Subota 11 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

JAVITE SE

17 Tra 2013
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
SVE TREBA PROBATI
Peticijom traže od izvanzemaljaca da se prokažu
Iako postoje brojne peticije koje pokušavaju nagovoriti zemaljske institucije da otkriju postojanje izvanzemaljaca na Zemlji, novi pokušaj otkrivanja istine usredotočen je na same uljeze.


Naime, nedavno je pokrenuta peticija koja se obraća direktno izvanzemaljcima i traži od njih da se razotkriju. Peticija pokrenuta u Nizozemskoj cilja prikupiti 111.111 potpisa, a tada je pokretač Maarten Horst planira poslati izvanzemaljcima.

Izgleda da je on siguran u njihovo postojanje i zna kako doći do njih, a tvrdi da ga je na ovaj potez motiviralo poznavanje izvanzemaljske politike.

Međugalaktička federacija navodno je vrlo brižna i osjetljiva pa tako ne žele da razotkrivanje njihove prisutnosti ima negativne posljedice po domaćine na planetu.

Ova bi im peticijama tako trebala pokazati da su ljudi spremni za njih i da žele surađivati. Iako je 111.111 osoba tek kap u moru i vjerojatno ne oslikava reakcije većine populacije na izvanzemaljsku prisutnost, nadamo se da će ova peticija polučiti barem nekakve konkretne rezultate.

K.L./openminds.tv
preneseno sa
http://hot.net.hr/planet-x/bliski-susreti/peticijom-traze-od-izvanzemaljaca-da-se-prokazu
Izgleda, da je, on siguran, u njihovo, postojanje
O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno