Petak 27 Svibanj 2022

Pretraga

Brodovi vanzemaljske rase već su na putu prema našem Sunčevom sustavu.

27 Svi 2022
(Reading time: 3 - 5 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Brodovi vanzemaljske rase već su na putu prema našem Sunčevom sustavu.

Vanzemaljski ratni brodovi već su stigli do Sunčevog sustava, ovu senzacionalnu izjavu dao je bivši zaposlenik Nacionalne uprave za aeronautiku i svemir Sjedinjenih Država, Norman Bergrun.
Kuiperov pojas je u biti međuplanetarna vojna baza, skup asteroida na rubu Sunčevog sustava, tranzitna točka odakle je zgodno prebacivati ​​brodove na planete našeg zvjezdanog sustava.

Znanstvenik je primijetio: Vanzemaljska flota raste svake godine, sada je skrivena iza prstenova Jupitera i Saturna, ali će gomilanje brodova uskoro postati kritično, što znači da vojska humanoida može napasti svakog trenutka.

Nevjerojatna hipoteza Normana Bergruna već je naišla na podršku ufologa, po njihovom mišljenju, bivši zaposlenik NASA-e otkrio je jednu od najčuvanijih tajni agencije, usput rečeno, struktura u kojoj je Bergrun služio je podjela američke vlade , što znači da bi definitivno mogao imati pristup povjerljivim materijalima.

Neidentificirani leteći objekt viđen je iznad kineske vojne svemirske luke Xichang, prema lokalnim medijima, viđena je istraživačka sonda s lansirne rampe u jugozapadnoj pokrajini Sichuan, no nezavisni novinari inzistiraju da je NLO oboren na nebu.

Novinar, Ye Quinglin.
Nevjerojatno je da smo uspjeli ovu informaciju obznaniti javno, iznijeti je široj javnosti, kineska vojska je možda najtajnovitija na svijetu i najopasnija, čak i činjenica da sada raspravljam o srušenom NLO-u mogla bi me koštati slobode.

U međuvremenu, američki izvor blizak CIA-i rekao je da Kinezi već dugo posjeduju opsežan vojni svemirski arsenal, koji uključuje i rakete presretače i uređaje koji mogu onemogućiti navigacijske sustave izvanzemaljskih izviđačkih dronova. Stručnjaci su već izračunali kineski borbeni potencijal, koji se temelji na raketi DN-2 koja može pogoditi ciljeve na udaljenosti do 35 tisuća kilometara od Zemlje, gdje se nalazi puno vojnih satelita iz različitih zemalja, gdje se nalazi povećana aktivnost neidentificiranih letećih objekata. Štoviše, čini se da su Kinezi prvi testirali najnovije tehnologije u svemiru, što može značajno povećati šanse zemljana u međugalaktičkom obračunu, Mjesec može biti ključna karika u obrambenom sustavu zemlje od vanzemaljske prijetnje.

Danas to ne kriju ni Amerikanci. NASA je već najavila stvaranje čak četiri skupine koje će tražiti potencijalne prijetnje unutar Sunčevog sustava. Prva skupina će samo proučavati Mjesec, druga će početi proučavati asteroide koji se nalaze na maloj udaljenosti od Zemlje. 3 - istraživat će prstenove Saturna, posljednja, četvrta skupina, bit će angažirana u projektu kodnog naziva "Espresso", cilj mu je otkriti potencijalne prijetnje čovječanstvu.

Čini se da se prva crta svemirske obrane počinje oblikovati, prema vojsci, u orbitu će biti lansiran najnoviji sustav vojnih satelita i laserskog oružja. Ostaje samo jedno pitanje, hoće li se velike sile moći međusobno dogovoriti pred stvarnom izvanzemaljskom opasnošću? Inače, svaki holivudski scenarij o napadu vanzemaljaca na Zemlju ljudima će se činiti kao naivna bajka.

Malo ljudi zna, ali prvi dokazi o pojavi NLO-a na ovim mjestima počeli su se pojavljivati ​​početkom 70-ih, odmah nakon katastrofalnog neuspjeha tajnog nuklearnog programa Globus 1.

Dana 20. rujna 1977. u 4 sata ujutro, bez objave rata, vanzemaljska borbena letjelica upala je u zračni prostor Sovjetskog Saveza, a tome je bilo puno svjedoka.

33 1

Fenomen Petrozavodsk, tako će se službeno zvati ovaj incident. Nevjerojatan događaj koji je bilo nemoguće poreći, bilo je stotine svjedoka. Kako bi spriječile paniku, vlasti su se morale čak poslužiti središnjim tiskovinama. Citat iz novina Pravda

“20. rujna ogromna zvijezda iznenada je sjajno zabljesnula na tamnom nebu, impulzivno šaljući snopove svjetlosti na tlo. Ova zvijezda visila je nad Petrozavodskom u obliku meduze, obasipajući grad mnogim najfinijim mlazovima zraka koji su ostavljali dojam jake kiše.

A evo što su tada napisali u časopisu Aviation and Cosmonautics.
“Kada se sjajna zvijezda pojavila nad jezerom Onega, sve je očevidce obuzeo oštar osjećaj straha i propasti, a istovremeno su u računalnim centrima grada zabilježeni veliki kvarovi na računalu.”

Ali to nije bila najstrašnija posljedica drske invazije. Ujutro su stotine stanovnika Petrozavodska pronađeni istopljeni kroz rupe na prozorima svojih stanova.

Unatoč curenju informacija u tisak, taj je sukob još uvijek nekim čudom zataškan, a podaci službene istrage odmah su klasificirani kao stroga tajna. No, informacije o incidentu završile su i u arhivu CIA-e. Godine 1977. direktor hidrometeorološkog opservatorija Jurij Gromov rekao je dopisniku TASS-a da u gradu nisu provedeni nikakvi tehnički eksperimenti, ali se događaji ne mogu klasificirati ni kao fatamorgane, jer se otopljene rupe na prozorima ne pojavljuju same. Prije 40 godina stotine stanovnika Petrozavodska zapravo su vidjele divovski NLO koji je skenirao kuće i ispuštao neku vrstu balasta poput gelera, samo što mu cilj nije bio miran sovjetski grad, već tajni vojni objekt koji se nalazi samo tristotinjak kilometara.

Kao što dokazuju očevici, ovo je daleko od jedinog sukoba između oružanih snaga Zemlje i predstavnika izvanzemaljskih civilizacija. Motovsky zaljev Barentsovog mora, ovdje je 1979. godine neidentificirani objekt lebdio iznad jedne od nuklearnih podmornica sjeverne flote. Podmornica je morala manevrirati, bilo je nemoguće ići pod vodu zbog male dubine, ubrzo je NLO brzo dobio visinu i nestao. Kasnije su tehničari konstatirali kvarove na raketnom bacaču. Sličan incident dogodio se u ljeto 1988. u blizini otoka Shikotan. Deset minuta je NLO visio sa 36 simetrično gorućih svjetala iznad teškog nosača zrakoplova Novorossiysk, nakon čega je nestao na jugu, tijekom promatranja i još petnaest minuta nakon nestanka objekta, komunikacijski sustavi i električna oprema nisu radili na kruzeru.

Divovski NLO-i lutaju u blizini Sunca, ali ne postaje lakše od razumijevanja pravog stanja stvari, ima li čovječanstvo šanse za pobjedu u međuplanetarnoj konfrontaciji, možemo li vjerovati našim visokim bijelim(vanzemaljcima) saveznicima koji navodno rade za interese Zemlja, tko zna, a odjednom negdje tada u drugom zvjezdanom sustavu znaju i legendu o trojanskom konju? U ovom slučaju, radije trojanski leteći tanjur.

izvor
https://evmenov37.ru/korabli-vnezemnoj-rassy-uzhe-na-podstupe-k-nashej-solnechnoj-sisteme.html

Komentiraj (0 Komentara)

Američka mornarica i nasa imaju svoju tajnu svemirsku flotu

26 Svi 2022
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

AMERIČKA MORNARICA I NASA IMAJU SVOJU TAJNU SVEMIRSKU FLOTU

Posljednjih godina dane su brojne izjave. Što potvrđuju rezultate jedne od najvećih sigurnosnih proboja. U povijesti američke vojske. Američka mornarica i NASA navodno imaju potpuno operativnu svemirsku flotu. Zanimljivo je da ove navode podupiru pojedinci visokog profila poput senatora Daniela K. Inoyea. Te kaže: “Postoji vlada u sjeni s vlastitim vojno-svemirskim snagama, vlastitom flotom. Kao i vlastiti mehanizam prikupljanja sredstava i sposobnost ostvarivanja vlastitih ideja. Za razliku od nacionalnih interesa, bez svih provjera i ravnoteža. I što je najvažnije, slobodan od samog zakona.” Kažu da je istina negdje vani. Gdje je? I kako da razlikujemo što je važno, a što nije. Kad je riječ o vanzemaljskom životu, "NLO-ima" i izvanzemaljskoj tehnologiji. Istina je da u današnjem društvu tanka linija razdvaja što je stvarno, a što nije. U posljednjih nekoliko godina brojni zviždači su se oglasili s izjavama. A neki se usuđuju reći da vlade diljem svijeta imaju pristup iznimno naprednoj tehnologiji. Drugim riječima, vanzemaljska tehnologija.

amer1

Jedan od najboljih citata o vanzemaljskom životu i njihovoj prisutnosti dolazi od Paula Hellyera. Bivši ministar obrane Kanade. Odgovoran je za spajanje kanadskih zračnih snaga, vojske i mornarice u jednu ujedinjenu snagu poznatu kao Kanadske snage. Gospodin Hellier je rekao: “Prije desetljeća vanzemaljci s drugih planeta upozoravali su nas na to kako napredujemo i nudili pomoć. Ali umjesto toga, mi, ili barem neki od nas, protumačili smo njihove posjete kao prijetnju. I odlučili su prvo pucati, pa tek onda postavljati pitanja. Trošenje bilijuna dolara na projekte. O čemu su glavni zapovjednik i američki Kongres namjerno držani u mraku. Ali Hellier nije jedini koji se usudio govoriti o izvanzemaljskom životu i izvanzemaljskoj prisutnosti. Zapravo, mnogi bivši astronauti učinili su isto. Dr. Brian O'Leary, bivši NASA-in astronaut i profesor fizike na Princetonu, rekao je:

amer2

“Postoji mnogo dokaza da smo kontaktirani. Da nas vanzemaljske civilizacije promatraju već jako dugo. Da je njihov izgled bizaran, s bilo kojeg tradicionalnog materijalističkog zapadnjačkog stajališta. Da ovi vanzemaljci koriste tehnologiju svijesti, koriste toroide i vrteće magnetske diskove za svoje pogonske sustave. Što se čini zajedničkim nazivom fenomena "NLO". Lažu li svi ti ljudi? Ili su njihove riječi pogrešno protumačene? Gordon Cooper, bivši NASA-in astronaut, aeronautički inženjer i probni pilot. Jedan od sedam originalnih astronauta projekta Mercury, prvog svemirskog programa Sjedinjenih Država s ljudskom posadom, rekao je:

amer3

“Siguran sam da su bili zabrinuti da će javnost uspaničiti. Ako saznaju da itko odnosno ima letjelice koje imaju tako velike performanse... Pa su počeli lagati o tome. A onda mislim da su morali sakriti još jednu laž. Znaš, izgovori još jednu laž da pokriješ svoju prvu laž. Ali sada ne znaju kako izaći iz toga. Sad će biti tako neugodno priznati da su sve te uprave iznijele mnogo laži... I da oko nas kruži nekoliko izvanzemaljskih brodova. Zanimljivo, pored svega navedenog. Jedan od najkontroverznijih zviždača svakako je Gary McKinnon. Čovjek koji je nekako provalio u najtajnije dosjee Pentagona. Nakon hakiranja i proučavanja primljenih informacija. McKinnon je iznio neke neobične tvrdnje. Govoreći o onome što je pronašao u računalima u strogo povjerljivoj vojnoj bazi. Navodno, američka mornarica i NASA imaju potpuno operativnu svemirsku flotu.

amer4

McKinnon je rekao da je jedan od najneobičnijih dosjea na koje je došao. Postojala je proračunska tablica u Excelu u kojoj su bile navedene informacije o "časnicima vanzemaljaca". Osim znatiželjnog popisa. McKinnon je pronašao popise za "tajnu svemirsku flotu" koja se sastojala od deset ratnih brodova, svi s prefiksom USS (united States Ship). McKinnon vjeruje da ovom tajnom svemirskom flotom upravlja tajna američka vlada. “Pronašao sam proračunsku tablicu u Excelu u kojoj su bili 'vanzemaljci'. I pomislio sam, Bože moj, ovo je nevjerojatno.” Iako mnogi sumnjaju u autentičnost McKinnonovih tvrdnji. Istina je da samo trebamo pogledati što su drugi ljudi rekli u prošlosti. Da biste dobili bolju sliku o tome što se stvarno događa. Osim američkog senatora Daniela K. Inoyea. Admiral Hill - Norton, bivši načelnik stožera obrane, admiral s 5 zvjezdica u Kraljevskoj mornarici. A predsjednik vojnog odbora NATO-a je rekao:

amer5

“U našoj atmosferi postoje objekti koji su tehnički mnogo godina ispred svega što možemo izgraditi. I da ih nemožemo spriječiti da dođu ovamo... Postoji ozbiljna mogućnost da nas posjećuju i već godinama nas posjećuju ljudi iz svemira, iz drugih civilizacija. U slučaju da neka od ovih civilizacija, u budućnosti ili sada, pokaže neprijateljstvo. Moramo saznati tko su, odakle dolaze i što žele. Ovo bi trebalo biti predmet pažljivog znanstvenog istraživanja, a ne tabloidnog iskrivljavanja istine.” Zanimljivo je napomenuti da postoji mnoštvo dokaza. Što izravno ukazuje, ili barem djelomično. Da se javnosti ne priča sve o “NLO-ima”, vanzemaljskom životu i iznimno naprednim tehnologijama.

izvor
https://unworld.ru/konspirologiya/u-vms-ssha-i-nasa-est-svoj-sekretnyj-kosmicheskij-flot/

Komentiraj (0 Komentara)

Otkrića drugog klevetnika, Williama M. Tompkinsa: Američke vojne tvrtke rade s vanzemaljcima, Mjesec okupiraju gmazovi i još mnogo toga!

03 Svi 2022
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Otkrića drugog klevetnika, Williama M. Tompkinsa: Američke vojne tvrtke rade s vanzemaljcima, Mjesec okupiraju gmazovi i još mnogo toga!

Samo dvije godine prije svoje smrti (2017. - u dobi od 94 godine), William M. Tompkins napisao je knjigu "Selected by Extraterrestrials" , koja je otkrila da američka mornarica radi s vanzemaljcima. Tompkins se može smatrati jednim od najvažnijih klevetnika (zajedno s Bobom Lazarom ili Williamom Cooperom), koji je otkrio tajne svemirske programe i tajne vladine planove o vanzemaljcima.

Čovjek je također tvrdio da je bio dio operacije u kojoj su sudjelovali špijuni američke mornarice koji su ukrali NLO planove i tajne antigravitacijske tehnologije od nacista tijekom Drugog svjetskog rata. Stoga se čini da su nacisti već imali operativne NLO-e tijekom Drugog svjetskog rata. Nakon što je američka vojska ukrala nacističke NLO planove - tvrdi Tompkins - SAD su kasnije razvile vlastitu NLO flotu, pod kontrolom "Majestic 12", navodne američke strogo tajne vojne skupine koja je kontrolirala i upravljala tim pitanjem. NLO-i i vanzemaljci od 1940-ih godina.

U srpnju 2017., na konferenciji za novinare, Tompkins je dao izjavu bez presedana. Tvrdio je da je radio za Douglas Aircraft Company zajedno sa vanzemaljcima, kao što je navedeno u njegovoj knjizi iz 2015., koja je gore objavljena.

Vraćajući se nacistima i njihovim NLO-ima, drugi klevetnik, Robert Wood, koji je intervjuiran s Williamom Tompkinsom iz Search4TruthReality, tvrdio je da je nacistička tehnologija brzo napredovala zbog njihovog odnosa s gmazovima

Dr. Wood je radio u menadžmentu istraživanja i razvoja u Douglas Aircraftu i McDonnell Douglasu od 1956. do 1993. godine. Kasnije je postao član odbora MUFON-a (UFO Research Organization).

2022 05 03 195042

Tompkins je u gornjoj knjizi rekao da su, kada su prvi astronauti otišli na Mjesec, bili šokirani otkrivši da su ga već zauzeli gmazovi u zviježđu Zmaja. Rekao je da su gmazovi, visoki preko 3 metra, sjedili pored svog naprednog zrakoplova. Prema Tompkinsu i dr. Woodu, gmazovi su već sklopili dogovor s nacistima.

Prema Tompkinsu, iako postoje mnoge izvanzemaljske vrste koje trenutno stupaju u interakciju s čovječanstvom, gmazovi i sjeverni vanzemaljci sada imaju veliki utjecaj na svijet. Tompkins je također opisao zabrinutost američke vojske oko NLO-a i izvanzemaljskih bića, s ciljem stvaranja naprednog svemirskog oružja koje bi se moglo koristiti za obranu planeta Zemlje od vanzemaljske prijetnje našoj civilizaciji. Također je otkrio da američka mornarica ima borbene skupine koje djeluju izvan Zemlje.

Mjesec dana nakon šokantne konferencije, Tompkins je neočekivano preminuo 21. kolovoza 2017. u San Diegu u Kaliforniji u 94. godini.

izvor
https://www.lovendal.ro/wp52/dezvaluirile-unui-alt-detractor-william-m-tompkins-companiile-militare-americane-lucreaza-alaturi-de-extraterestri-luna-e-ocupata-de-reptilieni-si-multe-altele/

Komentiraj (0 Komentara)

Drevna vanzemaljska struktura na Mjesecu, NASA fotografija, 40 min video! Vijesti o NLO-u.

03 Svi 2022
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Drevna vanzemaljska struktura na Mjesecu, NASA fotografija, 40 min video! Vijesti o NLO-u.

उफौ ইউএফও đĩa bay MUFON 目撃エイリアン UFO UFOs NLO sighting sightings alien aliens ET ancient astrobiology vreemdelinge

उफौ ইউএফও đĩa bay MUFON 目撃エイリアン UFO UFOs NLO sighting sightings alien aliens ET ancient astrobiology vreemdelinge

उफौ ইউএফও đĩa bay MUFON 目撃エイリアン UFO UFOs NLO sighting sightings vreemdelinge

Hej svima, kako ide? Našao sam ovu staru NASA-inu fotografiju i jednostavno je nevjerojatna. Prepuna je strukturama od glave do pete. Najbolja od svih građevina je naravno na području sjevernog pola. Na rubu kratera nalazi se struktura nalik labirintu. Na ovoj fotografiji ima i puno drugih struktura. Doslovno svako crno područje na ovoj fotografiji je struktura. Što bi značilo da je s tolikom površinom mjeseca prekrivenom strukturama, mjesec očito šupalj. To je svemirska postaja koja voli mjesec zavaravati i promatrati primitivne civilizacije. Usuđujem vas da nađete bolji ili jasniji dokaz od ovoga. Takvi dokazi ne postoje...još. Ali daj mi vremena.
Scott C. Waring - Tajvan

izvor
https://www.ufosightingsdaily.com/2022/05/ancient-alien-structure-on-moon-nasa.html

Komentiraj (0 Komentara)

Crna kocka postoji, Sunce, NASA to pokriva! 2. svibnja 2022. Vijesti o NLO-u.

03 Svi 2022
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Crna kocka postoji, Sunce, NASA to pokriva! 2. svibnja 2022. Vijesti o NLO-u.

 

Datum opažanja: 2. svibnja 2022. 13:06
Mjesto opažanja: Sunce Zemlje
Izvor: Helioviewer.org

Gledao sam SOHO sun viewer kada sam primijetio crnu kocku u nekoliko kadrova videa. Odmah nakon što je kocka izašla iz sunca...veliki čvrsti crni ekran prekrivao je 25% cijelog područja gledanja. Jasno je da NASA pokušava sakriti ove kocke od nas. Ali to je manje važno nego znati što te kocke rade? Zašto izlaze i ulaze u naše sunce? Može li takav poremećaj uzrokovati sunčevu baklju koja bi uništila Zemlju? Je li sunce šuplje ili ovi brodovi veličine Zemlje samo skupljaju rijetke čestice koje tek trebamo otkriti?
Možda to nikada nećemo saznati za života, ali još uvijek se nadam da će NASA jednog dana biti čista i reći javnosti istinu. Da vanzemaljci postoje.
Scott C. Waring - Tajvan

izvor
https://www.ufosightingsdaily.com/2022/05/black-cube-exists-sun-nasa-covers-it-up.html

Komentiraj (0 Komentara)

WMD hosting

wmd dno