Ponedjeljak 18 Siječanj 2021

Pretraga

Junona je otkrila drevnu međuplanetarnu stanicu u blizini Jupitera?

15 Sij 2021
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Junona je otkrila drevnu međuplanetarnu stanicu u blizini Jupitera?


11. siječnja 2021. mnogi, ako ne i svi svjetski mediji izvijestili su o senzacionalnoj vijesti: svemirska letjelica Juno koja je kružila oko Jupitera otkrila je FM radio signal koji je dolazio s Jupiterova mjeseca Ganimeda.

Juno, NASA-ina je automatizirana međuplanetarna stanica pokrenuta 5. kolovoza 2011. za istraživanje Jupitera, drugog projekta u okviru programa New Frontiers. Letjelica je ušla u polarnu orbitu plinskog diva 5. srpnja 2016. Svrha misije bila je proučavanje gravitacijskog i magnetskog polja Jupitera, kao i ispitivanje hipoteze da Jupiter ima čvrstu jezgru.

  ju2  

I tako, prije nekog vremena (kad to nije prijavljeno), letjelica lansirana 2011. godine proletjela je polarno područje Jupitera brzinom od 111.847 milja na sat i naišla na radio izvor poznat kao "dekametarna radio emisija" ili jednostavno Wi-Fi ... Satelit je pratio radio emisiju samo pet sekundi, ali to je bilo dovoljno da potvrdi izvor.

ju3           

Kao što NASA objašnjava, pronađena radio emisija s frekvencijom od 10-40 MHz stvara struju elektrona koji se okreću u magnetskom polju Jupitera. Oni generiraju radio signal kao rezultat procesa određene nestabilnosti ciklotronskog mazera. A ovu nestabilnost ciklotrona toliko je užasno zanimala NASA da je misiju Juneau odlučeno produžiti unedogled, a sada su zauzeti izgradnjom novog broda, novac za koji su uspjeli dobiti u rekordno kratkom vremenu.

Pa kakva je spletka? - pita sada čitatelj. A intriga je u tome što su teoretičari zavjera znali za ovo zračenje još u listopadu 2020. godine, iako je NASA o njemu rekla tek sada. Priča je tamo započela pojavom sljedeće poruke na jednoj od mrežnih ploča:

Prema ovom skromnom tekstu, napisao ga je kao da je oficir CIA-e koji je u bijeg otišao u jesen 2020. godine. Razlog tome bilo je čišćenje tima agenata koji su očistili i sakrili podatke o pronalasku u orbiti Ganimeda predmeta sličnog međuplanetarnoj svemirskoj stanici, stvorenom pomoću neke napredne tehnologije.

Otvorio ga je isti onaj "Juno", koji je 6. lipnja 2020. otkrio čudan radio signal, o kojem NASA izvještava tek sada. Signal je bio vrlo moćan i išao je uskim snopom, što se u prirodi ne događa, pa je satelit usporen i pri sljedećoj se revoluciji okrenuo da pogleda - odakle dolazi snop?

Signal je dolazio od objekta u obliku torusa, unutar kojeg je bila obješena kugla promjera oko 1000 stopa. Kugla je bila od supstance nalik metalu, svijetlila je ljubičastom svjetlošću sa zelenom bojom i rotirala se u smjeru kazaljke na satu. U ovom se slučaju torus rotirao u suprotnom smjeru. Također se činilo da je kugla oštećena nekom vrstom unutarnje eksplozije. Nitko nije imao pojma o čemu se radi, a smatralo se da je to djelo protocivilizacije Zemlje, koja je pokušala kolonizirati Jupiter. Također je uzeta u obzir inačica izvanzemaljskog podrijetla predmeta.

Općenito, kad su šefovi saznali za sve, agenti povezani s temom, koji su počeli čistiti informacije, uklanjajući njihove tvrde i meke (odnosno žive) nositelje. A kad je sve bilo blokirano, započela je druga runda čišćenja - agenti koji su sudjelovali u operaciji počeli su umirati, kao od pandemije. Konkretno, prijatelj i pratitelj autora posta iznenada je uletio pod kiper ili nešto slično. Stoga je, kad je posljednji preostali nositelj tajnog znanja saznao ovu vijest, shvatio da će uskoro i sam skočiti kroz prozor. Ili umrijeti iz nekog drugog razloga. Stoga ga je agent uzeo za ruke i pobjegao u inozemstvo, odakle je počeo hitno širiti informacije, čija ga je objava malo zaštitila od likvidacije.

Kad su je ljudi pročitali u listopadu, svi su se veselo nasmijali. Međutim, kad su Aconiti iz NASA-e propjevali o otkriću nečega tamo na Ganimedu, tada su svi odjednom shvatili da se čini da je poruka čista istina i stoga je sada, kako bi prikrila informacije, NASA hitno objavila svoju legendu o tome što se događa. Sad moramo pomisliti da je ovaj bjegunac ne samo da je ostavio nekoliko poruka na forumima, već je i slikao tajnovitu postaju. Možda će uskoro informacije postati javne, pa pratimo razvoj događaja.


izvor
https://salik.biz/articles/78933-dzhuno-obnaruzhil-vozle-yupitera-drevnyuyu-mezhplanetnuyu-stanciyu.html

Komentiraj (0 Komentara)

Čudni događaji u Kini: Tri NLO-a napala su "raketu" i ona je eksplodirala s nevjerojatnim efektima

03 Sij 2021
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Čudni događaji u Kini: Tri NLO-a napala su "raketu" i ona je eksplodirala s nevjerojatnim efektima

26. prosinca 2020. (u 20.45) u Suzhouu, Jiangsu u Kini, lokalni stanovnici svjedočili su vrlo čudnim događajima. Isprva se pojavio objekt koji je izgledao poput lansiranja rakete, no onda se ta "raketa" poredala u trokut okružen manjim NLO-ima.

Tada se jedan od njih brzo približio "raketi" i ispustio jake bljeskove svjetlosti, nakon čega je letio u blizini "rakete u usponu", a nekoliko sekundi kasnije ta je "raketa" eksplodirala.

  kina2   


I ne samo eksplodirala, već je ovu eksploziju popratila takvim vizualnim manifestacijama koje je teško opisati. Nakon eksplozije, "raketa" se podijelila na dva predmeta. Jedan se popeo više, a drugi je počeo emitirati, nekakve valne bljeskove.

Video je objavio "Ufolog" Scott Waring, poznat po svojoj nepouzdanosti, pa datum i mjesto događaja ostaju pod znakom pitanja.


izvor
https://earth-chronicles.ru/news/2020-12-27-147048

 

Komentiraj (0 Komentara)

Tajanstveni Nibiru izazvat će potrese u Europi

30 Pro 2020
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Tajanstveni Nibiru izazvat će potrese u Europi


Primjećuje se da će se odjeci prirodne kataklizme osjetiti čak i u Londonu.

Slika zaslona 2020 12 30 16 56 19        
Zlokobni planet, kako su primijetili teoretičari zavjere, pokrenut će mehanizam kretanja litosferskih ploča. Pomicanje ovih platformi izazvat će niz snažnih vibracija zemljine kore na kontinentu. Na portalu sljedbenika pokreta "Nibiru kataklizma" zapisano je da će se najveća seizmička aktivnost dogoditi posljednjih tjedana studenog ove godine. Takvu neugodnu prognozu izrazio je autor studije "Projekt" Crna zvijezda "Terral Croft". Crna zvijezda ovdje se odnosi na Nibirua. Stručnjak vjeruje da će gravitacijsko polje mističnog planetoida početi snažno utjecati na rasjed koji se proteže od Indonezije do Gibraltara. Taj će utjecaj rezultirati nizom snažnih potresa i erupcija vulkana u Francuskoj i Italiji. Vrhunac potresa bit će 19. studenog, kada Plavi planet prolazi iza Sunca sa strane Crne zvijezde. Sljedbenici "kulta" Nibirua tvrde da ovaj planet nije ništa drugo nego smeđi patuljak - planetoid velike mase, što, međutim, nije dovoljno da se Nibiru smatra zvijezdom. Međutim, ovo nebesko tijelo još uvijek ima sličnosti sa zvijezdom - silom gravitacije Nibiru može zadržati materiju i povećati joj temperaturu. No, za razliku od standardne zvijezde, planetoid ne može postati katalizator nuklearne reakcije. Zbog toga Nibiru, kao i svi smeđi patuljci, ne može emitirati svjetlost i njegovom je utjecaju na druga nebeska tijela teško, pa čak i nemoguće ući u trag.

izvor
https://vladtime.ru/nauka/614030


Komentiraj (0 Komentara)

Američke svemirske snage

26 Pro 2020
(Reading time: 4 - 8 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

ISTINITA PRIČA SVEMIRSKOG MARINCA, KOJU JE SAM ISPRIČAO

Veteran svemirskih ratova - čini se da će proći puno vremena prije nego što ćemo upoznati ljude koje bismo tako mogli nazvati. Ali, prema nekim teoretičarima zavjere, zapravo na Zemlji već postoje stotine tisuća takvih vojnika. I danas se moramo upoznati s najiskrenijim uspomenama na jednog od njih.

Djeca vojnici
Do 2014. godine život Jasona Ricea bio je najobičniji i gotovo neugledan. Škola, fakultet, zatim marinci, služba u Afganistanu i Iraku. 2007. vratio se civilnom životu, završio studij, zaposlio se. Jason je uvijek bio nedruštven, nije imao prijatelja i ni na koji način nije mogao zasnovati obitelj. To ga je 2014. natjeralo da se obrati psihologu koji je predložio pribjegavanje hipnozi.

Tako je otkrivena cijela istina o Riceu: ispada da je bio vojnik u međuzvjezdanim ratovima i da se umjesto Iraka borio na drugim planetima.

Sve je počelo u djetinjstvu. Jason je bio izuzetno energično i nemirno dijete, uništavalo je sve što mu je došlo pod ruku i stalno bježalo od kuće. Dječji psiholog zbog kojeg su ga roditelji doveli zapravo je radio za vojsku. Utvrdio je da je dječak, po karakteru i razmišljanju, izvrstan za program svemirskog pješaštva.

Prvi pokušaji američke svemirske flote i međunarodnog programa " Sunčeva straža" da koristi pješaštvo zemljana u bitkama na drugim svjetovima završili su potpunim neuspjehom i ogromnim gubicima ( maskirani kao rat u Vijetnamu ). Postalo je jasno da se borci za takve misije moraju obučavati od djetinjstva. Rice je ušao u ovaj program.

    ss1    

Gubici Vijetnama nisu zato što je najnaprednija vojska na svijetu izgubila od gerile , već da bi se sakrili gubici u svemirskim ratovima.

Prije svega, slomili su mu psihu, naučili ga bespogovorno pokoravati i umetnuli čip za kontrolu mozga sa sustavom samouništenja. Ako ga dječak pusti, čip bi ga ubio.

Vojna obuka započela je s deset godina. Djecu vojnike podučavali su taktikama i strategijama rata u nultoj gravitaciji i drugim svjetovima. Naučili su nas kako se služiti oružjem nedostupnim običnim zemaljskim vojnicima - laserskim , plazma i gravitacijskim topovima. Istodobno, Rice je nastavio ići u školu, a trening se odvijao u posebnoj podzemnoj bazi u blizini njegova grada.

U dobi od 15 godina Jason je pozvan na službu. Jednog dana, na putu do škole, jednostavno ga je odvezao vojni džip, a ljudi u uniformi rekli su mu da je vrijeme da vrati domovinu. Uz pomoć hipnoze i brisanja sjećanja nitko nije primijetio njegov nestanak. Tako je Rice ušao u IDARF ( međuplanetarne obrambene i reakcijske snage).

Ova jedinica je nastala u kasnim 1980-ih kao dio komponente kako bi se pomoglo američkoj svemirskoj floti i na Sun Sentinela u borbenim operacijama . U njemu su služili samo vojnici iz NATO bloka. Njihov je cilj, rečeno je Riceu, bio zaštititi mirne, inteligentne rase u našem sektoru galaksije, pomažući tako izvanzemaljske saveznike za čovječanstvo općenito, a posebno za NATO. Ali to nije bila istina.

Otajstvo Reicha
Rice je pravo stanje stvari saznao kasnije iz razgovora sa svojim prijateljem - SS časnikom iz Marsovskog petog Reicha.

Ovo prijateljstvo bilo je krajnje neobično, jer genetski poboljšani stanovnici Reicha uopće nisu mogli podnijeti obične zemljane. I premda je tijekom Drugog svjetskog rata Hitler uspio stupiti u kontakt s međuzvjezdanim savezom " Vanjske zvijezde" i dobio njegovu naprednu tehnologiju.

Reich je pobjegao prvo na Antarktiku , a zatim na Mars. Ali rat ga je pratio. Ako su na Zemlji američke snage uspjele zadržati mir, tada se na Marsu odvijao atomski rat između tri strane - Reicha, Staljinove svemirske flote i drevne marsovske civilizacije. Nijemci bi sigurno izgubili, da nije bilo intervencije vanzemaljaca Draco - jedne od glavnih u savezu " Vanjske zvijezde". U zamjenu za opskrbu ljudi, Draco je Reichu dao najnapredniju tehnologiju koja je pomogla potisnuti Ruse s Marsa i odvesti Marsovce duboko ispod površine.

    ss2   

Draco je to kasnije ponovio sa Sjedinjenim Državama, što je pridonijelo stvaranju " crne flote" za svjetsku vladu i " Sunguards" za NATO.

Sve to Rice tada nije znao, tek je počeo trenirati. Isprva su ih vozili na Zemlji godinu dana, a zatim su prevezeni u njemačku lunarnu bazu. Tamo je upoznao svog prijatelja i suborca, koji je također prolazio obuku. Dvije godine na Mjesecu svemirski marinci, kako su sebe nazivali vojnici IDARF-a, usavršavali su svoje napredne vještine u oružju. Svladali su egzoskelete, plazma puške, Gaussove puške, granate i bacače granata s antimaterijom.

U njihovom su se arsenalu nalazile gravitacijske mine koje stvaraju crnu mikro rupu, stacionarno oružje koje razdvaja veze između atoma i polja sile.

Zapovjedništvu IDARF-a nije se svidjela upotreba implantata - umjesto toga, vojnici su dobili set čipova koji bi mogli utjecati na njihove fizičke mogućnosti . Primivši signal iz stožera, vojnik je postao jači, brži, rane su mu gotovo trenutno zarasle. Istina, sve to po cijenu teške iscrpljenosti. Gotovo sva tehnologija dolazi i od Draca.

Posljednja - četvrta - godina studija održana je na Marsu. Riceova je jedinica naučila komunicirati s 19. tankovskom divizijom Reicha i zajedno s njom sudjelovala u bitkama s Marsovcima.

Tako neobična unija lako se objasnila. Nijemci su bili tehnološki superiorniji od Amerike i bili su spremni podijeliti svoja dostignuća u opskrbi ljudskim materijalom i resursima. Osim toga, Draco je stajao nad oba Reicha i SAD-a s u Sunguards, prisiljavajući ih na suradnju. Napokon, 1996. godine započela je prva prava borbena operacija.

Na prašnjavim stazama dalekih planeta
Riceu i njegovim suradnicima rečeno je da je njihov cilj zaštititi mirnu rasu na dalekom planetu od invazije jedne od divljih kozmičkih civilizacija. Zapravo se ispostavilo da je sve bilo puno složenije. Draco rasa postupno se degradirala, za njihov opstanak trebao im je stalni dotok biomaterijala. No, u prostoru do danas postoji hladni rat između na Outer zvijezdama i Federacije središnjih zvijezda. Jedan od obveznih sporazuma u njihovom sučeljavanju je neuplitanje u poslove nerazvijenih rasa. Ali Draco je pronašao rupu: ako koristite zemljane koji još nisu vezani ugovorima, uz njihovu pomoć možete podrivati ​​situaciju na planetu koji se želi preuzeti, tako da njene vlade same pozovu Draca da njima vlada.

Tako se i dogodilo to vrijeme. Više od 70 tisuća pješaka IDARF-a i 240 tisuća Nijemaca ( sastojalo se od deset pancer-divizija i dvije SS-divizije) sletjelo je na mirni planet i počelo se pripremati za njegovu obranu. Razvoj lokalnog stanovništva u miroljubivim tehnologijama bio je na razini 20. stoljeća, a u vojnom smislu jedva je dosegao 17. stoljeće. Suprotstavio im se i genetski izveden roj polukibernetskih bića, koje su zemljani nazivali vukodlacima. Bez pomoći svemirskih marinaca, Lokalno stanovništvo jednostavno nije imalo šanse. Kao što se kasnije pokazalo, Draco je stvorio vukodlake posebno za napad na takve svjetove. Zemljani su bili potrebni samo za produženje sukoba.

U početku je planet bio pravi raj: izvrsni prirodni uvjeti, dobra hrana i lijepe djevojke. Najteže je bilo održati disciplinu i boriti se protiv AWOL-a. Ali invazija je sve promijenila. Nakon pet godina borbi na cijeloj površini planeta korištenjem bombaških napada na meteorite, masovnog genocida lokalnog stanovništva, uporabe nuklearnog i termonuklearnog oružja, svijet se pretvorio u pravu distopiju. Sad je to bio križanac cyberpunka i orwellovskog totalitarizma. I, iako su vukodlaci formalno poraženi, mještani nisu imali drugog izbora nego otići u pravo robovanje Dracu. I pretučene ekspedicijske snage IDARF-a i Nijemci krenule su dalje.

Pokazalo se da je sljedeći rat vrlo sličan prethodnom. Iako se Draco nije ustručavao upotrijebiti ljude, uključujući i oblik agresora, ovoga puta morali su ponovno braniti planet dovoljno razvijenih insektoida. Ali sada je scenarij pretpostavio poraz trupa Zemlje i Marsa, inače ponosni izvanzemaljci ne bi pristali na ponižavajuće upijanje njihova svijeta. Protivnik su bila druga cyber čudovišta, koja je također stvorio Draco. Izgledali su poput mješavine pauka i guštera, a po ponašanju bili su najsličniji paučnjacima iz " Zvjezdastog slijetanja" . U bitkama s njima, ekspedicijski korpus izgubio je dvije trećine snage. Za zaustavljanje invazije korišteno je nuklearno oružje i antimaterija. Planet se na kraju pretvorio u pougljenu radioaktivnu kuglu, ali je samo dolazak Dracovih trupa " spasio situaciju.

U to je vrijeme Rice je dorastao do čina poručnika i planirao daljnji rast u karijeri. Ali snage IDARF-a pretrpjele su ozbiljne gubitke. Da bi ih sakrila, Zemlja je čak morala pokrenuti ratove u Afganistanu i Iraku . Uz to, na putu je bilo novih vojnika pozvanih iz zemalja trećeg svijeta. Bilo je više novaka, bili su genetski promijenjeni, pa su stoga već nepotrebni veterani poslani kući, nakon što su im prethodno izbrisali sjećanje. Prema Riceu, posttraumatski stresni poremećaj kod bivših vojnika nije ništa drugo nego posljedice takvog postupka. Nakon što mu je hipnoza otkrila istinu, postavio mu je za cilj prenijeti je cijelom čovječanstvu.

Dali je ovo samo teorija zavjere,ili nečija bujna mašta,iza svakog mita ili legende se ipak nalazi istina

izvor
https://warhead.su/2019/04/01/pravdivaya-istoriya-kosmicheskogo-morpeha-rasskazannaya-im-samim

Komentiraj (0 Komentara)

Rat s vanzemaljcima traje već dugi niz godina. Mjesto bitke - Zemlja, NLO-i u svemiru blizu zemlje

22 Pro 2020
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Bitka na nebu iznad istočne Afrike bila je najpoznatija 23. lipnja 1996. Stotine ljudi - stanovnici kenijskog grada Rift Valley, zadržavajući dah, promatrali su kako se dva odreda vanzemaljskih brodova progone i pucaju zasljepljujućim jarko crvenim zrakama.

Opširnije...

Komentiraj (0 Komentara)

WMD hosting

wmd dno