Srijeda 6 Prosinac 2023

Pretraga

Izgubljene civilizacije

Divovsko lice humanoida pronađeno na Antarktiku

29 Kol 2019
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Neke fotografije Antarktika, snimljene putem orbitela, često postaju predmet opće rasprave na Internetu. Piramide, pali svemirski brodovi, odmrznuti mostovi i još mnogo toga otkrili su satelitski arheolozi u satelitskim snimcima. Google Earth objavio je vrlo neobičnu sliku površine Antarktika.

 

 lh1         
Web je započeo burnu raspravu o novoj satelitskoj slici na kojoj se "ljudsko lice" vrlo dobro razlikuje. Ispada da je tako jasan obris očiju, nosa i usana stvorio snježni pokrivač kontinenta.Korisnici interneta kažu da je priroda sposobna stvoriti prava remek-djela. Netko je čak pronašao sličnost neobične formacije s vikinzima, a netko je razabrao metalnu kacigu koju su nosili skandinavski srednjovjekovni ratnici.

Ostali su sugerirali da je ta struktura izvjesna megalitska struktura koju je stvorila drevna civilizacija koja je nekada živjela na teritoriju Antarktike.Zapravo, slika prikazuje običan snježni nanos koji ima tako bizarne obrise.

izvor

 
O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno