Četvrtak 25 Travanj 2024

Pretraga

Ufo viđenja diljem svijeta

25 Srp 2019
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Izaslanik s planeta Nibiru "promatran je na nebu iznad Moskve

Nezavisni istraživači vjeruju da će planet Nibiru (Planet X) uskoro započeti svoju invaziju na Zemlju. Takozvane preteče ovih događaja promatrali su očevici na nebu iznad Moskve.

 

   n1                    

Nebeski hologram u obliku humanoida lebdio je nad glavnim gradom Rusije, što je dovelo do mnogih teorija o oružanom sukobu s civilizacijom planeta Nibiru. Nezavisni istraživači vjeruju da je ta figura na nebu glasnik koji objavljuje rat ili mir. Prema teoriji, izaslanik je s razlogom izabrao Moskvu za svoj posjet, budući da je Rusija najmoćnija vojna sila na svijetu. Stoga, kontakt s zemaljskom civilizacijom mora započeti s njom.

Razni izvori već su izvijestili da su mnogi NLO-i promatrani u gradovima Rusije. Prema istraživačima, to su bili izviđački brodovi koji procjenjuju obranu ljudske civilizacije. Možda je ovaj hologram stvoren da izazove strah i time izazove paniku u sumnjičavoj invaziji na čovječanstvo.

 n2      

S druge strane, prema riječima ufologa, Rusija se nema čega bojati, jer ima odgovarajuće tehnologije koje lako mogu odbiti napade vanzemaljaca.

Što kažu znanstvenici? Reagirali su trezveno na ovu situaciju, tvrdeći da je to uobičajena anomalija koja nastaje od raznih slojeva zraka.NLO je letio velikom brzinom preko grada Halmstad u Švedskoj

sv2

 

Jedna od najkarakterističnijih osobina vanzemaljskih aparata je njihova fantastična brzina i upravljivost.
 U ovom slučaju, NLO, koji je letio na nebu iznad grada Halmstad u Švedskoj, pokazao je upravo takvu super brzinu. Zato ga gotovo nitko nije primijetio.Ali ne i videokamera, koja sve bilježi  i ima mogućnost gledanja, a zatim snimanja u usporenom prikazu. Istina, očevidac koji je ovu snimku dao za internetske korisnike ipak je primijetio neki pokret na nebu, jer se u tom trenutku odvijale utrke na švedskoj stazi Sebring International.

Na iznenađenje autora videa, na brzinu je snimljen vrlo brz NLO. Činilo se da je to bio asteroid koji gori u atmosferi naše Zemlje, da nije bilo jednog "ali" - ovaj je uređaj očito letio relativno nisko.  Ali njegova brzina, srazmjerna meteoritu, naravno je impresivna! Stoga je nemoguće zamisliti da se radi o modernom zrakoplovu, čak i ako je i vojni, pogotovo jer se ne čuje nikakav zvuk, iako bi zemaljska vozila privukla pozornost ljudi, prije svega, njihovom bukom.

 

Za vašu informaciju, Halmstad je mali lučki grad u Švedskoj, lijep i udoban, smješten na ušću rijeke Nissan.
 Nema nadnaravnih događaja, on nije proslavljen, pa čak i NLO ovdje nitko nikad nije vidio. Ali ... tu i tamo navrate izvanzemaljci - nitko ne zna gdje i zašto ...


izvor

izvor

 

 

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno