Petak 8 Prosinac 2023

Pretraga

Filmovi

Što se dešava sa suncem?

12 Lip 2014
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

NASA je objavila alarmantne fotografije i snimke koji prikazuju čak tri solarne buktinje koje su se dogodile u samo dva dana, na površini Sunca za koje se vjeruje da zbog svoje snage mogu oštetiti radijske veze, ali i još puno toga.
Britanski mediji javljaju da su Nasini promatrači snimili čak 3 eksplozije koje su ih ozbiljno zabrinule.
Naime, prema riječima stručnjaka, ovakve eksplozije dovode do ispuštanja ogromnih količina X-zraka koji zbog svoje velike radijacije mogu ozbiljno naškoditi čovječanstvu.
Iako uvjeravaju da se takve eksplozije tj.. količina radijacije takvih razmjera ne mogu probiti kroz Zemljinu atmosferu, upozoravaju ipak na njihovu mogućnost utjecaja na samu atmosferu.
Eksplozije zabilježene u utorak bile su jačine X 2.2 i X 1.5, što je dovoljno da utječu negativno na radijsku komunikaciju diljem Europe.

 

preneseno sa

http://www.vestinet.rs/zanimljivosti/nasa-objavila-snimak-na-suncu-su-se-dogodile-cak-3-zabrinjavajuce-eksplozije-u-samo-2-dana-video

 

 

 

 

 

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno