Utorak 7 Srpanj 2020
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Misterije - Neobjašnjivo

Vijest dana ili???

07 Tra 2009
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Index.hr je prenio vijest o potresu u nekoj ruskoj oblasti, vijest bi kod mene prošla ko vijest, da nisam krajičkom oka na slici uočio nešto najmanje neobićno. Odmah copy/paste u paint tako da i sa Vama mogu podijeliti to što se vidi. Na prvi pogled sam misli da se radi o brodu, ali što bi brod radio u zraku, pa zamišljamn avione, ali fali mu rep, ma helikopter je, ali gdje su elise?

Što je do vraga to i kako to nitko nije zamjetio??????

 

 

index3

 

Evo Vam cijelog članka u originalu sa index.hr

 

 

alien, nlo, rusija

 

POTRES magnitude sedam stupnjeva po Richteru s epicentrom tristotinjak kilometara sjeveroistočno od Kurilskog otočja zabilježio je Američki geološki centar noćas oko ponoći po lokalnom vremenu, prenosi Reuters.

Na sreću, nije nastala nikakva šteta, niti je potres čije je žarište bilo na dubini od 38 kilometara ispod površine mora prouzrokovao plimni val, stoga ni Pacifički centar za uzbunu smješten na Havajima nije niti izdao upozorenje za tsunami.

Na stranicama Japanske meteorološke agencije također se navodi kako zbog sinoćnjeg potresa nema opasnosti od tsunamija te kako se samo na otoku Hokkaido osjetilo blaže podrhtavanje tla.

 

 

ruske, oblasti, nlo, alieni

 

 

nlo, iznad, rusije, nlo-i, urok, potresa, u, rusiji


Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno