Utorak 14 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

UPOZORENJE IZVANZEMALJACA

03 Kol 2012
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
KRUGOVI_U_ZITU

Još jedna tajna. Zašto bi izvanzemaljci to radili?

Simboli u poljima i dalje niču diljem svijeta, no osim što im je najčešće autor nepoznat, i motivi za ovakav oblik izražavanja su potpuna tajna.


pažnju zabilježeni su u američkoj državi Washington. Obitelj Geib ostala je nemalo iznenađena kada su u svojem polju zapazili krugove koji su nastali preko noći.

Polegnuto žito tvori oblik sličan djetelini s četiri lista, dok Cindy Geib tvrdi da njoj više liči na glavu Mickey Mousea. Koji god da oblik tvorili, autor ovih krugova u žitu je nepoznat.

Obitelj Geib ne smatra da su im polje 'pošarali' nužno izvanzemaljci, no priznaju da je alternativa, u kojoj su pozamašne krugove napravili ljudi, podjednako nevjerojatan podvig.

Kratku reportažu o slučaju pogledajte ovdje:

video

http://www.dailymotion.com/video/xskr2r_crop-circles-2012-appear-in-washington_tech?start=10

 

 

 


preuzeto sa
http://hot.net.hr

Zadnji, u nizu, simbola, u polju, koji su privikli

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno