Srijeda 29 Studeni 2023

Pretraga

Tajanstvena baza pronađena je u planinama Antarktika

04 Srp 2019
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Nezavisni američki istraživači Antarktike objavili su zanimljive snimke na internetu, koji, po njihovom mišljenju, služe kao dokaz da je baza tuđinaca ili neke drevne visoko razvijene civilizacije skrivena na ovom kontinentu. Teoretičari zavjere navode da su sve ove slike snimljene 2017. godine uz pomoć ruskog satelita, a nešto kasnije pojavile su se i na društvenoj mreži Facebook. Međutim, netko iz vladajuće elite Sjedinjenih Američkih Država sve te podatke činio je previše jasnim dokazom o postojanju vanzemaljaca, pa su stoga intrigantni materijali ubrzo uklonjeni s interneta.

b2           

 

  b1         

Međutim, bilo je naivno pretpostaviti da barem jedna osoba na webu nije kopirala takve vrijedne podatke na svoje računalo. Stoga, konspirakolozi trenutno imaju one rijetke foto i video okvire koji im omogućuju da analiziraju ono što je tako zanimljivo i "zabranjeno" ruski satelit snimio prije dvije godine, i donose odgovarajuće zaključke.Istraživači su na tim slikama  pronašli ne samo tajanstvene strukture slične bazi vanzemaljaca, piramidu, nego i tragove arijevskog ezoteričnog znaka - svastiku. U ovom trenutku teoretičari zavjere i ufolozi nastavljaju istraživati planinski lanac Antarktika, čuvajući velike tajne prošlosti ili čak sadašnje nepoznate nam. Štoviše, svaki istraživač, očito, pokušava u svemu tome vidjeti tragove onoga što misli da skriva tajanstveni ledeni kontinent.


izvor

 
O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno