Petak 12 Travanj 2024

Pretraga

Sotonistička duboka država uhićena pod vježbom Defender Europe 20

08 Lis 2020
(Reading time: 3 - 6 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Sotonistička duboka država uhićena pod vježbom Defender Europe 20?


Iako je velik dio Europe zatvoren zbog pandemije koronavirusa, elitne vojne snage iz 17 NATO-a i partnerskih zemalja koriste vojne vježbe Defender Europe 20 kao pokriće za uhićenje vodećih sotonista dubokih država koji su se uvriježili u utvrđenim europskim strukturama, navodi autor. najprodavaniji New York Times. David Wilcock dao je zapanjujuću izjavu u svom najnovijem videu, emitiranom uživo 19. ožujka, svojim 288 000 pretplatnika You Tubea.

    amvvj1        

U svojoj video prezentaciji Wilcock detaljno navodi sažetak članka na engleskom jeziku Manlia Dinuccija od 15. ožujka, koji je objavljen 3. ožujka u talijanskim internetskim novinama Ill Manifesto o treningu Defender Europe 20. Članak od 15. ožujka koji rezimira raniji članak Dinuccija na talijanskom jeziku. naslovljen je "30.000 američkih vojnika koji dolaze u Europu tijekom krize COVID-19" i započinje kako slijedi:

 

Manlio Dinucci, pišući za talijanske internetske novine Il Manifesto 3. ožujka 2020., izvještava da će unatoč Trumpovoj zabrani putovanja 20.000 američkih vojnika putovati u Europu u sljedećih nekoliko dana - pridruživši se tamo već u 10:00.

Unatoč preporukama američkog State Departmenta za Amerikance koji putuju u sjevernu Italiju i druge europske zemlje, Dinucci je ponovno citiran iz svog izvornog članka od 3. ožujka:

Međutim, jedna je kategorija američkih građana izuzeta od ovih pravila: 20.000 vojnika počinje dolaziti iz Sjedinjenih Država u europske luke i zračne luke kako bi sudjelovali u vježbi Defender Europe 20, najvećem američkom rasporedu u Europi u posljednjih 25 godina. Uključujući one koji već prisustvuju, oko 30 000 američkih vojnika prisustvovat će u travnju i svibnju, kao i 7 000 vojnika iz 17 NATO-a i partnerskih zemalja, uključujući Italiju.
Autor članka na engleskom jeziku koji se poziva na Dinuccija koristeći pseudonim Poppalloff, kasnije to ističe:

Nijedna od tih trupa nije bila opremljena odijelima ili maskama Bio / Hazchem, što se čini pomalo bezobzirno za američku vladu ako je COVID-19 doista prijetnja o kojoj nam govore ...

Ponovno citirao Dinucci:

"30 000 američkih vojnika koji će se" proširiti diljem europske regije "učinkovito su izuzeti od preventivnih pravila COVID-19 koja vrijede za civile. Dovoljno je uvjeravanje američke vojske u Europi da "nadgledamo koronavirus [COVID-19]" i da su "naše trupe dobrog zdravlja".
Istodobno se zanemaruje utjecaj vojnih vježbi ove veličine na okoliš. U njemu će sudjelovati američki tenkovi "Abrams" teški 70 tona s granatama osiromašenog urana. Svaki spremnik troši 400 litara goriva na 100 km, stvarajući puno onečišćenja za maksimalnu snagu. "

osur1     

Popalloff, sažimajući Dinuccijev članak, ukazuje na sumnjiva stanja mnogih europskih građana zatvorenih u svojim domovima, dok se elitne NATO trupe mogu kretati bez ikakvih ograničenja. Popalloff zaključuje svoj članak izjavom da je "pandemija očito pokriće za neku igru ​​snage od 1%."

Podtekst je da se pandemija koronavirusa, europske blokade i NATO-ove vježbe kombiniraju u podlom državnom udaru koji je prikriveno organizirao 1% (Deep State), a ljude bi trebalo brinuti što se doista događa iza kulisa.

Za razliku od ovog zaključka, Wilcock detaljno citira sažetak Dinuccijevog članka objavljenog 3. ožujka na engleskom jeziku od 15. ožujka i otkriva što su mu rekli vlastiti izvori koji govore o sasvim drugoj priči o tome što se zapravo događa iza iza pozornice:

Iz naših brifinga saznajemo da je ovo ciljani napor za masovna uhićenja o kojima sam vam govorio sve to vrijeme. Zato su oni tamo. Tu je 37.000 vojnika iz 18 zemalja, uključujući Sjedinjene Države. ... bolje vjerujte da su elitni vojnici, vrlo dobro obučeni. Što oni rade? Odlaze tamo gdje je osoblje Duboke države. Oni se uvlače u njihove tvrđave i hapse ljude.
Wilcock nastavlja raspravljati o upotrebi Abrams tenkova u Defender Europe 20 s ciljem koji se uvelike razlikuje od puča koji je Dinucci predložio:

"Sudjelovat će američki tenkovi Abrams, teški 70 tona, sa streljivom od osiromašenog urana." Dobro, čudno je zašto im trebaju tenkovi. Ovo je vojna vježba, najveća u posljednjih 25 godina. Možda će oni ući u tvrđavu nekih ljudi. Neki od ovih milijardera su sotonisti. Ako počnete učiti o tome, to se zapravo događa. Morate se probiti kroz te strukture, morate dobiti ove ljude. Morate ih uhititi. Nadam se da neće pružiti oružani otpor, neće, u redu.
Upravo je u tome srž Wilcockove analize trenutnih događaja u Europi, koja uključuje nezapamćeni zaustavljanje kretanja ljudi i poslovanja, dok NATO istovremeno provodi svoju najveću vojnu vježbu u posljednjih 25 godina. Dobro obranjene strukture Duboke države, od kojih mnogi prakticiraju sotoniste koji vrše žrtve djece, ratiraju elitne vojne specijalne snage pod krinkom NATO-ovih vježbi.

Od dva dosad ponuđena objašnjenja za masovne NATO-ove vježbe koje se odvijaju usred pandemije i izolacije koronavirusa u Europi, Dinucci / Poppalloffova bojazan da su oni paravan za puč od 1% (Duboka država) i Wilcockovo dijametralno suprotstavljeno gledište Budući da su dužnosnici Duboke države uhićeni pod krinkom vojnih vježbi, smatram da je Wilcockova procjena daleko vjerojatnija. To je unatoč izvješćima da su čelnici NATO-a otkazali niz vježbi Defendera Europe zbog zabrinutosti zbog koronavirusa.

Presudno je da je Wilcockova procjena u skladu s tekućim otkrićima vojne obavještajne skupine QAnon, koja je usko surađivala s Trumpovom Bijelom kućom od njenog prvog puštanja u listopadu 2017. godine. U nizu članaka ukazao sam na razloge zbog kojih sam došao do zaključka da se Canon sastoji od Bijelih šešira u redovima američke vojske koji vode zakulisni građanski rat protiv Duboke države, čije se vrhovno rukovodstvo sastoji od sotonista koji prakticiraju.

Ako netko prihvati ono što je kanon pokazao u nekoliko postova koji čitateljima savjetuju da se "pripreme za oluju" i uništenje vođa Duboke države, tada je Wilcockova procjena vjerojatnija od alternative koju su predložili Dinucci i Poppalloff.

Srećom, vjerujem da nećemo morati dugo čekati kako bismo doznali istinu o onome što se događa u Europi smanjenim NATO vježbama, nezapamćenom blokadom zbog koronavirusa i navodnim masovnim uhićenjima čelnika Duboke države koja su se dogodila iza kulisa.

  a10         

Svijet želi znati istinu o tome tko zaista stoji iza pandemije koronavirusa, a američka vojska također ima dobar razlog otkriti istinu, s obzirom na to da sve veći broj kineskih dužnosnika krivi američku vojsku za početno širenje koronavirusa u Wuhanu tijekom Svjetskih ratnih igara u Listopada 2019.

izvor
http://www.li.ru/interface/pda/?jid=6326443&pid=468294144&redirected=1&page=0&backurl=/users/6326443/post468294144/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno