Utorak 5 Ožujak 2024

Pretraga

Ancient Aliens Theory

Vanzemaljci utječu na klimatske promjene

01 Kol 2019
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Tajne izvanzemaljske baze na Arktiku utječu na klimu cijele Zemlje

Sjeverni pol i susjedni Arktik, prema teoretičarima zavjere, mogu biti glavna točka istraživanja Zemlje od strane vanzemaljaca.

Prije nekoliko dana stanovnici arktičkog dijela Norveške bili su svjedoci neobičnog sjaja na noćnom nebu.
 Kasnije se ispostavilo da je NASA provodila raketne testove na Arktiku koji omogućuju proučavanje kretanja čestica u ionosferi.


 No, hoće li takva utjecajna organizacija otkriti karte ukoliko dođu do tajnih baza vanzemaljaca? Pitanje ostaje otvoreno. Nedavno je akademska zajednica izrazila zabrinutost zbog promjena koje se događaju na Arktiku.

ib1
Istraživači su primijetili kako se ekosustav ovog geografskog područja planete mijenja i nastavlja mijenjati.
 Povećanje temperature zraka izaziva lokalnu floru i faunu na netipično ponašanje.
 Arktičke biljke počele su cvjetati u drugo vrijeme, a zbog toga su nestali bioritmi insekata i životinja.
 Atmosfera Arktika brzo se zagrijava, što utječe na druge klimatske zone.
 Dok znanstvenici bacaju nove snage na detaljno istraživanje arktičkog vremena, ufolozi se savjetuju da razmišljaju o izvanzemaljskom životu.

Neki utjecajni ufolozi i teoretičari zavjere dugo su smatrali Arktik, za razliku od Antarktika, najpogodnijim mjestom na kojem vanzemaljci grade tajne baze.
Štoviše, vanzemaljci, prema njihovom mišljenju, aktivno istražuju Zemlju.
 Kao eksperiment utječu na klimu našeg planeta.
 Možda je to zbog izbora novog mjesta za preseljenje, a možda i testiranja oružja nove generacije.
 Upravo su nedavni događaji s NASA-inim ispitivanjima izazvali aktivni val rasprava.
 Pristalice zavjere smatraju da je američka svemirska agencija pronašla NLO na Arktiku koji je pokušavao zaustaviti tajnim oružjem.
"Kako bi operaciju zadržali u tajnosti, NASA-ini stručnjaci su se prekrili znanstvenim radom", kaže jedan od američkih ufologa.

Arktik će biti u Sibiru: Roscosmos skriva razloge pomaka magnetskog pola na Daleki Istok

Ledena apokalipsa prijeti Rusiji. Klimatske promjene mogu biti posljedica nepovratnih procesa u jezgri Zemlje, koji su nastali zbog nepoznatih anomalija kosmosa.

U američkom Nacionalnom institutu za informacije o okolišu znanstvenici su izračunali brzinu kretanja sjevernog magnetskog pola Zemlje i otkrili da se u posljednjih nekoliko desetljeća nekoliko puta povećala. Ovo otkriće natjeralo je stručnjake da ne samo razmišljaju o potrebi prilagođavanja pravila plovidbe, već i izračunavaju brzinu ubrzanja zemljine jezgre. Kao dio projekta Svjetskog magnetskog modela, istraživači su do sada vršili prilagođavanja svakih pet godina, ali sada će se izmjene morati objavljivati mnogo češće, jer je sve teže predvidjeti daljnje ubrzanje.

     ib3         

Većinu prošlog stoljeća magnetski pol nalazio se u kanadskom arhipelagu i postupno se pomicao prema zemljopisnom sjevernom polu, pomičući se 10 km godišnje, a 2000. ubrzao je na 40 km, a 2018. na 55. Danas poznato je da se magnetni pol pomiče s kanadskog Arktika prema Sibiru, a zatim će se, slijedeći logiku, prebaciti na Daleki istok.

Prema znanstvenicima, kretanje magnetskog pola ubrzao se zbog neobičnog ponašanja i nepredvidive aktivnosti zemljine jezgre, što je posebno vidljivo na Arktiku.
 Za sada znanstvenici ne znaju kako takav pomak može utjecati na kretanje planeta u Sunčevom sustavu, ali sigurno je da će se klimatski uvjeti na Zemlji promijeniti premještanjem magnetnog pola.

 ib2       
 Vjerojatno su posljednji kataklizmički događaji povezani s tim pokretom. Tamo gdje naranče cvjetaju tijekom cijele godine, leži snijeg, a u pustinji pada kiša. Prirodno će doći do promjena u Rusiji. Arktik će biti u Sibiru, a zatim će preči na  Daleki istok. Istodobno, Rusi će moći osjetiti prednosti i mane takvih promjena. Navigacija po sjevernim morima postat će aktivnija kako led raste i otvara prolaze tradicionalno nepristupačne zimi, ali kontinent će se smrzavati sve duže i duže. Ali ako se ljudi mogu prilagoditi novim uvjetima, životinje mogu izgubiti priliku slijediti migracijske rute. Biljke se također mogu mijenjati i tundra će postati najčešća pojava u Sibiru i Primorju. Roscosmos skriva razloge pomaka magnetskog pola na dalekom istoku, prema ufolozima, iz više razloga. Nitko ne može dati točnu prognozu nadolazećih događaja koji mogu izazvati paniku među stanovništvom, a također nije posve jasno koji su kozmički fenomeni utjecali na promjenu aktivnosti zemljine jezgre. Možda su to rezultati seizmičkog testiranja oružja ili Nibiruova gravitacija, ili možda ogromni asteroid leti na nas. Dok postoji prilika da se čovječanstvo zaštiti od beskorisnih iskustava, svemirske agencije i vlada šute.


izvor
https://vistanews.ru/science/292823
https://vistanews.ru/science/287857

 
O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno