Subota 4 Prosinac 2021

Pretraga

Svijet se priprema za kontakt s vanzemaljcima

28 Lip 2021
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Svijet se priprema za kontakt s vanzemaljcima

Teorija Velikog šoka

Stvorena je međunarodna koalicija od 27 zemalja članica koja je pripremila svijet za kontakt s vanzemaljskim civilizacijama.

Ovo dolazi uoči pripreme Pentagona za objavljivanje izvještaja u kojem se detaljno opisuje što američka vlada zna o vanzemaljskom životu.

Bivši britanski policajac Gary Heseltin, koji je ujedno i urednik časopisa UFO Truth Magazine, postao je potpredsjednik nove grupe.

ICER je u izjavi rekao da koalicija uključuje znanstvenike, akademike i vodeće istraživače NLO-a UAP (Neidentificirani zračni fenomeni) iz cijelog svijeta. “I mislimo da je vrijeme da se počnemo pripremati za kontakt. Zbog toga ICER pokušava postaviti temelje novoj stvarnosti. "

„Prikupljamo što više informacija o svemu što je povezano s ovom pojavom (...) ICER stvara informativne programe koji pomažu ljudima da se pripreme za ovu novu stvarnost. A ICER želi održavati mirne odnose s inteligencijom. Ovo je put otkrića za čovječanstvo. "

Gary Heseltin održava bazu podataka o 550 viđenja u Velikoj Britaniji 1100 policajaca iz 1901. godine. Neki su slučajevi potvrđeni video snimkama.

"Ovo bi mogao biti vrlo važan trenutak u povijesti ..." rekao je.

Ruski Demijurg

Opet kasnimo. Sjedinjene Države u punom jeku pripremaju svoje građane i cijeli svijet za prvi kontakt s vanzemaljskim civilizacijama, a mi potpuno šutimo. Nakon 3-5 godina, objavit će da su prvi koji su uspostavili kontakt s vanzemaljcima i prikupit će sve lovorike (sliku, tehnologiju itd.) Prvog kontakta. Washington će potvrditi svoj status glavnog grada svijeta.


izvor
https://vizitnlo.ru/nlo-neobyavlenyj-vizit/mir-gotovyat-k-kontaktu-s-inoplanetyanami/

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno