Utorak 5 Ožujak 2024

Pretraga

U Južnoj Koreji primijetili su ogroman NLO koji lebdi nad gradom Daegu

17 Kol 2019
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Najčešće postajemo svjedoci malih neidentificiranih zrakoplova čija veličina nije veća od točke.

 Na Internetu postoji veliki broj takvih videozapisa. 

Međutim, ovaj je slučaj potpuno drugačiji.
 Ufolozi su vrlo zainteresirani za snimke koje su snimili stanovnici Južne Koreje.
 Na videu je bilo moguće uhvatiti ne samo točke, već i ogroman svjetlosni objekt.

 

    nlk1             
Dvojica muškaraca koji žive u gradu Daegu prošetali su parkiralištem kada su, pogledavši gore, na nebu primijetili misteriozni užareni objekt. Prema njihovim riječima, NLO je bio jednostavno ogroman, a snimljeni videozapis nije uspio u potpunosti prenijeti razmjere.

Svjedoke anomaličnog fenomena jako su uplašili predmeti koji su visjeli na nebu, a koji se nisu htjeli ni sakriti od očiju drugih, kao što je to obično slučaj u takvim slučajevima.
 Činilo se da objekt namjerno privlači pažnju.
Moguće je, kažu ufolozi, da je NLO imao namjeru uspostaviti kontakt sa stanovnicima grada, ali nešto ga je zaustavilo.

Evo još jedan sličan događaj

Neobični izvanzemaljski brod pojavio se nad Chicagom

Neobičnost ovog NLO-a očitovala se, prvo, u  obliku ogromnog trokuta, i drugo, u prozirnosti, što je ovaj jedinstveni svemirski objekt čak i teško uočiti.
Međutim, stanovnik Chicaga Walter koji je snimio video o ovom čudnom NLO-u ipak je primijetio nerazumljivi objekt koji lebdi nad njegovom kućom.
 Baš na Međunarodni praznik rada 1. svibnja u tužnom raspoloženju izašao je pušiti na trijem svoje kuće i sasvim slučajno podigao pogled u nebo. A onda je bio iznenađen onim što je vidio. Ogroman proziran trokut veličine nekoliko nogometnih igrališta (tako mu se učinilo,obzirom na veličinu) visio mu je nad glavom. Da je riječ o nezemaljskom objektu,nije ni sumnjao.

 nlk2            

Ovo su potvrdili ufolozi iz «secureteam10», kojima je Walter poslao sav materijal snimljen o NLO-u.
 Naravno, slike i videozapisi pokazali su se loše kvalitete, jer je objekt zapravo jedva vidljiv na nebu. Međutim, dodate li kontrast i povećate izlaganje, što su učinili profesionalci, jasno možete vidjeti neki čudan leteći objekt, prilično neobičnog oblika, budući da zemljoradnici često vide neidentificirane predmete u obliku tanjura ili cigara.

Sam Walter jako se boji onoga što se dogodilo jer je siguran da vanzemaljci nisu slučajno lebdjeli nad njegovom kućom, a sada je u strahu. Ufolozi su ga uvjeravali da je to imaginarni strah, jer nas vanzemaljci najčešće samo promatraju, a ako pojedince odvedu na svoje brodove, to rade odmah, a da ih prethodno ne prestraše.


izvor
izvor
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Da se posjetimo još jedne stvari,zele da ih vidimo,mnoge izvanzemaljske letjelice su u stalnome pokrete sa željom da ih se stalno vidi,malo je čudno da več nije izbio treči svjetski rat i masovno upotrebljavanje nuklearnog oružja,pa oni uporno sprečavaju zlo.
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

 
O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno