Ponedjeljak 8 Kolovoz 2022

Pretraga

Pomak galaktičke energije najveće je pitanje pred čovječanstvom

30 Srp 2021
(Reading time: 4 - 8 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Pomak galaktičke energije
najveće je pitanje pred čovječanstvom

Bez obzira jeste li astrofizičar, radiestezist, astrolog ili intuitivni New Ager, vjerojatno ćete se svi složiti oko jedne stvari: da se energije mijenjaju.

Nešto što se naziva galaktička strujna ploča doslovno stvara valove u našem Sunčevom sustavu - i oni će vjerojatno postati još veći.

Tamo gdje se gore navedene skupine ne slažu, to je o vjerojatnim posljedicama ovog kozmičkog fenomena.

Nitko uistinu ne zna odgovor na to, ali geobiolog Rory Duff  vjeruje da je to najveće pitanje s kojim se čovječanstvo danas suočava.

  Rory 259x300

'Zaboravite klimatske promjene, zaboravite svaki virus. Ovi promjenjivi prostorni uvjeti nalaze se na mjestu vozača ', kaže on.

Rory sa sjedištem u Velikoj Britaniji jedan je od najiskusnijih svjetskih radiestezista, koji je tu vještinu naučio još 1981. radeći kao geolog u jednoj rudarskoj kompaniji za zlato u Africi.

Osim što su dogovorili i analizirali programe bušenja, on i kolege također su pomogli poljoprivrednicima u lociranju izvora vode radiestezijom kako bi pronašli precizna mjesta bušenja za bušotine.

No, posljednjih 30 godina usredotočio se na drugu vrstu radiestezije.

Rory i njegov međunarodni tim dobrovoljnih radiestezista identificirali su, kategorizirali i mapirali energetske vodove koji se javljaju posvuda i dolaze u različitim propusnostima i frekvencijama.

Oni su bili jasno poznati našim precima, jer su točke na kojima se susreću često obilježene svetim mjestima kao što su engleska Gora Svetog Mihaela, Glastonbury Tor i Avebury.

Ta se sjecišta nazivaju čvorovima, a tromjesečni solsticiji su vremena kada radiestezisti i intuitivci detektiraju posebno skladnu energiju.

Najšire, najniže frekvencije i najmoćnije energetske linije na Zemlji poznate su kao linije tipa 5 - Carevi zmajevi.

Imaju promjenjivu propusnost od 200 do 300 metara i 48-satnu frekvenciju od 5 do 7 mikroherca.

"Učestalost od 48 sati znači da im je potrebno 24 sata da se pomaknu bočno u jednom smjeru, a još 24 sata da se ponovno pomaknu i dovrše svoj dvodnevni ciklus oscilacija", kaže Rory.

Šest carskih zmajeva pronađeno je kao tri para 2012. Prešli su jedan drugog na samo šest mjesta - dva u oceanima, druga četiri na kopnu.

No pet godina kasnije dogodilo se nešto dramatično.

'2017. sve su energetske linije Zemlje naglo udvostručile širinu kao rezultat ogromnog povećanja kozmičke energije', kaže Rory u svom besplatnom mjesečnom biltenu na stranici roryduff.com. 'Ubrzo nakon toga stigli su još tri para linija cara Dragon tipa 5.'

Rory vjeruje da je izvorna energija ovih linija vjerojatno 'galaktička' i da je središte naše galaksije Mliječni put 'gotovo sigurno jedan od tih izvora'.

"Gledamo vrlo stvarnu mogućnost da su ove energetske linije povezane sa događajima, magnetskim poljima, plazmom i kozmičkim valovima koji se sada susreću dok naš Sunčev sustav ulazi u ovu galaktičku ravan", dodaje.

'Smatra se da kozmička energija udara u našu atmosferu, pretvara se u neutrine i prolazi kroz čvrsto unutarnje jezgro Zemlje, gdje se pretvara u ultra niske vibracije koje zatim izbijaju natrag na površinu, gdje se pojavljuju u linijama visokog tlaka koje radiestezisti podižu i pozivaju energetske vodove. '

List galaktičke struje je električno polje koje se 'talasa' iz središta Mliječne staze.

Slična je Sunčevoj heliosferskoj struji kroz koju Zemlja prolazi dvije minute svakih osam do deset dana.

Osim razlike u mjerilu, velika je i razlika u vremenu.

Na našoj udaljenosti od galaktičkog središta, krećemo se kroz sloj galaktičke struje otprilike svakih 12.000 godina.

Zemlji su potrebne stotine godina da prođe kroz nju.
 Galaktičke struje dolaze s mnogo kozmičke prašine koja putuje s njom, za razliku od svemira u našem Sunčevom sustavu, koji je mnogo čišći.

Rory vjeruje da će ova prašina uzrokovati pojave "crvenog sunca" i "crnog sunca" o kojima se govori u drevnim legendama i proročanstvima, a mnogi ih danas vide u vizijama.

Ne očekuje da će crveno i crno sunce biti problem sami po sebi, već upozorenje na druge promjene i izazove koji slijede.

"Budući da znamo da trenutni Sunčev pokrov utječe na našu atmosferu i dovodi do potresa, znamo da će i galaktički to učiniti, ali možda u većim razmjerima", dodaje.

Još jedno nedavno otkriće radiestezista je da se manji energetski vodovi tipa 3, koji imaju propusnost od 16 sati zimi, 12 sati ljeti i 14 sati u ravnodnevnici, dođu u harmoniju kad god Zemlja prođe kroz Sunčev trenutni omotač.

Prema Roryju, to implicira da će, kada prijeđemo u galaktičku struju, sve energetske linije doći u sklad - vjerojatno mnogo dulje od 200 godina, koliko je potrebno našem Sunčevom sustavu da prođe kroz ovu ploču.

'Implikacija života s jednom energetskom vibracijskom frekvencijom 1000 godina nevjerojatna je', kaže on.

U središnjem području galaktičke struje nalazi se ono što se naziva 'zona preokreta'.

To je definirano kao sučelje između dva različita magnetska područja-suprotnih, ali paralelnih električnih tokova koji, zajedno sa spinom galaksije, dovode do već uočenog učinka nabora.

Kako se krećemo kroz ovaj list otprilike svakih 12 000 godina, to je ciklički događaj dovoljno čest da se zadrži u ljudskom pamćenju.

'Kako se naš Sunčev sustav kreće prema ovoj zoni preokreta, dobivat ćemo sve veće valove tlaka, a Zemljino magnetsko polje nastavljat će se smanjivati', kaže Rory.

'Pitanje na umu svih koji znaju o tome - a to je još uvijek samo vrlo mali postotak svjetske populacije - jest ono što će nam se dogoditi.

'Za mene je ovo najveće pojedinačno pitanje s kojim se čovječanstvo trenutno suočava, ali o njemu se čak i ne raspravlja u glavnim medijima.'

Hopi proročanstva nude više informacija o tome. U kasnijim desetljećima 20. stoljeća, Hopi starješina Thomas Banyacya više je puta upozoravao na prirodne katastrofe, ekstremne vremenske uvjete i 'više bolesti koje se ne mogu dugo liječiti' u razdoblju kada će se 'godišnja doba promijeniti'.

Ne morate biti vidovnjak da biste otkrili da se nešto od ovoga možda već odvija.

Rory vjeruje da bi dolazak dodatnih linija cara Zmaja tipa sjever-jug krajem 2017. mogao biti povezan s Hopijevim proročanstvom o dolasku 'blizanaca'-boga Sjevernog pola i boga Južnog pola .

On to vidi kao početak sedmogodišnjeg odbrojavanja prije nego što potpuno uđemo u stvarnu galaktičku ravan, što očekuje da će se dogoditi oko prosinačkog solsticija 2024. godine.

Rory vjeruje da su otkrića radiestezista potkrijepljena otkrićima svemirske sonde Voyager 1.

'Sada se čini da je 2017. godine Voyager 1 pronašao magnetski val pritiska', kaže on.

'Od tada se to nije prestajalo graditi, a u svibnju 2020. otkriven je još jedan val.

'Znanstvenici sada misle da ćemo ih dobiti puno više dok zalazimo dublje u zonu preokreta u galaktičkoj strujna ravan.'

Rory je oprezan prema onima koji pokušavaju povezati neposredne događaje sa stvarima koje su se mogle dogoditi prije otprilike 12.000 godina, poput legendarnog potonuća Atlantide.

'Postoje ciklusi unutar ciklusa, a svaki od tih ciklusa proizvest će veće ili manje učinke na život i način na koji planet funkcionira', kaže on.

'Vrlo je vjerojatno da će nas pogoditi solarna baklja koja će uništiti sve naše elektromagnetske sustave sa strane Zemlje koja je u tom trenutku okrenuta prema Suncu.

'Koliko će područje biti onesposobljeno i koliko dugo će uvelike ovisiti o veličini Sunčevog ispada.

'Također vidim velike pomake u vremenskim obrascima, gdje neke regije postaju mnogo, puno toplije, a druge mnogo hladnije.

'Moguće je da ćemo vidjeti izvijanje Zemljine tanje oceanske ploče, a neki otoci bi mogli potonuti i nestati dok bi se mogle pojaviti nove kopnene mase.

'Atlantska i pacifička ploča mogu se pomicati gore -dolje, što se možda i dogodilo s Atlantidom, ali ne vidim da se to sada događa.'

Rory vjeruje da će događaj biti 'masivno buđenje' s kozmičkom energijom koja na naš um i naše stanice utječe na evolucijski način.

'Vidovnjaci će pokupiti te energije. Empatija, telepatija i vidovitost bit će pojačani, posebno među darovitima ', kaže.

'S druge strane, za one koji ne razumiju što im se događa s umom, nažalost će biti sve većih problema s mentalnim zdravljem.

'Broj ljudi koji primijete te promjene i milioni njih se probude bit će rastuća sila na koju treba računati.'

Ono o čemu Rory govori je galaktički aspekt evolucijskog duhovnog skoka za čovječanstvo i Majku Zemlju-dugo očekivano vrijeme različito poznato kao 'Uzašašće', 'Novo doba' i 'Doba Vodenjaka'.

No, iako predviđa značajne promjene koje slijede, nije pesimista.

Osvrćući se na prethodne katastrofe čiji su detalji uronjeni u mit i prapovijest, Rory dodaje: 'Čovječanstvo će ovaj put preživjeti u velikom broju jer ćemo se daleko bolje pripremiti.'

izvor
https://prepareforchange.net/2021/07/26/galactic-energy-shift-is-biggest-question-facing-mankind/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno