Ponedjeljak 13 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

NASA,VANZEMALJCI

21 Stu 2013
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

   Dr-Musgrave-Story                                                                                                             'Vanzemaljci su stvarni i NASA to jako dobro zna'
Clark C. McClelland, bivši član MUFON-a (NASA-ine neprofitne organizacije za istraživanje postojanja izvanzemaljaca) za kanadske je medije otkrio kako se tijekom STS-80 misije na shuttleu Columbia dogodio incident

Prvotna su izvješća, koja je potvrdio Dr. Story Musgrave, specijalist na STS-80 misiji, kazala kako se gigantski leteći objekt u obliku diska odjednom niotkuda pojavio ispod Columbia shuttlea, u vrijeme kada je Columbia letjela na visini od 190 nautičkih milja u zemljinoj orbiti.

Disk, koji je bio 'inteligentno navođen' Columbiu je pratio većinu njezinog puta, a navodno je snimljen i video na kojem se to jasno vidi dok je Columbia prelijetala Denver. Nakon što je shuttle sletio na Zemlju, Musgrave je pozvan da da intervju o događaju kojem je svjedočio, a nakon samog događaja otišao je u prijevremenu mirovinu.

Ovu je priču medijima otkrio bivši astronaut Clark C. McClelland, koji tvrdi da je izvanzemaljac visok oko 270 centimetara stajao u shuttleu u kojem se tada nalazio, napominjući kako su incidentu svjedočile i njegove kolege, a sve je zataškano od strane Pentagona.

McClelland spominje i kako je njegov kolega Ken Johnston nedavno otpušten iz NASA-e nakon što je javno otkrio njihovu tajnu o pronalasku vanzemaljskih baza na Mjesecu. 'Vanzemaljci su stvarni i NASA to jako dobro zna'.

preneseno sa
http://www.popularnaznanost.com/Na-rubu-znanosti/Vanzemaljci/Vanzemaljci-su-stvarni-i-NASA-to-jako-dobro-zna.html
Prvotna su izvješća, koja je, potvrdio, Dr. Story Musgrave, specijalist na, STS-80 misiji

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno