Četvrtak 8 Prosinac 2022

Pretraga

Izgubljene civilizacije

U svemiru se vodi pravi rat

28 Lis 2020
(Reading time: 3 - 6 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

U svemiru se vodi pravi rat,i to dosta blizu Zemlje

Čudni događaji događaju se ne samo u našem svijetu, već i vrlo blizu nas u svemiru. Neobično velik broj NLO-a pojavio se na našem planetu i čini se da su se tamo razvili pravi "Ratovi zvijezda", netko bombardira naše Sunce.

Ako pogledate sve najnovije neobične incidente, možete vidjeti da se broj meteorita koji padaju na površinu zemlje dramatično povećao, no jesu li to uopće meteoriti? Bi li ovo mogli biti olupine vanzemaljskih svemirskih brodova - odjeci svemirskog rata koji se nad našim glavama vodi u svemiru?

20. ožujka nešto je eksplodiralo na udaljenoj strani Sunca. Solarna i heliosferska zvjezdarnica (SOHO) zabilježila je krhotine kako lete iznad istočnog kraja sunca. Mjesto eksplozije bilo je skriveno od pogleda, pa ne znamo što je eksplodiralo. Ali, to nije bila sunčana pjega. Prema astronomima, vjerojatnije je da je magnetizam postao nestabilan i eksplodirao izbacujući komade okolne plazme u svemir.

Sunce je dugo bilo na minimalnoj aktivnosti, bez emisija, aktivnih mjesta, bljeskova, i odjednom tako snažna eksplozija. A što ako ostavimo po strani sve ove priče o "nitima magnetizma" i zamislimo da se flota vanzemaljskih brodova kretala prema Zemlji, ali u bliskom sunčevom svemiru susrela se s drugom flotom, dogodila se druga vanzemaljska bitka

  rat za zemlju 2     

Rezultat svega bili su "meteoriti" i "niti magnetizma", ili možda divovska zvijezdana krstarica s moćnim oružjem na brodu i elektrana s takvom energijom koja se upravo srušila na površinu našeg sunca, da se dogodila ista nevjerojatno snažna eksplozija koja je probušila ogromnu rupu na suncu i bacajući toliko energije u svemir?

U posljednje vrijeme u svemiru ima puno čudnih događaja, razmislite o valu ogromnih vanzemaljskih brodova i nakupinama manjih NLO-a koji se promatraju s ISS-a i oni su vidljivi u prijenosima uživo. Bili su vidljivi u veljači i prvom tjednu ožujka. Iako je u trenutku pojave ovih predmeta emitiranje prekinuto, ali entuzijasti uspijevaju snimiti snimke prijenosa uživo.

Daljnja analiza snimaka velikih vanzemaljskih brodova viđenih s ISS-a pokazuje da su uništeni ili barem teško oštećeni te da su okruženi mnogim fragmentima i krhotinama tih NLO-a, dok nakupine manjih NLO-a mogu biti spas kapsule.

Spasilačke kapsule s posadama svemirskih brodova uništenih u bitci tijekom bitke dviju nama nepoznatih skupina koje posjeduju svemirske borbene flote.

Pandemija COVID-19, pogledajte što se događa u svijetu. Ne mogu vjerovati da cijeli svijet uništava globalnu ekonomiju zbog ovog virusa. Doista, dobro, razgovarajmo razumno - nema pandemije, ništa se neobično ne događa za usvajanje takvih karantenskih mjera, zaključak je, zapravo, u izolaciji čitavih država, gradova - milijuna stanovnika Zemlje!

Što se događa, da vodeće države svijeta uništavaju globalnu ekonomiju naše civilizacije - na kraju uništavaju svoju ekonomiju. Je li to najsmrtonosniji virus? Je li to pošast? ne umire se od uobičajene gripe i sada - više ljudi nego u svijetu umrlo je od koronavirusa! Zašto su sada uvedene ove neobično oštre mjere? Možda je virus doista došao iz svemira i posljedice za zaražene nisu ograničene samo na vjerojatnost smrti? Možda je sve puno složenije? Možda preživjeli više neće biti isti?

Možda se vodi prava bitka za Zemlju koja joj je po kozmičkim mjerilima vrlo blizu? Virus ne uzrokuje zaustavljanje globalne ekonomije. Sigurno postoje bolji načini za borbu protiv ovog virusa od pukog isključivanja globalne ekonomije. Događa se nešto više od virusa, a čini se da ispituju tehniku ​​globalne izolacije stanovništva našeg planeta za predstojeći Svjetski događaj.

  sun ufo space war nasa iss 1    

S ove točke gledišta, čini se da svemirska bitka traje, a mi smo na liniji vatre ovog svemirskog rata, koji, čini se, još uvijek traje iako nije jasno tko će ga dobiti - oni koji su letjeli na Zemlju s ciljem porobljavanja ili one nepoznate snage koje su ušle u bitku s tim osvajačima i sada s njima vode svemirski rat?

Svijet se sprema na činjenicu da će se nešto dogoditi, na što bi svi trebali biti unaprijed spremni, a vjerojatno je i "pandemija" izmišljena samo da bi započela daljnju globalnu izolaciju, pripremajući sve službe, snage, vlasti i vojsku za nešto više opasnije od "koronavirusa"?

Zemaljsko stanovništvo priprema se za nešto globalno i vrlo poražavajuće. toliko opasno da je civilizacija spremna žrtvovati svjetsku ekonomiju i stabilnost kako bi stanovništvo pripremila za ovaj događaj. Pripremite ga za uništenu ekonomiju, pogoršani životni standard, za život u zaključanim i blokiranim gradovima, pripremite i naviknite na život u tako vrlo neobičnim uvjetima za modernu civilizaciju. Naviknuti stanovništvo, pripremiti snage, medicinske, spasilačke, servisne, vojne strukture za akciju - ispravne akcije u situaciji za koju sve mora biti pripremljeno.

Možda sam u pravu, a u svemiru pored Sunca već postoji svemirski rat i rezultat njegovog ishoda još nije jasan. Tko god pobijedi, dobit će naš planet u vlasništvo. Tko će to biti - agresori ili oni koji nas pokušavaju zaštititi. No, štite li nas ili se samo vodi borba između dviju sila - agresora za pravo posjedovanja Zemlje?

Ili, dolazi nešto manje globalno, ali ne povezano s teorijom invazije vanzemaljaca, već takve prirode da našoj civilizaciji može nanijeti manje štete i staviti je na rub opstanka. Možda je to tako. postoje mogućnosti - na primjer, preokret polova ili snažni bljesak (eksplozija na suncu), takve snage da će naša civilizacija biti vraćena u razvoj u kameno doba.

Hipotetski, postoji mogućnost takvog razloga za sve što se događa - da, postoji. Preostaje samo pričekati i promatrati, analizirati i tražiti informacije kako bi se shvatila suština događaja koji se sada odvijaju.


izvor
https://earth-chronicles.ru/news/2020-03-23-138800
O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno