Ponedjeljak 25 Siječanj 2021
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

TAJNA STONEHENGE-a

04 Tra 2009
(Reading time: 1 - 2 minutes)

Korisnička ocjena: 2 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

stonhangeKako je on nastao smatra se da su ga napravili druidi (britanski magi ili carobnjaci),ali on je napravljen prije nekih 4000 godina, mislilo se da su to ucinili rimljani dok je britanija bila sastavni rimskog carstva.
Tvorci su mu nepoznati narod.Koja mu je uloga.Navodno njegovo kamenje ima moc ljecenja iscjeliteljsku moc da li je to jedna vrsta zvjezdarnice ili neki odasiljac energije.
Za vrijeme istrazivackoga rada 1978 godine istrazivac zemljine energije Paul Deveraux otkrio je da jedan od kamenja ima brze fluktuacije magnetne energije(poznato je iz medicine da magnet ubrzava zarascivanje prijeloma kostiju,otvorenih rana i reumatskih tegoba)
Zanimljivo je da su ti objekti smjesteni iznad tektonskih poremacaja koji oslobadaju ogromnu energiju.
Dodatak

Drevne civilizacije za koje mi smatramo da su neki prljudi imali su ogromno znanje kako iz magnetizma,geologije,astronomije,medicine.
Dali je to znanje nastalo slucajno,ne nije nista ne nastaje slucajno to znanje su dobili na poklon,od koga,pa kolika je nasa galaksija u promjeru 100000 svjetlosnih godina te ima izmedu 100 i 300 milijardi zvijezda pa neka svaka 4 ima nastanjen planet, svemir tada vrvi zivotom.

Svakim danom je sve vise dokaza o gostima sa neke druge planete,koji nam daju znanje koje se nazalost koristi za zle stvari.


Izvor teksta   Joschua
Autor  Orion
Zahvaljujem se autoru

Za vas odabrao
Miro-sinj

 

stonehenge, tajne, stonehenge-a, tajna, bratstva, dosije x


Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno