Srijeda 15 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

IZVANZEMALJCI RUSIJA,NOVI PODACI

12 Pro 2013
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

                                                                                              vanzemaljac_rusija     

Novi zaplet u desetljećima staroj priči o obdukciji izvanzemaljaca!


Prema priči koja kruži internetom, Rusi su već desetljećima dobro upoznati s izvanzemaljskim civilizacijama. Dio ove priče uključuje NLO koji se navodno srušio 1969. godine. NLO i mrtvog izvanzemaljca navodno je pronašla ruska vojska.

Ako vam sve ovo zvuči poznato, onda ste vjerojatno čuli legendarnu priču o navodnom NLO-u koji se 1947. godine srušio u gradiću Roswell, u američkoj saveznoj državi Novi Meksiko, i navodnoj obdukciji njegove posade. Unatoč službenim objašnjenjima da je to bio tajni vojni objekt koji je sletio u Novi Meksiko, ta je priča i dalje svima vrlo zanimljiva.

Gotovo identična priča je došla iz Sovjetskog Saveza o nepoznatom objektu koji se 1969. srušio u blizini nekadašnjeg okruga Sverdlovsk. Ipak, treba naglasiti da ovo nije nova priča – ona je javnosti već više – manje dobro poznata, no došlo je do novih zaokreta u toj priči što je ponovno privuklo pažnju ruske javnosti.

Cijeli navodni incident je bio objavljen 1998. Godine pod nazivom 'Tajni KGB NLO dokumenti'. Prikazane su zapanjujuće snimke navodne NLO nesreće, kao i nekoliko minuta navodne obdukcije izvanzemaljca (video ispod teksta).

Najozbiljniji ufolozi rusku priču smatraju prijevarom. Naime, u tom pregledu iz 1998. godine, kako je u svojoj analizi istaknuo znanstvenik i NLO skeptik James Oberg, voditelj je na početku programa naglasio: 'Ono što ćete sada vidjeti može biti istina i ne mora', dok je na kraju prikazana poruka upozorenja da producenti ne jamče točnost ili istinitost dokumentacije i materijala.

FOTO Uvjeren da je snimio "prikriveni" NLO

'Oni ne mogu biti određeniji u svom priopćenju da je cijeli niz epizoda o srušenom letećem tanjuru 1969. godine u blizini Sverdlovska i naknadnoj obudkciji, izmišljena priča', napisao je Oberg.

'Ako je to doista tako, ako je doista riječ o prijevari, zašto bi The Voice of Russia, kao trenutno jedna od radijskih postaja koju sluša 109 milijuna ljudi u 160 zemalja i koja se smatra jednom od pet najboljih radijskih postaja na svijetu, iznenada ponovno izvukla tu priču', pitaju se u Huffington postu.

Naime, postaja The Voice of Russia je, također, koristila nepotvrđena izvješća koja kažu da je jedan NLO pao ili je srušen u blizini grada Prohlandnyi 10. kolovoza 1989. godine. Baš kao i prethodne priče, i ova uključuje navodna tijela izvanzemaljaca.

Ranije ove godine, internet izdanje ruskih novina Pravda.ru je objavio da je skupina znanstvenika bila u kontaktu s izvanzemaljcima. Prema pisanju tog portala, umirovljeni ministar obrane Alexey Savin novinarima je otkrio da je kasnih 80-ih skupina istraživača uspjela uspostaviti kontakt 's predstavnicima druge civilizacije'.

Pravda je u svom članku napisala i da je Ministarstvo obrane sredinom 80-ih 'organiziralo velik istraživanje paranormalnih fenomena. Mjesto treninga vojske nije bio slučajan izbor. Stručnjaci su došli do zaključka da su se NLO-i pojavili na mjestima gdje se testirala vojna oprema i naoružanje'.

Vasily Yeremenko, član Akademije sigurnosti i obrane i nekadašnjeg KGB-a je spomenutom listu kazao da su 'NLO teme i danas sveprisutne te da znanstvenici, zbog njihove skandalozne prirode, ne žele otkriti svoje mišljenje po tom pitanju'.

'Osim što je pitanje zašto se ponovno priča o rušenju NLO-a iz 1969. godine, postavlja se pitanje i zašto američki mainstream mediji nisu posvetili više pozornosti ovim pričama tijekom godina?', piše Huffington post.

preneseno sa
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/novi-zaplet-u-desetljecima-staroj-prici-o-obdukciji-izvanzemaljaca---314951.html
Naime, postaja The Voice, of Russia je, također, koristila nepotvrđena, izvješća              
O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno