Subota 11 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Misterije - Neobjašnjivo

VANZEMALJCE ĆEMO UBRZO UPOZNATI,ALI KAKO ĆEMO REAGIRATI?

17 Srp 2012
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
plejadanin

Vanzemaljce cemo upoznati uskoro, a jedino pitanje je hocemo li završiti kao indijanci nakon Kolumba

VODECI SVJETSKI ZNANSTVENICI UPOZORAVAJU
Vanzemaljce cemo upoznati uskoro, a jedino pitanje je hocemo li završiti kao indijanci nakon Kolumba

Koliko smo dobro pripremljeni? Jesmo li razmislili o tome kako da im pridemo? Trebamo li ih staviti u zoološki vrt, pojesti ih, ili poslati vojsku koja bi im donijela demokraciju? Znanstvenici ocekuju da cemo pronaci znakove inteligentnog života vrlo brzo.

Autor: K.K.|
Photo: nexusilluminati.blogspot |
Ponedjeljak, 16.07.2012 17:47

Najnovije znanstveno predvidanje sugerira kako bi bliske susrete s izvanzemaljskim oblicima života mogli imati još ovo stoljece. Vijest je to od koje bi tipovima kao što je Steven Spielberg mogli zasjati dolari u ocima, no britanski fizicari porucuju kako upozorenje nije upuceno Hollywoodu, vec svjetskim vladama koje bi se za izvanzemaljski susret trebale pripremati - odmah.

- Ocekujem da cemo pronaci znakove života negdje drugdje, možda cak i inteligentnog života, u narednom stoljecu - izjavila je Jocelyn Bell Burnell govoreci na Euroscience Open Forumu u Dublinu.

Koliko smo dobro pripremljeni? Jesmo li razmislili o tome kako da im pridemo? Trebamo li ih staviti u zoološki vrt, pojesti ih, ili poslati vojsku koja bi im donijela demokraciju?

Gospoda Bell Burnell mišljenja je kako cemo izvanzemaljski život najvjerojatnije pronaci na stjenovitim planetama s ugljicnim dioksidom i ozonom u atmosferi.

Ukoliko 'tamo negdje' postoji vanzemaljski život, moramo se zapitati i hocemo li se upoznati s njime, ili ne. Pitanje je i kome prvo javiti da smo pronašli 'aliene'? Novinarima? Premijeru? Papi? Trebali bi o svemu tome odmah razmisliti - rekla je gospoda Bell Burnell, inace profesorica na sveucilištu Oxford, dodavši da bi i nakon prvog kontakta prošla desetljeca dok bi uspostavili normalan razgovor sa Zemlje preko radija ili lasera.

- Ništa ne putuje brže od svjetlosti. Stoga bi za razgovor samo u jednom smjeru trebalo barem 50 godina - dodala je profesorica Burnell.preuzeto sa
http://www.dnevno.hr


Ocekujem, da cemo, pronaci, znakove, života negdje
O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno