Ponedjeljak 25 Svibanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Misterije - Neobjašnjivo

HAARP OPET U AKCIJI

29 Lis 2012
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
haarp_new_york


FRANKENSTORM

HAARP uzrokovao superoluju Sandy?

Pojačana aktivnost HAARP-a zadnjih dana naročito se intenzivirala danas, a snaga kojom se udara po New Yorku nije do sada zabilježena

Čim je Sandy od obične tropske oluje postala prijetnja istočnoj obali SAD, čak i prije nego što je postala superoluja, frankenstorm i još pokoje strašno ime koje su joj nadjenuli američki mediji, teoretičari zavjera uprli su prstom u HAARP kao krivca.

Prisjetivši se razina aktivnosti HAARP-a prije, za vrijeme i nakon uragana Katrina koji je poharao New Orleans, pogledali su na kartu aktivnosti HAARP-a i imali su što vidjeti.

Kao što možete i sami vidjeti na gornjoj fotki, aktivnost HAARP-a čudnovato se poklapa s izgledom Sandy i snagom njezina udara na SAD. Što je još zanimljivije, očekivano vrijeme udara točno se poklapa s dolaskom visoke plime.

Ako je sada, za vrijeme oseke već poplavljen cijeli Atlantic City, najveći dio Queensa u New Yorku i još stotine naselja i gradova duž istočne obale, što će tek biti kad združeno udare Atlantski ocean i Sandy?

Aktivnost HAARP-a može se pratiti na stranici haarpstatus.com, koji je i izvor gornje fotke. Jasno se vidi postavljena legenda na vrhu sa snagom aktivnosti HAARP-a u ionosferi od 1 do 10.

Ako se pitate što je to bijelo na mjestu New Yorka, to je snaga aktivnosti koja do sada nikad u povijesti nije bila zabilježena ...

Inače, HAARPStatus.com prati, zajedno s TheWeatherSpace.com anomalije u ionosferi koje bi mogle ukazati na izuzetno snažne vremenske poremećaje putem 28 senzora razmještenih širom SAD.

Pogledajte bilo koju sliku predviđenog udara Sandy i gornju fotku aktivnosti HAARP-a, pa zaključite sami što će se dogoditi u New Yorku.

Kad se gornjim podacima doda onaj o aktivaciji FEMA-inih kampova za žrtve superoluje, kao što je danas najavio Obama, dobivamo ... sigurnog pobjednika na izborima sljedeći tjedan?

Preuzeto sa

http://metro-portal.hr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ako je, sada, za vrijeme, oseke već, poplavljen

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno