Petak 12 Travanj 2024

Pretraga

Rat protiv sotonista.....

22 Svi 2020
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Stanovnici Italije razgovarali su o pojavljivanju na ulicama američkih vojnika u tenkovima

Ekskluzivno novinska agencija "Kharkov"

Rusi, kao i Ukrajinci koji su danas u Italiji, pišu na društvenim mrežama da je više od 20 tisuća američkih vojnika s tenkovima i oružjem prebačeno u zemlju. Takve se informacije pojavile u grupi na Facebooku "Rusi u Italiji"

tr2          

Jedna od žena u zajednici pitala je: "Informacije o dolasku američke vojske u Italiju lete internetom ... Je li ga netko vidio?" Ljudi su odgovorili da su zaista vidjeli američku vojsku na ulicama svojih gradova, a također su objavili relevantne video zapise i fotografije.
Jedan je korisnik napisao da je američki kontingent stigao u Italiju u sklopu vježbi SAD-a i NATO-a Defender Europe 20. Međutim, drugi komentatori podsjetili su se na izvješća da je dio vježbi između Sjedinjenih Država i ostalih europskih zemalja otkazan kao mjera opreza i smanjio sudjelovanje vojske NATO-a u pozadini koronavirus.


Također, korisnici su se pitali zašto je takav broj vojnih poteza u Italiji,"Vježbe u zemlji s pandemijom, gdje zatvaraju ulaz i izlaz ... Nešto je čudno."
izvor
https://nahnews.org/1016435-zhiteli-italii-rasskazali-o-poyavlenii-na-ulicakh-amerikanskikh-soldat-na-tankakh

 

obavezno pogledati OVO tekst je na ruskom jeziku uključiti google translation,tko nezna ruski

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno