Ponedjeljak 6 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Misterije - Neobjašnjivo

Projekt Pegasus

02 Lis 2013
(Reading time: 2 - 3 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 
 pegaz       

Projekt Pegasus' i Andrew Basiago - Tajna tehnologija kronovizora i teleportacije


'Projekt Pegasus' i Andrew Basiago - Tajna tehnologija kronovizora i teleportacije
U brojnim intervjuima za internetske portale alternativnog usmjerenja, Andrew D. Basiago govori o svojim iskustvima unutar tajnog DARPA-inog programa, 'Projekta pegaz' te (kako tvrdi) o pravoj povijesti američkih istraživanja o putovanju vremenom i tehnologiji teleportacije.


Preuzeto s portala: Alien UFO Disclosure


U djetinjoj dobi otac ga je prijavio da sudjeluje kao dobrovoljac u tom eksperimentalnom programu, kao 'vježbenik/pokusni kunić', od 1969. do 1972. Opisuje kako je bio teleportiran s jedne lokacije u Woodbridgeu (New Jersey) u Santa Fe (New Mexico) pomoću uređaja konstruiranog na osnovu Tesline tehnologije.

Također je naveo da se u tkanju vremena-prostora otvara svojevrsno 'grotlo' koje se obavije oko 'teleportanata' dok se prebacuju na novu lokaciju te je dodao da je djelovanje te tehnologije sličnije onoj prikazanoj u seriji Sliders negoli teleporterima u Zvjezdanim stazama. U tom je razdoblju vidio kako je jedan teleportirani dječak ostao bez obje noge, zbog tada još neusavršenog postupka teleportacije.

Prema njegovim riječima, tehnologija teleportacije mogla se koristiti za putovanje vremenom i za razvoj 'kronovizora', koji su omogućavali holografsko snimanje povijesno značajnih događaja, poput Isusova raspeća i potpisivanja američke Deklaracije o nezavisnosti.  

Prilikom jednog snimanja budućnosti kronovizorom, čemu je prisustvovao 1971. godine, vidio je kako se zgrada američkog Vrhovnog suda nalazi pod 30-ak metara morske vode u godini 2013-oj, što implicira da će cijela istočna obala SAD-a biti potopljena (no, treba reći da je Basiago obično izražavao rezerviranost prema 'fiksnosti' bilo kakvih predskazanja, rekavši da je lako moguće da se viđene stvari ne dogode, zbog ispreplitanja raznih vremenskih linija; op. prev.).

Tehnologija putovanja vremenom omogućila je SAD-u da pobijedi u Hladnom ratu, jer su vlasti, kako je pojasnio, teleportirale vojne tajne u budućnost, gdje su čuvane na sigurnom. Basiago također tvrdi da su pomoću ove tehnologije američki predsjednici (Clinton, Bushevi i Obama) bili obaviješteni o svojoj sudbini, godinama prije negoli su postali predsjednici.

Dodaje i da su u Projektu pegaz sudjelovali i bivši ministar obrane Donald Rumsfeld i guverner Bill Richardson (ali i, što je vrlo zanimljivo, major Ed Dames, čuveni vidioc na daljinu [remote viewer], koji je zbog svojih uvida o katastrofalnoj budućnosti što nam predstoji prozvan 'Major Katastrofa'; op. prev.), te ih poziva da istupe i kažu istinu.

Andrew D. Basiago, nekadašnji vođa tima u Projektu pegaz, danas je odvjetnik, pisac i vizionar 21. stoljeća. On je sve istaknutija figura u Pokretu razotkrivanja (Disclosure Movement) te vodi kampanju lobiranja vlade Sjedinjenih Država da objelodani takve kontroverzne istine kao što su činjenica da na Marsu ima inteligentnog života i da je SAD ostvario 'kvantni pristup' prošlim i budućim događajima. Prepoznat je kao jedan od dvoje glavnih planetarnih zviždača predviđenih od strane ALTA-e, odnosno projekta 'Web Bot' koji analizira sadržaj World Wide Weba u razabiranju budućih događaja.


preneseno sa

http://www.nexus-svjetlost.com/vijesti/misterije/item/266-projekt-pegasus-i-andrew-basiago-tajna-tehnologija-kronovizora-i-teleportacije
Dodaje i da, su u, Projektu pegaz, sudjelovali, i bivši ministar
O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno