Petak 12 Travanj 2024

Pretraga

Izgubljene civilizacije

Procurile informacije iz NASA-e i Pentagona: “Anunaki se vraćaju na Zemlju”

28 Srp 2023
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Procurile informacije iz NASA-e i Pentagona: “Anunaki se vraćaju na Zemlju”

Hoće li ova priču pokopati NASA i Pentagon?

Sumerska mitologija dugo je intrigirala znanstvenike i entuzijaste, vrteći se oko panteona bogova i božica poznatih kao Annunaki . Prema drevnim pričama, ova su božanska bića potekla s Nibirua , stigla na Zemlju i odigrala značajnu ulogu u stvaranju naše vrste kao radne snage. Njihova prisutnost trajala je nevjerojatan raspon od oko 432 000 zemaljskih godina.

Nedavno je izvor iz Pentagona otkrio da se sve više špekulira o potencijalnom povratku Anunnakija na Zemlju. Ovo je izazvalo znatiželju i zabrinutost, budući da ova bića tvrde da su naši kreatori, posjeduju duboko znanje o našoj DNK i samom našem postojanju . Ovaj članak istražuje implikacije takvog povratka i moguće posljedice koje on može imati za čovječanstvo.

Vjerovanje u povratak Anunnakija proizlazi iz ideje da posjeduju ključno znanje o ljudskoj DNK, jer su nas oblikovali kao vrstu koja služi njihovim potrebama. Sa svojim naprednim razumijevanjem genetike i konstrukcije , oni bi teoretski mogli manipulirati i kontrolirati nas, baš kao što su činili u dalekoj prošlosti.

Ovo postavlja pitanja o prirodi naše stvarnosti i potencijalnom utjecaju ovih drevnih božanstava na naše živote.

Istraživač Simon Parkes dodaje intrigantan sloj ovoj misteriji predlažući da ljudi posjeduju 12 lanaca DNK, od kojih je svaki lanac povezan s određenom galaktičkom rasom. Ako je točno, to sugerira duboku međugalaktičku vezu s Anunnakijima i drugim izvanzemaljskim entitetima. Implikacije takvog otkrića mogle bi biti dalekosežne, mijenjajući našu percepciju ljudskog porijekla i našeg mjesta u svemiru.

Međutim, tim se tvrdnjama mora pristupiti s oprezom i skepsom. Ideja o povratku Anunnakija obavijena je velom tajne i neizvjesnosti, a konkretni dokazi koji podupiru ovu tvrdnju i dalje su nedostižni. Prije preranog donošenja zaključaka ključno je kritički analizirati izvore i svjedočanstva koja okružuju ovu temu.

Unatoč tome, izgledi za povratak Anunnakija postavljaju etička i egzistencijalna pitanja. Ako ova bića posjeduju sposobnost kontroliranja i manipuliranja čovječanstvom, kako bi koristila tu moć?

Bi li nas vodili prema prosvjetljenju i napretku ili bi ovjekovječili sustav straha i kontrole, koji podsjeća na njihovu drevnu vladavinu?

Zaključak

Mit o Anunnakijima, drevnim sumerskim bogovima, stoljećima je plijenio ljudsku maštu. Dok ideja o njihovom potencijalnom povratku na Zemlju može neke uzbuditi, a druge zabrinjavati, bitno je takvim tvrdnjama pristupiti kritički i otvoreno. Bez konkretnih dokaza, moramo biti oprezni u donošenju konačnih zaključaka.

Bez obzira na istinitost ovih tvrdnji, mit o Anunnakijima podsjeća nas na misterije koje okružuju naše postojanje i beskrajnost kozmosa. Istraživanje takvih narativa omogućuje nam razmišljanje o našem mjestu u svemiru i bezgraničnim mogućnostima koje su pred nama.

Bilo da su bogovi iz drugog svijeta ili simbolični prikazi našeg vlastitog složenog porijekla, mit o Anunnakijima nastavlja biti fascinantno poglavlje u priči o ljudskoj potrazi za razumijevanjem.


izvor
https://collective-spark.xyz

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno