Subota 4 Prosinac 2021

Pretraga

Stanovnici Krima primijetili su navodno slijetanje vanzemaljaca

31 Lis 2019
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Prilično neočekivani preokret događaja nadmašio je stanovnike Krima. Tamošnji ljudi, koji su se već navikli na čudne anomalije, ponovno su naletjeli na nešto nevjerojatno. Svjedoci incidenta već su rekli da je pred njihovim očima nepoznati leteći objekt pao u Crno more, koje su ubrzo zaplijenili neki ljudi.

 

    krim2           

Prestrašeni očevici vjeruju da su slučajno primijetili dokaze postojanja predstavnika izvanzemaljske inteligencije. Korisnici mreže trenutno aktivno raspravljaju o nezamislivoj priči.

Prema ruskom tisku, govorimo o čudnom blistavom NLO-u koji se srušio u vodu, pojavljujući se, kao što se ljudima činilo, niotkuda. Vatrena kugla nije nalikovala ni na jednu letjelicu, u vezi s kojom su neki počeli misliti da je to svemirski svemirski brod.

Ali ono najzanimljivije počelo je kasnije: nakon nekog vremena na mjestu misterioznog incidenta pojavili su se čudni ljudi u bijelim haljinama. Stigli su u velikom automobilu i prikupili fragmente iz nerazumljive anomalije.

  ezgif.com video to gif    

 

Nitko nije uspio snimiti šokantni raspored stvari na videu, ali bilo je mnogo svjedoka tajanstvenog incidenta koji su razgovarali s alternativnim znanstvenicima.

izvor
http://mirkosmosa.ru/news/zhiteli-kryma-zametili-predpolagaemuyu-vysadku-inoplanetyan

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno