Četvrtak 2 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

21.12.2012

03 Pro 2012
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
sunce_kostelac2
Šta če se desiti 21.12.2012 da li če biti smak svjeta kako neki to govore.
Smak svjeta se spominje po mnogim svetim knjigama,a da li to uistinu znači uništenje ili ipak nešta drugo,manje opasnije.
Mnogo puta sam pročitao bibliju,zanima me ta knjiga pa je čitam i svaki put otkrijem nešto novo,ponekad gnjavim Jehovine svjedoke zbog nekih pitanja,pomalo su naporni ali su strpljivi i dobri slušači.
Ne ide mi u glavu da če planet zemlja biti uništena,zašto bi je trebalo uništiti,nevidim razlog.
Evo jedan primjer.
Primio sam podstanara,upoznao ga sa kučnim redom i običajima.
Jedno vrijeme sve je bilo dobro a onda je taj podstanar počeo pomalo da mi uništava kuču.
Upozorim ga,popravim oštečenje.Nakon više dana on počne isto opet počne razbijati po kuči iz ko zna kojeg razloga.Opet ga upozorim popravim oštečenja,ali on opet isto.
Šta bih trebao učiniti,da mu kažem nedam ti gušta neš moju kuču uništavati i ja je srušim,i potram ga tog zla čovjeka.
Ili bih trebao ovo učiniti,izbaciti ga vani,masno mu naplatiti oštečenja tužiti ga i zatvoriti ga na duži vremenski period.
Pa nisam se mučio stvarati moju kuču da bih je zbog jedne budale uništio,uništit ču tog zlog čovjeka.
Upravo to če se desiti 21.12.2012 počinje novi način života a zli ljudi če biti kažnjeni.To je smisao smaka svjeta nema uništenja planeta zemlje nego ZLA.
Događaji se odvijaju isuviše brzo,silna pojava NLO-a na to upučuje,a ekonomska kriza upučuje na moguči rat ali sa našim svemirskim prijateljima koji su tu da nam pomognu.
Zato se ne trebate bojati kada dođe taj dan,ujutro čete nešto marendat,popit kavu i obavljati svoje poslove ali če vam svaki buduči dan biti sve bolji i ljepši.
autor
Miro-sinj
Pa, nisam, se mučio, stvarati, moju kuču da bih
O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno