Petak 10 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Misterije - Neobjašnjivo

humor ili star gate?

23 Lip 2014
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

zemlja-vanzemaljci-osvajanje-1402949098-517257

OVOM MARINCU NIJE LAKO: Borio sam se 17 godina sa Marsovcima! Penzionisali su me na Mesecu!

Kapetan Kaje svoj život je kako tvrdi posvetio borbi protiv Marsovaca koji su želeli da zavladatju planetom Zemljom. Ali njegov rad se ne završava na Marsu. On se borio i na drugim planetama

 

Bivši američki marinac, koji se predstavlja imenom kapetan Kaje, tvrdi da se na Marsu nalazi čak pet kolonija u kojima žive ljudi i kako je upravo on svoj život posvetio borbi za njihovu bezbednost.

Služeći u svemirskoj bazi zvanoj "Zemljine snage odbrane" čiji regruti, prema rečima kapetana Kajea, dolaze iz zemalja poput SAD, Kine i Rusije, proveo je 17 godina.

Kako kaže, jedan od njegovih kolega, pripadnik mornarice, proveo je svoj radni vek učeći da upravlja letelicama i bombarderima u stilu boraca iz Zvezdanih ratova.

Kapetan Kaje svoj život je kako tvrdi posvetio borbi protiv Marsovaca koji su želeli da zavladatju planetom Zemljom. Ali njegov rad se ne završava na Marsu. On se borio i na drugim planetama. Treninzi pripadnika svemirske baze u kojoj je radio, navodno su održavani na Mesecu, kao i na jednom od Saturnovih prstena, Titanu, pa čak i dublje u svemiru.

Ceremonija njegovog penzionisanja održana je, kako kaže, na Mesecu, a počasni gost ceremonije bio je bivši američki ministar odbrane Donald Ramsfeld.

 

preneseno sa
http://www.kurir-info.rs/ovom-marincu-nije-lako-borio-sam-se-17-godina-sa-marsovcima-penzionisali-su-me-na-mesecu-clanak-1432963

 

 

 

 


Kako kaže, jedan od njegovih kolega, pripadnik mornarice, proveo je svoj radni, vek učeći da upravlja 

             

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno