Četvrtak 22 Veljača 2024

Pretraga

Na rubu znanosti

Pronađeni su dokazi o nacističkoj bazi koja postoji na Antarktiku

24 Ruj 2019
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Relativno nedavno, materijali iz njemačkog Submariner Heinz Schaffer su pronađena, koja sadrži podatke koji opisuju antarktičku vojnu bazu. Prema publikaciji «The Trendymen».  Shaffer je služio kao kapetan u podmornici U-977 koja je pripadala Hitlerovom konvoju. Prema tim materijalima, čovjek je osobno sletio na kopno, a podmornica je bila najnovija od onih koji su poraženi tijekom Drugog svjetskog rata.

 

anb1                  

Dok podvodni brod ima tajni zadatak, svrha kojeg je još uvijek nepoznata. U svojim materijalima kapetan podmornice, govorio je o susretima kraj obale Antarktike, a 1945. godine, po nalogu Dennits-a, njegova se podmornica trebala sastati s drugim plovilom u blizini obale antarktičkog kontinenta. Shaffer je odlučio ne postupiti u skladu s redoslijedom isporuke. Međutim, prema istraživačima, misija U-977 još uvijek je u potpunosti završena, nakon čega se posada podmornice predala 17. kolovoza 1945. Postoji verzija da je podmornica osigurala isporuku posebno važnih dokumenata na Antarktiku i većinu riznice Trećeg Reicha. Ostatak nacističkih brodova popunio je zalihe, a istraživači su zabilježili zanimljivu činjenicu da karta kopna Južne Amerike nije pronađena na podmornici, nakon dolaska u Argentinu. To može značiti da je podmornica stigla do obale Južne Amerike, ali od Antarktike, a ne od Njemačke. Stoga, ne možemo isključiti činjenicu da je nacistička baza tamo i, tko zna, možda još uvijek funkcionira.

izvor

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno