Utorak 26 Rujan 2023

Pretraga

Filmovi

izvanzemaljska baza

19 Kol 2014
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Teoretičari zavjera tvrde: Komet 67P je izvanzemaljska baza! Moramo ostvariti kontakt s njima!
Naime, na raznim fotografijama pojavljivale su se i nestajale razne "strukture" koje je nemoguće objasniti igrom svjetla i sjene.
Set izuzetno zanimljivih snimki koje su potaknule cijelu seriju teorija zavjere poslala je sonda Rosetta koja je stigla do kometa 67P poznatijeg i kao Churyumov-Gerasimenko.

Nakon deset godina leta prema kometu prve su snimke dale indicije da radi se o bazi izvanzemaljaca s kojima treba ostvariti kontakt. Teoretičari zavjera navode kako bi bilo poželjno ostvariti kontakt sa stanovništvom kometa.

Konkavni ulaz u unutrašnjost kometa vidljiv je zahvaljujući detaljnijoj analizi fotografija. Naime, na raznim fotografijama pojavljivale su se i nestajale razne "strukture" koje je nemoguće objasniti igrom svjetla i sjene.

Službena verzija misije Europske svemirske agencije je znanstvena - pronalazak dokaza da je život na Zemlju mogao doći na kometama.

 

preneseno sa
http://www.dnevno.hr/vijesti/misteriji/129994-teoreticari-zavjera-tvrde-komet-67p-je-izvanzemaljska-baza-moramo-ostvariti-kontakt-s-njima-video.html

 

 

 

 

 


deset,godina,snimke,dale,fotografija

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno