Subota 26 Rujan 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Misterije - Neobjašnjivo

Nije djelo ljudskih ruku?

19 Tra 2015
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 nlo čile

 

VIDEO Vlada priznala:

Snimljene letjelice nije napravio čovjek

Nakon pomnog ispitivanja raznih snimki NLO-a, vlasti bi obično ustvrdile kako se ne radi o izvanzemaljskom predmetu. Međutim, ovog tjedna, sve čileanske institucije koje su proučavale neobičnu snimku, slažu se u jednom: ovu letjelicu nije napravio čovjek.

 

Čileanske su vlasti dugo proučavale situaciju nad nebom koju su snimili rudari te naposljetku priznali da ne prepoznaju neobičan objekt na videu, raspisali su se žustro lokalni mediji.
NLO primjećen na nebu iznad Čilea 'čovjeku nije poznat objek', jednostavno su priopćili iz tamošnje Vlade.
Malo bi koji službenici napravili što i čileanski: objavili snimku nakon provedene detaljne istrage te priopćiti kako ne prepoznaju o čemu se radi.
Potvrdili su da je srebrni disk viđen na snimci bio veličine 10 metara u promjeru te je izvodio vertikalne i horizontalne pokrete koje ni jedna ljudima poznata letjelica ne može činiti.

'Ne radi se o vremenskom fenomenu niti bilo kojem drugom objektu poznatom čovjeku', rekli su i znanstvenici u Centru za proučavanje anomalnih zračnih fenomena.
Video koji je tek sada objavljen javno, snimili su još u travnju 2013. rudari koji su radili u rudniku ugljena na sjeveru Čilea. Isprva nisu željeli nikome reći što su snimili jer su se bojali da će im se ljudi smijati. Međutim, kada su snimku pokazali šefu, on je inzistirao na tome da je se ona odnese vlastima.
Svjedok koji je želio ostati anoniman, otkrio je da je objekt lebdio na nebu više od sat vremena te da se nije čuo.
Prema izvještajima objavljenima u srpnju 2014. čileanski meteorološki ured potvrdio je da na dan snimke na tom području nije bio oblaka - nebo je bilo čisto pa ne postoji mogućnost da se radi o oblacima.


Službenici su odbacili tvrdnje da se radi o eksperimentanoj letjelici, vremenskom balonu i vojnim vježbama.
Ubrzo nakon objave ove vijesti, mediji Latinske Amerike puni su priča o neobjašnjivim letjelicama iznad svojih država. Među njima je o ona o NLO-u iznad Tijuane.
Na drugoj priloženoj snimci se vidi jako svjetlo koje pulsira. Misteriozno svjetlo na noćnom nebu upućuju na to da se radi o objektu neobičnog oblika.
Pogledajte priložena videa, pa sami procijenite radi li se o izvanzemaljskim letjelicama ili nečem drugom.preneseno sa
http://dnevnik.hr

 

 

 

 


odbacili,puni,mediji,svjetlo,nočnom

      

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno