Ponedjeljak 11 Studeni 2019

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

NLO-viđenje: Pokazuje li NASA Apollo 10 izvanzemaljski satelit "Dark Knight"?

16 Lip 2019
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

NLO-viđenje: Pokazuje li NASA Apollo 10 izvanzemaljski satelit "Dark Knight"?

Fotografija NASA Apolla 10 otkrila je vanzemaljski satelit Dark Knight, najavio je samoproglašeni stručnjak za NLO.

Teorija zavjere o satelitu Tamni vitez tvrdi da postoji barem jedan izvanzemaljski NLO u gotovo polarnoj orbiti Zemlje. To je dovelo do toga da teoretičari zavjere u NLO-u tvrde da američka svemirska agencija NASA sudjeluje u zataškavanju postojanja i porijekla satelita Dark Knight. I poznati vanzemaljski vjernik života Scott Waring ponovno je pokrenuo bizarnu teoriju nakon što je preispitao fotografiju iz ikonske misije Apolla 10 mjeseca.

Waring je otišao u svoj NLO blog za etdatabase.com kako bi rekao: “Našao sam nešto jedinstveno oko Zemlje tijekom misije Apollo 10.To je objekt blizu Zemlje koji je vrlo udaljen od kamere.

 2019 06 16 114350                                   NLO-opažanje: Fotografija iz ikonske misije Apolla 10 na kojoj je prikazan satelit Dark Knight (Slika: Getty / NASA)                

- Dakle, što je taj tamni objekt koji je zarobljen tijekom misije Apollo 10?

"Možete vidjeti da postoji neka čvrsta pozadina za to."

Nakon toga Waring koristi sofisticirani softver za uređivanje fotografija kako bi digitalno manipulirao slikom kako bi dobio jasniji pogled na tajanstveni objekt.Dodaje: “Ima velike ruke. Astronauti su rekli da su vidjeli velike ruke u obliku slova L koje prolaze pokraj njihovog svemirskog šatla.„Letjelica ima velike privjeske i izgleda gotovo bio-mehanički ili živi brod."Ovaj brod je dokaz apsolutno nevjerojatne izvanzemaljske tehnologije koja je izvan našeg dohvata, osim ako netko ne može preuzeti taj satelit" Dark Knight ".

2019 06 16 114432                                            NLO-viđenje: Teoretičari zavjere vjeruju da je NASA pokrila postojanje satelita Dark Knight (Slika: NASA)                  

Za neke NASA fotografije se vjeruje da pokazuju satelit Black Knight, ali svemirska agencija je izjavila da je to vjerojatno svemirski ostatak, posebice toplinski štit izgubljen tijekom izvanredne misije.Waringov post je ubrzo privukao brojne komentare na njegovom YouTube kanalu.Cosmic Soul je napisao: "Dark Knight nas uvijek prati .. to je dio njihove misije ... I mnogo desetljeća."Međutim, Leatherneck Joe je malo skeptičniji, komentirajući: "Nikada ne možete reći, može li biti ono što kažete ili jedan od stotina satelita u orbiti."

izvor
https://www.express.co.uk/news/weird/1138257/ufo-sighting-nasa-apollo-10-photo-alien-dark-knight-satellite-conspiracy-theory

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno