Nedjelja 16 Svibanj 2021

Pretraga

Tajanstveni Nibiru izazvat će potrese u Europi

30 Pro 2020
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Tajanstveni Nibiru izazvat će potrese u Europi


Primjećuje se da će se odjeci prirodne kataklizme osjetiti čak i u Londonu.

Slika zaslona 2020 12 30 16 56 19        
Zlokobni planet, kako su primijetili teoretičari zavjere, pokrenut će mehanizam kretanja litosferskih ploča. Pomicanje ovih platformi izazvat će niz snažnih vibracija zemljine kore na kontinentu. Na portalu sljedbenika pokreta "Nibiru kataklizma" zapisano je da će se najveća seizmička aktivnost dogoditi posljednjih tjedana studenog ove godine. Takvu neugodnu prognozu izrazio je autor studije "Projekt" Crna zvijezda "Terral Croft". Crna zvijezda ovdje se odnosi na Nibirua. Stručnjak vjeruje da će gravitacijsko polje mističnog planetoida početi snažno utjecati na rasjed koji se proteže od Indonezije do Gibraltara. Taj će utjecaj rezultirati nizom snažnih potresa i erupcija vulkana u Francuskoj i Italiji. Vrhunac potresa bit će 19. studenog, kada Plavi planet prolazi iza Sunca sa strane Crne zvijezde. Sljedbenici "kulta" Nibirua tvrde da ovaj planet nije ništa drugo nego smeđi patuljak - planetoid velike mase, što, međutim, nije dovoljno da se Nibiru smatra zvijezdom. Međutim, ovo nebesko tijelo još uvijek ima sličnosti sa zvijezdom - silom gravitacije Nibiru može zadržati materiju i povećati joj temperaturu. No, za razliku od standardne zvijezde, planetoid ne može postati katalizator nuklearne reakcije. Zbog toga Nibiru, kao i svi smeđi patuljci, ne može emitirati svjetlost i njegovom je utjecaju na druga nebeska tijela teško, pa čak i nemoguće ući u trag.

izvor
https://vladtime.ru/nauka/614030


O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno