Petak 3 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

RAT SA IZVANZEMALJCIMA POČINJE U HRVATSKOJ ??

06 Svi 2012
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
nlo1_napad

Jutrošnja vijest o izvanzemaljcima potvrdila Lošine teorije

Umirovljeni hrvatski admiral podsjetio je da je sve do jutrošnje vijesti u ruskim medijima bio jedini čovjek na svijetu koji je pisao o njihovoj izvanzemaljskoj pozadini, i to u svojoj čuvenoj knjizi "Gospodari kaosa", u kojoj je predvidio da će Treći svjetski rat započeti u Rijeci, gdje, slučajno ili ne, proizvode 'brodove'

 

 

Davor Domazet Lošo održao je danas izvanrednu konferenciju za novinstvo, nakon što je jutros u nekoliko

      admiral_Loo  

ruskih državnih medija pročitao vijest da iza Amnesty Internationala, koji je prije mjesec dana pozvao hrvatska nadležna tijela da se istraži i njegova uloga u zločinima počinjenim u Medačkom džepu, stoje izvanzemaljci. Na konferenciji za novinstvo vidno konsternirani Lošo poručio je kako je sad 'evidentno da se radi o intergalaktičkoj masonskoj loži' koja ga je sve vrijeme putem bezočnih optužbi 'pokušavala spriječiti da objavljuje istinu o zlu što će se uskoro sručiti na Planetu Zemlju'. Umirovljeni hrvatski admiral podsjetio je da je sve do jutrošnje vijesti u ruskim medijima bio jedini čovjek na svijetu koji je pisao o njihovoj izvanzemaljskoj pozadini, i to u svojoj čuvenoj knjizi "Gospodari kaosa", u kojoj je predvidio da će Treći svjetski rat započeti u Rijeci, gdje, slučajno ili ne, proizvode 'brodove'.

 

Lošo je iskoristio priliku da prisutnim novinarima otkrije i nove dokaze koji podupiru njegovu tvrdnju da se radi o izvanzemaljskoj zajednici. "Nakon višetjednog proučavanja drevnih sumerskih napisa, došao sam do dokaza koji povezuje ovu postmodernu masonsku ložu s izvanzemaljskim arhitektima drevnih civilizacija, koji su gradili piramide po Egiptu, Južnoj Americi i Bosni, a s ciljem da unište nezavisne plemenske zajednice i uvedu nadnacionalno totalitarno poređenje, u kojem će vladati matrijarhat žena-reptila. Radi se o iznimno vrijednom dokazu, koji je promaknuo i čuvenom Erichu von Danikenu", kazao je vidno uzbuđeni Lošo, i potom konačno obznanio svoje uzbudljivo otkriće.

"Kad se naziv ove institucije - Transparency International - čita unatraške, dođemo do Lano-itan-retni ytsen-ma, što su riječi nepoznate bilo kojem zemaljskom jeziku, pa nema drugog objašnjenja osim da se radi o jeziku izvanzemaljskog podrijetla", poručio je Lošo, dodajući kako se već potvrđuju njegove zloslutne najave o skoroj apokalipsi.

Jutros je, kaže, u nekoj stranoj štampi pročitao i da je Lionel Messi 'izvanzemaljac'.

Na kraju konferencije, novinari Naciona lista zamolili su Lošu da usputno komentira brutalne ratne zločine u Medačkom džepu, za koje ga se gdjekad proziva.

"Izvanzemaljci nas napadaju, a vi mene jebete oko Medačkog džepa!", poručio je Lošo.

 

 

Preuzeto sa

http://www.nacional.hr

 

 

 

 

 

dodajući, kako se, već potvrđuju, njegove, zloslutne najave

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno