Petak 8 Prosinac 2023

Pretraga

POVEZANO: Sve informacije više nisu misterija

12 Ožu 2021
(Reading time: 3 - 5 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

POVEZANO: Sve informacije više nisu misterija

Prije više od 70 godina prvi put su prikupljeni i dokumentirani dokazi službenih vladinih agencija o viđenjima NLO-a.

  nloinfo2   

Trenutno postoji ogroman broj dokumenata o kontaktima s predstavnicima stranaca naprednih stranih zemalja, otkrićima bivših političkih čelnika država, bivših profesionalnih kozmonauta i dužnosnika NASA-e.

Svaka misterija, prije ili kasnije, postaje vlasništvo društva.

  nloinfo3    

Postoje tajni vladini i znanstveni programi vezani za vanzemaljski život u svemiru. O svoj toj vrsti govorila je cijela javnost, izazivajući niz reakcionarnih događaja, čiji je rezultat bio deklasifikacija vladinih dokumenata o NLO-ima i izvanzemaljskom životu.

Došlo je do toga da je Pentagon nevoljko priznao nedavni tajni nlo-istražni program pod nazivom PIAS. Ovaj program je državu koštao 22 milijuna dolara. Uključuje praćenje i dokumentiranje NLO fenomena koje su vojni piloti prijavili između 2007.

Svijet je nedavno saznao za još jedan tajni vladin program istraživanja upozorenja o NLO-ima, zahvaljujući tri videa bivšeg vladinog istraživača Louisa ELIZONDO-a.

U nizu medijskih intervjua, kao što su; CNN i INDEPENDENT, bivši vladin istražitelj? Otkrio činjenice i dokaze koji su potvrdili tajni program.

Svemir vrvi inteligentnim životom.

  nloinfo4

Program je izravno povezan s Robertom Bigelowom, svemirskim poduzetnikom i vlasnikom BIGELOW ATROSPACE-a, privatne tvrtke za svemirski turizam osnovane 1999. godine i velikim dijelom financirane vlastitim sredstvima.

Pod pritiskom javnosti, Ministarstvo obrane SAD-a deklasificiralo je nekoliko videozapisa koje su vojni piloti snimili 2004. U videozapisima se pilot može vidjeti kako cilja na zračni objekt nesigurnog oblika.

Svjedoci objašnjavaju da je NLO letio protiv vjetra, koji je imao brzinu od oko 190 km/h. Na kraju videa subjekt se počinje rotirati. Na snimci se jasno može čuti koliko su vojni piloti nevjerojatni, za koje manevri i ponašanje ovog NLO-a prkose objašnjenju.

Prema opisima pilota, ovi objekti su superiorniji od bilo koje opreme u Sjedinjenim Državama i drugim zemljama. Štoviše, ponekad ti uređaji "čak krše zakone fizike". Zadaće pentagonovih časnika uključenih u ovaj program su snimanje razgovora s vojskom, koja je primijetila nešto neobično u zraku.

Deklasifikacija programa potvrđuje neke tvrdnje UFOLOGS-a da su priče mnogih vojnih pilota koji opisuju pojave koje prkose očitim objašnjenjima zapravo istinite.

Nismo sami u svemiru, nas je mnogo

  nloinfo5

               

Istraživački timovi iz programa izradili su niz izvješća s neprovjerenih događaja (THES), u kojima profesionalni piloti i drugi vojni dužnosnici prijavljuju viđenja NLO-a, a gdje traže promatranja sa zemlje. Program je proveden uz potporu senatora Harryja Reida, čelnika Demokratske stranke Senata 2009.

Harry Reid je osigurao sredstva za vođenje programa, uz podršku pokojnih senatora; Daniel INUIT i republikanac Ted Stevens, veterani Drugog svjetskog rata koji su bili zabrinuti zbog potencijalnog utjecaja NLO-a na nacionalnu sigurnost SAD-a.

U određenoj mjeri, Reed je stvorio program pod utjecajem Roberta Bigelowa. Posljednjih godina BIGELOW je otvoreno govorio da izvanzemaljci ne samo da postoje, već često putuju na Zemlju. Također je vlasnik ranča SINUKUCKER u Utahu, koji je vrlo popularan među UFOLOGISTS-ima koji ga smatraju jednim od mjesta za slijetanje vanzemaljaca.

Prema riječima dužnosnika Pentagona, program AATIP završen je oko 2012. Njegovo postojanje privuklo je pozornost tek nedavno nakon ostavke izviđača Lewisa ELIZONDO-a, koji je vodio projekt.

ELIZONDO sa svoje strane tvrdi kako postoji mnogo nesmotljivih objašnjenja za priče o NLO-ima, za koje kaže da se često mogu vidjeti u blizini nuklearnih postrojenja, pomorskih plovila ili nuklearnih elektrana.

Ali zbog zanemarivanja Pentagona, dao je ostavku, zadržavajući dio materijala na koji je radio. Neke od njih javno je predstavio u raznim medijima od javnog značaja.

Svrha mu je bila skrenuti pozornost javnosti na ozbiljan problem i objaviti "tajne vladine programe" osmišljene za praćenje i istraživanje NLO-a i stranaca.

Nema mnogo inteligentnih života u svemiru.

  nloinfo6    

Nedavno je CIA deklasificirala 13 milijuna stranica prethodno tajnih dokumenata vezanih za NLO-e i kontakte s vanzemaljcima. Unatoč takozvanoj "deklasifikaciji", neke od objavljenih stranica zasjenjene su crnom tintom, a možete vidjeti samo datum i broj datoteke.

Važno je zamijetiti da je deklasifikacija obavljena u smjeru predsjednika Baracka Obame, dva mjeseca prije kraja njegova mandata! Nije tajna da je Harry Reid bio u vezi povjerenja s Hillary Clinton i bivšim američkim predsjednikom Barackom Obamom.

Zato smo posljednjih godina vidjeli postupnu deklasifikaciju programa, materijala i dokaza aktivnosti NLO-a na Zemlji. Cilj je pripremiti čovječanstvo "porcijama" za istinu koju već znamo, ali bojimo se priznati da nismo sami u svemiru!

Na temelju odsijekanja, može se slobodno reći da će u bliskoj budućnosti svi prethodno klasificirani dokumenti o NLO-ima postati vlasništvo masa svijeta i da će ljudi znati cijelu istinu o inteligentnom životu u svemiru.

    nloinfo7

 

izvor

ИНОПЛАНЕТЯНЕ: вся информация уже не тайна | (marketton.ru)

             

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno