Srijeda 15 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Izgubljene civilizacije

Tajna antarktike

10 Velj 2017
(Reading time: 2 - 3 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

šta sve krije antarktik

Tajni dokumenti: Ispod Antarktika se nalazi drevna vanzemaljska civilizacija

Uzbunjivač, Kori Gud, kaže da postoji drevna vanzemaljska civilizacija koja je zamrznuta i sahranjena ispod leda na Antarktiku.

Gud, uzbunjivač tajnog svemirskog programa, kaže da je početkom siječnja 2017. godine odveden na Antarktik od strane američkog vazduhoplovstva, da svjedoči tajnom iskopavanju ostataka vanzemaljske civilizacije stare 55.000 godina.


On je prvo bio obavešten o otkriću od strane višeg USAF časnika, koji radi u tajnom svemirskom programu američke vlade i elite. Otkriće ruševine datira iz prve nacističke nemačke ekspedicije 1939. godine. Ali su tek od 2002. godine dozvoljena iskopavanja arheologa i drugih naučnika.
Oni sada pripremaju dokumentarne filmove i akademske radove da zapanje naučnu zajednicu i šokiraju svijet.

11. prosinca 2016. godine, Gud je na svom blogu opisao kako je i ranije, iz više izvora, bio upoznat sa iskopavanjima na Antarktiku, a onda mu je iskopavanja takođe otkrio viši časnik u okviru USAF-a, koji je vodio tajni svemirski program pod nazivom "Sigmund". Djelokrug tog programa uključivao je više otmica i ispitivanja i samog Guda, koji je bio testiran za vjernost svojih informacija.

Pošto je bio zadovoljan zbog tačnosti Gudovih informacija i izvora, "Sigmund" je neočekivano podijelio nešto svog znanja o iskopavanjima na Antarktiku. To je uključivalo civilizaciju predvođenu sa "Predamitima", rasom izduženih lobanja, visokih 3-3,5 metara.

Tri matična svemirska broda ovalnog oblika sa oko 50 km u prečniku su otkrivena u blizini, otkrivajući da su "Preadamiti" vanzemaljskog porekla, i da su na Zemlju došli pre oko 55.000 godina. Jedan od tri broda je otkopan i utvrđeno je da ima mnogo manju svemirsku letjelicu unutra. Civilizacija "Preadamita", bar taj dio koji je bio na Antarktiku, je bio zamrznut u kataklizmičnom događaju koji se dogodio pre oko 12.000 godina.

Gudu su takođe njegovi kontakti rekli da su najsavremenije tehnologije, kao i ostaci preadamita uklonjeni sa jednog arheološkog nalazišta koje će biti dostupno javnosti. Timovi arheologa su radili sa onim što je ostalo, i rečeno im je da drže u tajnosti šta god da su vidjeli.Pored toga, odabrani drevni predmeti sa drugih lokacija će biti donešeni iz ogromnih skladišta i postavljeni na arheološko nalazište kako bi se prikazalo javnosti. U predstojećem saopštenju o iskopavanjima na Antarktiku, naglasak će biti na zemaljskim elementima zamrznute civilizacije kako ne bi previše šokirali populaciju.

Prema rečima Guda, ova najava će verovatno biti tempirana kao odvlačenje pažnje sa otkrivanja mračne strane globalne elite, kako se pojavljuju informacije o međunarodnom prstenu pedofilije i trgovini decom.

preneseno sa
http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/632591/Tajna-dokumenta-Ispod-Antarktika-se-nalazi-drevna-vanzemaljska-civilizacija

 

 

 

 

 

Tri, matična, svemirska, broda, ovalnog, oblika, sa, oko, 50

         

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno