Petak 1 Prosinac 2023

Pretraga

NLO incidenti rastu

04 Stu 2020
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

NLO incidenti rastu eksponencijalno.


S vremena na vrijeme upoznavajući naše čitatelje s video zapisima o kojima se najviše raspravljalo na kojima su snimljeni NLO-i, ili još čudniji fenomeni ili predmeti, prije nekoliko godina često smo ponavljali: a) svijet ulazi u eru promjena; b) uskoro ćemo vidjeti i ne tako. A sada, nakon nekoliko godina, promjene su već došle - dolaskom covid-a vidimo ih u punom sjaju, pa prelazimo na isticanje provedbe točke b). Tako.

  nlo1   
Teksas, 19. listopada 2020


Ovaj ogromni NLO koji je letio iznad kuće zabilježila je posebna kamera za nadzor na otvorenom. Vlasnik kuče je ufolozima rekao da je kamera skupa i dizajnirana za snimanje u infracrvenom svjetlu, odnosno zapravo je uređaj za noćni vid. Čovjek ne bi vidio, čak i ako bi mu visio točno nad glavom.

A ovo je Oklahoma, 28. listopada. Tamo je, izgleda, sletio ovaj tip pepelata, što je jako uplašilo lokalno stanovništvo:


Za svaki slučaj, pojasnimo: neispravni transformatori izgaraju plavo, staklenici monotono osvjetljavaju nebo, nije bilo nesreća - odnosno Rambo nije došao iz šume, nije zapalio benzinsku pumpu - doznali su mještani.
Kalifornija, 28. listopada:

Belgija, 23. listopada:

Svijetleće kuglice koje vise nad određenim područjem danas nisu rijetka pojava. New York, 30. listopada:

Ljudi vide puno takvih svjetlećih kuglica. Ali svijetle sfere su ogromne, u iznimnim slučajevima vidljive na desetke kilometara, takvi su videozapisi na YouTube korisnici prenijeli pet puta. Dakle, neka vrsta vanzemaljske prisutnosti na Zemlji više je nego očita - čovječanstvo još ne može stvoriti tako svijetli leteći izvor svjetlosti. Iako, sve može biti puno složenije.

Danas se na mreži pojavio video koji je snimljen, kako kažu, u rujnu 2012. godine, a vrlo je čudno da je toliko senzacionalan video materijal toliko godina ležao na nečijem stolu. Koliko je senzacionalno - prosudite sami:


Osoba koja je to objavila 31. listopada na MUFON-u izvještava da je objekt tako visio oko 45 minuta, ali ne zna o čemu se radi. Isprva je pomislio da se radi o nekoj ogromnoj ptici ili čak letećem gmazu koji lebdi u zračnoj struji, no nakon pomnijeg ispitivanja ispostavilo se da je poput zrakoplova - putničkog aviona zaleđenog u atmosferi.

8af8cc9ef019           

Nitko ne zna objasniti ovo čudo i slična čuda.
izvor
https://thebigtheone.com/%d0%b8%d0%bd%d1%86%d0%b8%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d1%82%d1%8b-%d1%81-%d0%bd%d0%bb%d0%be-%d0%bd%d0%b0%d1%80%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b0%d1%8e%d1%82-%d0%b2-%d0%ba%d0%b0%d0%ba%d0%be%d0%b9-%d1%82%d0%be-%d0%b3%d0%b5/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno