Nedjelja 12 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Zanimljivi intervju-i

EVO ZAŠTO GA NE PODNOSE:

04 Ruj 2016
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

pavuna

 

OVO NISTE ZNALI!

EVO ZAŠTO GA NE PODNOSE: Pavuna na HRT-u razotkrio medije, bankare i vladare! ‘Svi vas lažu’!

'Odgovrno tvrdim da svi mediji u Hrvatskoj ne govore istinu, evo zašto!'

Nevjerojatno dobra emisija na HRT-u u kojoj je gost jedan od najvećih kako hrvatskih tako i svjetskih znanstvenika, i izumitelja, fizičar svjetskog glasa koji od 1986. godine radi u Lausanneu u Švicarskoj kao sveučilišni profesor fizike, kemije, kondenzirane materije te mikro i optoelektronike, Davor Pavuna koji u emisiji otkriva prave vladare svijeta ili kako ih on naziva BANKARIODE. Pavuna u emisiji otvoreno dokazuje da baš svi mediji u hrvatskoj kao i u svijetu lažu, odnosno ne govore istinu i tako štite sustav varanja i manipuliranja čovječanstvom!

‘Političari, bankari, financijeri i mediji ne govore vam istinu, da ne kažem da lažu’, kaže Pavuna u emisiji u kojoj je detaljno razotkrio kako bankari vladaju svijetom! Poslušajte, a nakon što poslušate shvatit ćete zašto hrvatski mediji toliko ‘mrze’ jednog od najjačih znanstvenika Hrvatske!

 

 

 

preneseno sa

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/evo-zasto-ga-ne-podnose-pavuna-na-hrt-u-razvalio-medije-bankare-i-vladare-svi-vas-lazu-951219

 

 

 

 

 

 

 

svjetskih, znanstvenika, i izumitelja, fizičar ,svjetskog glasa

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno