Petak 1 Prosinac 2023

Pretraga

Tajni projekti

ŠTA SE DOGAĐA 14

25 Lip 2012
(Reading time: 3 - 5 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
sta_se_dogaa_14
Zlato,koja je njegova važnost.Zlato je hrana bogova?Da li ga oni jedu,ne nebi to rekao ali im je potrebno za razne pokuse experimente,za svemirske brodove.Zlato odlično provodi struju ima mali omski otpor i pri velikoj hladnoći svemira ne pretvara se kao kositar(tinol žica) u kositrenu kugu.
Ko su ti bogovi o kojima sam počeo pisati,to su nefili koji i dan danas žive na ovome planetu,biblija ih zove divovima,grubim osobama velike snage.

Da odmah ispravim BIBLIJU KAD ČITATE NE SHVAČAJTE JE DOSLOVNO?
Ne radi se o divovima nefilima već je to značenje bogova da imaju moći bogova ili da pojednostavnim ako ste gledali film SUPERMEN,TOR,HULK,XMEN e pa to je to.

Osobe koje za naš pojam imaju čudesne moći,kapacitet mozga i tjela iskorištavaju 100%,indijski jogi,svečenici shaolina,poznaju te drevne tajne.

Koliko dugo ta bića zive na zemlji,ko če ga znati vjerojatno vrlo dugo.Za to postoje dokazi od davnih vremena ne mislim na maje,inke,indijance,nego jos dalje u prošlost.Prije postanka antlantide,kad sam več spomenija Antlantidu,zašto nije pronađena,zašto je nema.
Prema zapisima ona je u jednome trenu nestala u dimu i vatri,da li je uništena,potopljena,ja mislim prema nekim drugim istraživanjima da je Atlantida POLETJELA da je to veliki svemirski brod koji se spustio na zemlju,a njegova posada tj bogovi su tadasnjim ljudima dali tehnologiju.
Opis doslovno kaže u trenu je nestala u dimu i vatri,jeste li vidjeli raketa kada polječe,nestane u dimu i vatri u trenu,zar to nije opis poljetanja svemirskog broda.

Freske,crteži,artefakti,arheološki nalazi diljem svijeta govore o čudnim bičima.Kako je prestavljen Nibiru kao neki oblik sa krilima,tj tjelo sa krilima.
Sumerani pišu o Anunakijima koji su genetskim inžinjeringom stvorili čovjeka,ali kako je bila greška u stvaranju taj čovjek uništen,nije bio savršen.
Arka nije brod u kojem je Noa pokupio sve životinje na zemlji da poslije potopa ponovno nastane zemlju,to je DNA baza podataka,sabirni centar DNA materijala.
Arka je bila dužine 150 metara na 3 palube,to je mali prostor za prihvat svih životinja,tada je vjerovatno postojalo samo jedno pra kopno,nije bilo Afrike,Kine,Amerika,Europe,Australije.
Dje če mu to sve stati,ali ako uzmeš DNA uzorak i držiš ga u posebno napravljenoj prostoriji tj laboratoriju on zauzima vrlo malo mjesta,samo da vas posjetim da norveska ima takav laboratorij tj spremnik sjemena svih biljaka,pa ako dođe do neke kataklizme,da se bilje ponovno posadi.Mislim da to nije potrebno jer planet zemlja se vrlo brzo sama od sebe popravi.

Zašto je čovjek morao biti uništen iako je bio sa greškom,ili da bolje postavim pitanje žašto ljudi ratuju koji je za to razlog.
KO vodi ratove,ljudi,da ali po ćijem naređenju,BOGOVA,onih zlih.Primjetili ste veliku cenzuru interneta,sta se to krije.Šta to leti po noći u svemiru te silne točkice koje cudno sjaje,a nisu sateliti,ali jesu razni svemirski brodovi,ali ćiji.
Hitler je obečao da če osvojiti svijet,nije rekao kada,poslao je znanstvenike po cjelome svijetu da traže artefakte,drevno zanje,kopirao tehnologiju,bio ispred svoga vremena,a ta ista tehnologija se danas kopira.A on je bio ukontaktu sa tim bogovima koji su mu dali tehnologiju,da nije zaustavljen sada bih pisao na njemačkom jeziku.

Ako ste pažljivo čitali naša ova sada civilizacija postoji kratko vrijeme tek toliko da pucnes prstima,gledano svemiski samo par sekundi a vidi zla šta napravi.Mohenjo daro grad nad kojim su se vodili ratovi,grad dje su ratovali bogovi zla i dobra dje se spominju svemirski brodovi i ubojito oruzje.Postoje podaci da se to isto dešavalo na nebu iznad njemačke,1936 godine se jedna letjelica srusila a SS trupe su je pokupili sa tjelima posade i kopirali tehnologiju.

Zar se ista stvar i sada ne dešava,odjednom se zakuhava 3 svjetski rat(vjerovatno da se prikrije priprema za svemirske ratove),financijska struktura je zatvorena novca ima,ekonomija se prebacila iz evrope,kine,indije,japana u južnu ameriku, rudnici plemenith i drugih potrebnih metala za svemirsku tehnologiju su iscrpljeni,i sta sad sta se čeka.
Dolazak svemirske federacije koja pokreće rat protiv zla.

Dje se sada nalaze ti bogovi,bermudski trokut krije podzemni grad,zmajev trokut isto,oba se nalaze na 25 parareli.Po cjelome planetu postoje podrucja sa čudnim  magnetizmom,sa radijacijom ostalom nakon nuklearne explozije,vračevi,šamani pričaju o stvarnim događajim dje su njihovi preci prosli kroz vremensku rupu i nisu se nikada više vratili.

Postoje dokazi o podzemnim  gradovima dje su dobri izvanzemaljci(da više ne spominjem rijeć Bogovi) skrivali ljude da nebi stradali usljed ratnog okršaja,tehnika kojom se to radilo i dan danas je nepoznata modernoj znanosti.
Ne bih vas želio plašiti ali ovo su zadnji dani,ovakav svijet više neće postojati.Nemojte se iznenaditi ako se ubrzo u orbiti zemlje,a neki već jesu parkira svemirski brod divovskih razmjera.Ako pažljivo promatrate svemir sve više se pojavljuje čudnih bljeskova,kao da je nešto u svemiru explodiralo a znanstvenici to prikrivaju kao gama bljesak od explozije supernove.Lažu pa im više nitko i nevjeruje,osim naivnih.
video
autor
Miro-sinj

Postoje, dokazi, o podzemnim,  gradovima, dje su
O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno