Nedjelja 3 Ožujak 2024

Pretraga

Tajni projekti

NASA-in astronaut napravio nevjerojatan radio prijenos: “Oni su po cijelom nebu”.

07 Kol 2023
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

NASA-in astronaut napravio nevjerojatan radio prijenos: “Oni su po cijelom nebu”.

nasas 1

Čvrsto vjerujem da više nije pitanje "hoće li doći", nego "kada će se otkriti".

Kao zapanjujuće otkriće, pojavila se izvanredna snimka koja rasvjetljava intrigantan susret jednog od NASA-inih legendarnih astronauta, Johna Glenna .

Ovaj zadivljujući zvuk koji datira od 20. veljače th , 1962., bilježi trenutak u kojem se Glenn, na kapsuli Mercury-Atlas 6 poznatoj kao Friendship 7, susreće s nečim što se činilo kao neodoljiv roj tisuća neidentificiranih letećih objekata ( NLO-a ).

Unatoč rutinskoj namjeri misije o tri orbitalne orbite oko Zemlje , Glennov izvanredni prikaz dovodi u pitanje konvencionalna uvjerenja o svemiru .

Kapsula Mercury-Atlas 6, kojom upravlja cijenjeni astronaut John Glenn, krenula je u svoju misiju s ciljem da obiđe Zemlju u tri orbite.

Dok je Friendship 7 jurio kroz svemir nevjerojatnom brzinom od 27.500 milja na sat, Glenn je primijetio nešto neobjašnjivo. Izvijestio je da je njegovu pažnju zaokupio neobičan i očaravajući kontakt s tisućama sitnih NLO-a koji okružuju njegovu letjelicu

"Otkrivenje postavlja pitanja o misterijama koje leže izvan naših zemaljskih granica."
Neobičan susret

Tijekom kratkog, ali intenzivnog putovanja od 4 sata, 55 minuta i 23 sekunde, Glenn je bio uronjen u nadrealni ples s ovim malenim NLO-ima . Zapanjujuće, ovi misteriozni objekti uspjeli su dostići ogromnu brzinu svemirskog broda, održavajući dosljednu udaljenost od približno 7-8 stopa od kapsule.

Glennovo svjedočanstvo o ovom bliskom i ustrajnom susretu očaralo je svijet, potaknuvši široka nagađanja o prirodi i podrijetlu ovih neuhvatljivih posjetitelja.

Tisuće NLO-a

Otkriće susreta Johna Glenna s tisućama NLO-a potaknulo je burne rasprave među stručnjacima, znanstvenicima i NLO entuzijastima. Skeptici tvrde da su percipirani NLO-i mogli biti krhotine ili svemirsko smeće, što je uobičajena pojava u svemiru. Međutim, ovo objašnjenje ne objašnjava Glennova živopisna i precizna opažanja ponašanja objekata, uključujući njihovu sposobnost da odražavaju putanju svemirskog broda.

Nasuprot tome, zagovornici teorije o NLO- u ističu Glennovu besprijekornu reputaciju astronauta, zajedno s vjerodostojnošću audio zapisa. Tvrde da tako ugledna osoba ne bi iznosila neutemeljene tvrdnje, a snimljeni zvuk dodaje vjerodostojnost njegovom izvanrednom iskazu.

To je potaknulo znatiželju i nagađanja o mogućnosti postojanja inteligentnog života izvan Zemlje.

Zaključna razmišljanja

Izvanredni susret Johna Glenna s tisućama NLO-a ostaje fascinantno i zagonetno poglavlje u povijesti istraživanja svemira.

Audio snimka s njegove misije Mercury-Atlas 6 probudila je zanimanje za neidentificirane zračne fenomene i ponovno pokrenula prastaro pitanje: Jesmo li sami u svemiru?

Iako još uvijek nema konačnih odgovora, ovaj nas incident podsjeća da kozmos još uvijek krije mnoge tajne koje čekaju da budu razotkrivene.

Kako tehnologija i istraživanje svemira budu napredovali, potraga za razumijevanjem nepoznatog i dalje će trajati, približavajući nas otkrivanju misterija svemira i potencijalnog postojanja izvanzemaljskog života.

Do tada, susret Johna Glenna predstavlja dokaz golemosti svemira i privlačnosti nepoznatog koje leži izvan granica našeg rodnog planeta.

izvor
https://collective-spark.xyz

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno