Petak 8 Prosinac 2023

Pretraga

Komet NEOWIS je planet(satelit) u sastavu Nibirua?

31 Lis 2020
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Komet NEOWIS je planet u sastavu Nibirua?


Kometa NEOWIS najavljuje rat ili veliku katastrofu? - Komet NEOWIS bio je veliko iznenađenje za astronome, jer nitko od njega nije očekivao takvu svjetlinu. A sada će se, kako se ispostavlja, ta svjetlina dramatično povećati , jer kometa ima ogromnu jezgru od pet kilometara.

6. srpnja 2020. NASA-in Laboratorij za mlazni pogon o ovome piše sljedeće:

27. ožujka 2020. NASA-ina misija NEOWISE otkrila je posjetitelja pomoću dva infracrvena teleskopa osjetljiva na toplinske potpise koje emitira objekt.

“Na prvim slikama, kometa NEOWISE izgledala je poput mutne svjetlosne točke koja se kreće nebom. Tek kad smo shvatili da će se približiti Suncu, ponadali smo se lijepoj predstavi ”, kaže Amy Mainzer, glavna znanstvenica programa NEOWISE na Sveučilištu u Arizoni.

Iz trenutnog infracrvenog potpisa možemo reći da je jezgra kometa promjera oko 5 kilometara, a kombiniranjem infracrvenih podataka sa slikama vidljive svjetlosti možemo reći da je jezgra komete prekrivena tamnim česticama čađe zaostalim od stvaranja našeg Sunčevog sustava. Prije 6 milijardi godina ”, kaže Joseph Masiero, zamjenik glavnog istražitelja za NEOWISE u NASA-inom Laboratoriju za mlazni pogon u južnoj Kaliforniji.

  kmb2      

Tu službene informacije o kometi završavaju, ali pitanja o kometu ostaju.

Komet je viđen kroz infracrveni teleskop koji kruži? Visoki adepti objašnjavaju toplinsko zračenje komete činjenicom da ju je grijalo Sunce. Međutim, teleskop NEOWISE primio je termalne slike još u ožujku, kada se komet nalazio u pojasu asteroida. I zašto se onda drugi asteroidi nisu usijali i zasjali poput užarenog željeza izvađenog iz kovačke vatre?

Još jedna zanimljiva točka je sam teleskop NEOWISE, po kojem je komet i dobio ime. NEO ~ WISE je poput Novog istraživača širokog polja infracrvenog istraživanja ili WISE, zvanog NASA-in infracrveni svemirski teleskop, lansiran u nisku orbitu Zemlje 14. prosinca 2009. Odnosno, kad je došlo do procvata infracrvenih teleskopa, kada su jednog doveli na Antarktiku, jedan su sagradili Kinezi, jedan je kupio Vatikan i tako dalje. Obično se komete otkrivaju s običnim teleskopima, ali ovdje iz nekog razloga infracrveno, koje je promatrao Nibirua.

Činjenica da NEOWISE promatra smeđeg patuljka na rubu Sunčevog sustava, koji još ne prijeti Zemlji - to nisu naša nagađanja, rekla je sama Amy Mainzer 29. rujna 2011. tijekom NASA-ine konferencije za tisak:

Nibirolozi još uvijek razbijaju mozak: Amy je pala s hrasta, popila neke tablete, ili što? Odgovor na ovo pitanje, čak i nakon gotovo deset godina, ostaje nejasan. I sada, dok odgovor na pitanje visi u zraku, teleskop NEOWISE, promatrajući nekakvog smeđeg patuljka, pronalazi komet koji je odjednom počeo jako sjajno svijetliti.

    kmb3          

Izgleda prilično čudno i užasnim sumnjama uvlači se u umove teoretičara zavjera da NEOWISE C / 2020 F3 uopće nije kometa, već planet kometa predviđen u legendama, jednom od satelita Nibirua, svjetlost s koje se probija kroz barijere chemtrailova. U ovom slučaju, NEOWISE će uskoro zasjat tako jako, pa pratimo razvoj događaja.
izvor
https://thebigtheone.com/%d0%9a%d0%be%d0%bc%d0%b5%d1%82%d0%b0-neowis-%d1%8d%d1%82%d0%be-%d0%ba%d0%be%d0%bc%d0%b5%d1%82%d0%b0-%d0%bf%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d0%b5%d1%82%d0%b0-%d1%81%d0%bf%d1%83%d1%82%d0%bd%d0%b8%d0%ba-%d0%9d/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno