Petak 8 Prosinac 2023

Pretraga

Mitologija

Informacija sa sunca

15 Svi 2019
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

G3 Geomagnetska oluja donosi ključ svete geometrije


Naše Sunce i Zemlja pokazuju znakove emocija, a najnoviji izboj iz naše  zvijezde trenutno izbijaju Sunčevi vjetrovi prema nama. Uskoro stiže najnovija serija svjetlosno kodiranih promjena koje brzo počinju preplavljivati i pojačavati naša postojeća energetska stanja. Naša orijentacija na naše fizičko okruženje brzo se mijenja.

Zemlja pokazuje isti odgovor u obliku geomagnetskog kretanja svoje vanjske ljuske koju doživljavamo kao potrese. Isto se događa u nama kao re-orijentacija tijela zbog energetskog pojačanja.

 

Svaka čestica svjetla koja stiže na zemlju ima važan kod svete geometrije koja traži frekvencijsku podudarnost unutar vas. Kao što privlači - Zakon privlačnosti. Vaša proširena svijest od vremena Vašeg Buđenja povećala je vaše izlaganje većim dijelovima Vas i svemira oko vas. Tako ćete privući i pojačati energetske čestice koje se usklađuju i odgovaraju vašim frekvencijama - koje zatim projicirate prema van u svoj svijet i privlači vam iskustvo koje se manifestira za vas. Sjeme života, to jest vi, raste i postaje cvijet - spreman suočiti se sa suncem i odražavati njegovu sjajnost.

     sveta geometrija kreacija           

Kako se svijest povećava, tako raste i raspon doživljenih emocija. Za one koji su već obavili posao čišćenja, svaki dan vas čeka svjetlija zora. Ostali mogu  nastaviti ustrajati i susresti se s novim izazovom i dopustiti da iskustvo mentalnih konstrukcija, emocionalnih problema i fizičkih srčanih boli prođe i postane dio vašeg revidiranog puta do majstorstva.

izvor
https://in5d.com/g3-geomagnetic-storm-is-bringing-sacred-geometry-key-codes/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno