Petak 8 Prosinac 2023

Pretraga

Tajni projekti

Sada znamo kako izvanzemaljci prave svoje NLO-e i kako ih kontroliraju

24 Sij 2023
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Sada znamo kako izvanzemaljci prave svoje NLO-e i kako ih kontroliraju

Prema dr. Stevenu Greeru, koji vodi grupu koja zagovara javno otkrivanje vladinog kontakta s vanzemaljcima iz svemira, vlada je potajno bila svjesna i proučavala vanzemaljce i njihove svemirske letjelice od 1940-ih.

Greer je prikupio više od 400 svjedočanstava vladinih dužnosnika. Greer je došao do zaključka da njegovo istraživanje "utvrđuje izvan svake sumnje stvarnost izvanzemaljskih oblika života, NLO-a ili izvanzemaljskih vozila, te naprednih energetskih i pogonskih tehnologija proizašlih iz proučavanja ovih vozila", navodi se na web stranici. od strane Greerove organizacije.

Istraživanje je dr. Ted Loder, profesor znanosti o zemlji na Sveučilištu New Hampshire, koji na ovoj temi radi pet godina, ocijenio "apsolutno prvorazrednim".

“To se držalo u tajnosti posljednjih 50 godina. Mogli bi i odmah saznati za to.

Neprofitna istraživačka organizacija The Disclosure Project osnovana 1993. drži mišljenje da vladine organizacije koje znaju za izvanzemaljski život rade izvan pogleda Kongresa i da su prethodni američki predsjednici bili namjerno obmanuti i uskraćen pristup. Disclosure Project tvrdi da "podjeljene inicijative koje zahtijevaju namjerno otkrivanje i relevantne zakone" sadrže "krajnje rješenje za svjetske probleme energije, okoliša i siromaštva".

Greer je prikupio više od 120 sati iskaza iz svojih razgovora s predstavnicima vlade, koji su sažeti na 18 sati. Brigadni general Stephen Lovekin iz pričuve Nacionalne garde i astronaut Gordon Cooper dali su vrijedne pažnje dokaze.

izvor
https://myth-mystery.zdravljebezdoktora.com

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno