Nedjelja 5 Srpanj 2020
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Izgubljene civilizacije

Anunnaki III dio

09 Tra 2009
(Reading time: 5 - 10 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 
Priča o Anunnakijima je zabilježena u drevnim Sumerskim tekstovima. Sumer je bila najstarija civilizacija zemlje, koja je 3800 p.n.e. procvjetala ni iz čega. Niko ne može objasniti njeno porjeklo niti njen nevjerovatan napredak.

anunnaki, sumerski, bogovi, starog vijekaSumeri su sami odgovorili na ova pitanja u svojim spisima: napisali su da je pojavljivanje njihove civilizacije namjeran akt Anunnakija i da sve čemu su naučeni duguju Anunnakijima. Uz sve popratne dokaze nemam razloga da vjerujem da su Sumeri bili zbunjeni svojim porjeklom. Znali su što pišu.
Sumerska civilizacija je nestala oko 2000 p.n.e. iznenada kao što se i pojavila. Jasno je da je pad civilizacije bio tragičan jer su Sumerska tužbalice opisivale uništavanje raznih sumeskih gradova. Sve ove tužbalice krive za destrukciju neko „Oružje Užasa“ i neki veliki smrtonosni oblak. Detaljni opisi njegovog učinka nam govore da je Oružje Užasa nuklearno oružje i da je Sumer otrovan oblakom radioaktivne prašine.

Već sam spomenuo neke od dokaza o ovom nuklearnom holokaustu: veliki crni ožiljak na površini zemlje na jugoistočnom djelu Sinajskog poluotoka i pocrnjelo kamenje koje pokazuje znakove momentalnog topljenja od strane ekstremne topline. Ima još dokaza.
Viši od normalnih nivoa radioaktvinosti su nađeni u Mrtvom moru, mjestu Sodome i Gomore i u zemlji Sumera je skorašnja studija pokazala da je u vrjeme uništenja došlo do iznenadne promjene klime. Datum koji je predložen u studiji se poklapa sa Sitchinovim, 2024 p.n.e.
Postoji još dokaza da su sumerani bili mrtvi ozbiljni kada su pisali o posjetiocima iz svemira. Njihovo poznavanje astronomije je bilo nevjerovatno. Znali su planete solarnog sustava dobro koliko i mi danas. Znali su stvari o Uranu i Neptunu koje smo mi otkrili tek 1980-tih sa Voyager 2 misijom.

Oni su odlično poznavali malu planetu koju mi nazivamo Pluton, koja je otkrivena tek 1930. Uran je uglavnom nevidljiv a Neptun i Pluton su totalno nevidljivi golom oku. I konačno, oni su potpuno bili svesni postojanja desete planete, koje današnji naučni establisšment odbija da prihvati jer bi to uništilo svaku političku, ekonomsku i versku instituciju na zemlji: to je planeta Anu-a, rodna planeta Anunnakija, zvana NI.BI.RU („Planeta Raskršća“) po Sumerima. Sumersko poznavanje udaljenih zvezda je bilo isto tako dobro.

U sumerskom znanju ima mnogo više toga od pasivnog posmatranja udaljenih nebeskih tela. Drevni opisi raketa su obilni. Postoji čak i nacrt rakete na zidu grobnice egipatskog vicekralja Huy-a. Glinena tablica u ermitražu u Sankt Petersburgu jasno prikazuje svemirsku letelicu koja leti od Marsa ka Zemlji i njene karakteristike snažno ukazuju na elektromagnetski inducirani antigravitacioni pogon.
I šta mislite kako su velike piramide u Gizi sagrađene? Današnje mašine ne bi mogle biti iskorišćene da sagrade nešto blisko tome. Velika Piramida pripisana Khufu/Keopsu je sagrađena od kamenih blokova koji su teški po nekoliko tona. Najveći blokovi teže i po 200 tona. Danas postoje samo dva krana na svetu koja mogu da podignu težinu od 200 tona. Ako dakle danas jedva možemo da podignemo 200 tona kako su to egipćani radili svakodnevno (oko 2500 p.n.e. kako kažu naučnici)?

Postoji jasno vidljiva vertikalna erozija na Sfingi i donekle na Velikoj Piramidi takođe. Takva erozija može biti izazvana samo konstantni pljuskom. Problem je u tome što kada je poslednji put padala kiša na platou u Gizi bila je prethodna geološka epoha, pre oko 12.000 godina. Na isti datum ukazuje način na koji su tri piramide orjentisane prema zvezdama Orionovog pojasa.
Piramide su poređane ne kako su zvezde danas već kako smo ih videli oko 10.450 p.n.e.! Ovo je 7000 godina pre početka egipatske civilizacije, oko 3100 p.n.e.

Ko ih je sagradio, kako i iz kojeg razloga? Sitchin daje odgovor. On predlaže da je kompleks piramida u Gizi sagrađen od strane Anunnakija odmah posle velikog potopa, koji se odigrao oko 11000 p.n.e. (postoje geološki dokazi da se tada završilo poslednje ledeno doba, i to naglo). Svrha: orjentir za sletanje svemirskih letelica na svemirsku bazu na Sinajskom poluostrvu. Sitchin dostavlja dovoljno dokaza za ovu tvrdnju i ja se slažem sa njim.
Velika piramida nije jedina takva građevina. Postoji još jedna sagrađena od  strane Anunnakija, koja još stoji i koja je fascinantnija od velike piramide.

Postoji ogromna kamena platforma u planinama Lebanona u mestu zvanom Baalbek. Sitchin pokazuje uz ubedljive argumente koje ja smatram dovoljnim dokazima da je služila kao pomooćna građevina za sletanje/poletanje i komunikacioni centar Anunnakija.
Dok se svi dive piramidama platforma u Baalbeku stoji napuštena u zaboravu. Baalbek platforma se sastoji od više kamena nego Piramida. Platformin najučvršćeniji deo, koji je po Sitchinu bio sletalište, a ja se slažem sa tim, je sagrađen od nekoliko slojeva kolosalnih kamenih blokova.
Jedan sloj sadrži blokove težine od 500 tona. Sledeći sloj je sastavljen od tri kamena bloka koji su najveće kamenje na svetu, poznati od davnina kao Trilithon, Čudo Tri Kamena. Svaki od ovih blokova teži više od 1.000 tona! Sitchin piše:

„Golema činjenica je da ni danas ne postoji kran, vozilo ili mehanizam koji može da podigne teret od 1000-1200 tona – a da i ne govorimo o prenošenju tolikog objekta preko doline i uz planinu, i postavljanju na preciznu poziciju, visoko iznad zemlje. Nema tragova puta, staze, rampe ili nečega što bi makar nagovestilo vučenje ili kotrljanje ovih megalita od kamenoloma do njihovog mesta na brdu.“

Konačno, Sitchinova rekonstrukcija Anunnaki istorije objašnjava zašto su sve ove građevine sagrađene tamo gde jesu ili gde im se nalaze ruine danas. Takođe objašnjava zašto su se svi drevni gradovi, kraljevstva ili carstva uzdigla i srušila onako kako jesu i u vreme kada jesu.
Nemoj te meni da verujete. Pročitajte sami radove Zecharia Sitchin-a. Njegovo delo o Anunnakijima je utelovljeno u prve tri knjige, „Dvanaesta Planeta“, „Stepenice do Neba“ i „Ratovi Bogova i Ljudi“. Ove tri knjige su srž toga. Ako imate više slobodnog vremena možda vas se svidi i njegova četvrta knjiga „Izgubljeni Domeni“ koja govori o drevnoj američkoj istoriji i „Genesis Revisited: da li moderna nauka sustiže drevno znanje?“ Poslednja knjiga je interesantna ako vam je potrebno još dokaza.

Ja se priklanjam Sitchin-u samo što se tiče poslova Anunnakija na zemlji od pre 450.000 godina do 2024. p.n.e. Moje misli o drugim stvarima su samo moje i već sam vam pokazao argumente i dokaze na kojima se moji zaključci baziraju.
Postoje snažni dokazi, međutim, da su Anunnaki doktori bili sposobni da izvedu transplantaciju glave. Najbolji dokaz je priča o Orisisu, Isis, Horusu i Setu. Možda je već znate jer je poznata svakome ko je zainteresovan za drevni Egipat i uči se na časovima drevne istorije ali podsetimo se.

Osiris je bio oženjen svojom polu-sestrom kada je njegov polu-brat Set rešio da uzurpira njegov tron. On je upotrebio lukavstvo da Osiris legne u kovčeg koji je on onda sa svojim pomagačima zatvorio, napunio olovom i bacio u more. Ožalošćena Isis je krenula da traži svog voljenog brata-muža i na kraju je našla kovčeg sa njegovim telom. Ona je smišljala kako da ga oživi ali pre no što je uspela Set je pronašao telo i isekao ga na 14 delova koje je zatim razbacao po celom Egiptu. Isis je opet krenula da ga traži i našla sve delove osim falusa.

Moje uverenje je da je stvorila ćelije sperme od njegovih somatičkih ćelija veštačkom mejozom. Ako vam je poznata ćelijska biologija onda znate da sve somatske ćelije u ljudskom telu imaju diploidni set hromozoma. Sve somatske ćelije se dele mitozom, procesom koji proizvodi dve ćelije ćerke sa hromozomima identičnim onima u ćeliji roditelju. Sperma nastaje mejozom.
Ja verujem da je Isis veštačkim putem oplodila sebe semenomsvoga muža a da nije imala njegov falus i to je potvrda nivoa naprednosti biomedicinske tehnologije Anunnakija. Veštačka mejoza je nešto za šta naučni krugovi još nisu čuli.

Horus je porastao i krenuo da ispuni svoju obavezu, da se bori protiv Seta i da osveti Ozirisa. Horus i Set su se borili i borili dok Horus nije upotrebio dosetljivo oružje.(Istraživači egipatske mitologije nisu sigurni kakvo je to bilo oružje ali pažljiva analiza drevnih opisa i prikaza otkriva da je to bila navodeća raketa sa tri nezavisne bojne glave.)

Horus je zarobio Seta i izveo ga na suđenje i egzekuciju. Dok je Isis gledala kako ubijaju Setove pomoćnike ona se sažalila na njega jer joj je i on bio brat i oslobodi ga. On je pobegao na sinajsko poluostrvo i kako sitchin pokazuje u „Ratovi Bogova i Ljudi“ ovo je posejalo seme za Drugi Rat Piramida u kojem je Nil bio crven od krvi ljudi a velika piramida je opustošena i sva veličanstvena oprema, uključujući i opremu za navođenje letelica, je uništena.
Ali Horus je bio besan jer ga je Isis oslobodila tako da je njoj odsekao glavu. Thoth je odmah reagovao i sastavio glavu sa telom i oživeo je. Da je njena rezerekcija bila uspešna je izvan sumnje. Svi gore navedeni događaji su se desili pre pojave prve ljudske civilizacije au kasnije vreme Isis je bila veoma aktivna u vođenju svojih sledbenika.

Ono što mene zanima jeste da li se Isis pojavila pred svojim egipatskim sledbenicima sa ožiljkom na vratu ili ne. Izgleda da nije. Po mome znanju nijadan njen prikaz ne pokazuje bilo kakve ožiljke a ako je njena dekapitacija i ponovno stavljanje glave bila magija onda magija ne bi trebala ni da ostavlja ožiljke. Planiram da ovo potvrdim kroz udaljeno posmatranje. Dakle, zaključak je da su Anunnaki i njihovi lečnici mogli da vrate odsečenu glavu na mesto bez ikakvog gubitka, onda su mogli i da presade glavu slično tome.

ČETVRTI DiO
Već sam vas uputio na knjige Zecharia Sitchin-a. Postoje i ove bitne knjige od Jim Marrs-a:
1. Vanzemaljski Plan, Ispitivanje prisustva vanzemaljaca među nama
2. Vladanje Tajanstvenošću, Skrivena istorija koja povezuje Trilateralnu Komisiju, Slobodno masonstvo i velike piramide

anunnaki, bogovi starog, vijeka, biblijaNa internetu ima puno zanimljivih informacija na Jim Marrs-ovom vebsajtu. David Icke takođe ima dobar materijal o skrivenoj vladi. David je najaktivniji govornik o teoriji reptilijanske zavere.
Takođe veoma zanimljiv i donekle relevantan je sajt ezoterične tehnologije: vidovitost je jošš jedna od oblast koja me veoma zanima. Bilo je puno istraživanja u ovoj oblasti i sa njima sam dobro upoznat. Čak sam pohađao konferencije i lično upoznao ljude koji su vodeći u tom polju. Moguća upotreba funkcija vidovitosti je ogromna, od špijuniranja preko lečenja do intergalaktičkog i interdimenzionalnog komuniciranja.
Ja lično znam ljude koji su stajali na površini Marsa pored piramida, videli pejsaž i nebo, i osetili ekstremnu hladnoću Marsa kao da su stvarno tamo dok im je fizičko telo sedelo na stolu u sobi u vojnoj bazi Ford Meade. Jedan od ovih ljudi, kojeg lično poznajem, je jednom seo za kontrole operativnog NLO-a i leteo njime. Vanzemaljcima se dopao njegov stil letenja i ponudili su mu posao NLO pilota ali je on odbio jer nije mogao da prihvati činjenicu stalnog napuštanja zemlje i porodice. Pošto sam već neko u ovim krugovima ove stvari me više ne iznenađuju jednostavno ih prihvatam kao deo naše stvarnosti.

 

Izvor: joshua.biz

Autor:

Za Vas odabrao: Danijel Folnegović

 

anunnaki, egipatski, bogovi, drevne, civilizacije, bliskog, istoka


Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno