Četvrtak 25 Travanj 2024

Pretraga

Izgubljene civilizacije

Tajanstveni snop s neba tri je sata obasjavao planinu u Turskoj

24 Ožu 2024
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Tajanstveni snop s neba tri je sata obasjavao planinu u Turskoj

Snažna žuta zraka uočena je na prijevoju Zigana u Pontijskom gorju, blizu turske granice. Očevici su ga usporedili sa zrakama NLO-a koje se mogu vidjeti u filmovima znanstvene fantastike. Izvještava Daily Star.

Mještani su tri sata zabezeknuto promatrali ogromnu zraku svjetlosti. Tvrde da tako nešto nikada nisu vidjeli.

Ogromna zlatna greda uočena je na prijelazu Zigana u Pontskim planinama u pokrajini Gumushane, blizu granice s pokrajinom Trabzon u sjeveroistočnoj Turskoj. Rijedak fenomen zabilježen je na području skijaškog centra Zigana Gumuskayak na nadmorskoj visini od 2100 metara.

Očevici tvrde da je ogromna zlatna svjetlost oko tri sata obasjavala padine Zigana prolaza s jedne točke.

Glasnogovornik skijaškog centra za to područje Abdullah Eroglu rekao je da su već vidjeli širok raspon zadivljujućih pogleda diljem područja, ali nikada nisu vidjeli nešto slično.

Snopovi svjetlosti česta su pojava u filmovima znanstvene fantastike, budući da se često vide kako se spuštaju s vanzemaljskih svemirskih brodova kako bi prevezli ljude, životinje ili druge predmete od interesa za izvanzemaljce.

 

izvor

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno