Četvrtak 25 Travanj 2024

Pretraga

Nibiru je blizu Jupitera

06 Svi 2020
(Reading time: 3 - 5 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Nibiru je blizu Jupitera

Nibiru ili matični brod? Ogroman predmet prelazi kroz svemir i uzrokuje glavobolju promatračima

Na Zemlji se događaju ne samo nevjerojatne stvari, već i u svemiru. Niti jedan tjedan ne prolazi bez izvještaja o neobičnim velikim objektima u blizini sunca.

Većina tih objekata mogu promatrati i amateri astronomi a ne samo u velikim svemirskim opservatorijama. Ali amaterski astronomi dugo su imali mnoge neobične činjenice, na primjer, brazilski Tio Abdom.

  1565697864 5317       

Prema Abdomu, svemirski teleskopi i zemaljske stanice širom svijeta trenutno promatraju ogroman objekt koji se nalazi u neposrednoj blizini Jupitera i Saturna.

Sve izgleda kao da objekt uvelike ubrzava, prema Abdominom komentaru, koji sugerira da bi to mogla biti obična raketa, na primjer, divovski svemirski brod, takozvani matični brod, koji bi mogao letjeti do nas iz druge galaksije. Ali ovdje treba uzeti u obzir i asteroid, ili možda čak i planet.

Alonzo Ent iz Trentona u američkoj državi New Jersey također je prošlog tjedna gledao neobičan nebeski spektakl, u ovom slučaju pored Sunca.

"Pomaknuo se vrlo brzo. Bilo mi je teško usredotočiti se, ali uspio sam je uhvatiti." Nestao je nakon pet minuta. "


Što je ovo Je li to isti objekt koji je viđen u blizini Jupitera?

Čini se da se sve okrenulo naglavačke, totalna zbrka. Međutim, vjerujem da je ono što se događa ovdje na Zemlji i ono što opažamo u Svemiru nekako povezano, a ne slučajno.

Posljednjih desetljeća uspostavljeno je mnogo teorija zavjere, koje dodatno podstiču proročanstva poznatih vidovnjaka. Jedan od njih je fenomen drugog Sunca, koje se često naziva pojavom legendarnog planeta Nibiru ili Planeta X.

Nibiru je, kako legenda kaže, glasnik katastrofa, uništenja i smrti. Međutim, u prošlosti su se tim fenomenom bavili ne samo proroci, već i brojni učenjaci. Jedan od njih je bivši NASA-in astrofizičar Ronald Shimshuk.

Prema Shimshuku, Nibiru igra svoju igru ​​sa Zemljom, koju možemo izgubiti ako zaista nismo sretni. Ali kako bismo trebali zamisliti ovaj planet i prije svega odakle dolazi?

Shimshuk:

Nibiru je mali sustav zvijezda koji se presijeca s našim. Temelji se na smeđoj patuljastoj zvijezdi koja je oko jedne osmine manja od našeg Sunca. Smeđi patuljak rotira se u orbiti okruženo sa sedam planeta i mjeseca. Neki su manji od našeg Mjeseca, drugi su veći od zemlje.

Ali najviše brine treći planet ovog zvjezdanog sustava. Mnogo je puta veća od mase Zemlje i ima jezgru željeza-nikla. "

Prema Shimshuku, potpuno uništenje Zemlje bilo bi najgore od svih mogućih scenarija. To znači da nitko na našoj planeti nema šanse za preživljavanje. Ni čovjek ni životinja. Prema astrofizičaru, čak ni bakterije neće preživjeti ovaj pakleni scenarij.

Najbezopasniji prizor, prema mnogim drugim znanstvenicima, bila bi promjena pola, koja bi bila praćena porastom mora. Osim toga, bit će erupcija vulkana i tsunamija koji će proputovati stotine kilometara u unutrašnjost, kao i potresi od 10 stupnjeva.

Legenda kaže da Nibiru putuje u orbitu koja prelazi Zemlju svakih petnaest do dvadeset tisuća godina. Kaže se da su za to vrijeme stanovnici Nibiru prikupljali podatke o razvoju čovječanstva i svih ostalih stvorenja na Zemlji, analizirali ih i unosili male promjene u DNK vrsta koje žive na Zemlji, što je u prošlosti, kako kažu, čak dovelo do izumiranja vrsta širom svijeta, na primjer dinosauri.

Ronald Shimshuk sumnja da će taj mali zvjezdani sustav proći ka Zemlje na udaljenosti od 0,3 astronomske jedinice. To je 27.886.742 milje (44.879.361 kilometar), odnosno trećina udaljenosti između Zemlje i Sunca.

Međutim, do danas nije ni jasno je li vidljivi objekt zapravo planet. Objekt se dugo promatra. Među drugim ljubiteljima astronoma, poznati istraživač NLO-a Scott Warring.

Scott Warring je poznata osoba u internetskoj zajednici. Vorring je čak bio jedan od prvih promatrača koji je misteriozni objekt vidio krajem ljeta 2018. u blizini Sunca.

Scott Warring također vjeruje da bi to mogao biti Nibiru, jer prema Warringu, Nibiru je nekada bio stvarno Sunce, budući da je naše Sunce bilo šuplje i služilo je kao svemirska baza za vanzemaljce milijunima godina.

Izjava Warringa zvuči zanimljivo, jer su tijekom posljednje dvije godine u blizini Sunca uočene i zabilježene čitave flotile misterioznih predmeta, što sugerira da se Sunce danas može koristiti kao bazna stanica ili barem kao neka vrsta Zvjezdanih vrata.


Ako je Scottova pretpostavka istinita, Sunce bi bio drugi satelit nakon Mjeseca, koji je prerušen u planet našeg sunčevog sustava, praznina unutar koje su možda smješteni ogromni gradovi.

Američka svemirska agencija NASA službeno negira postojanje Nibiru i smatra legendu ovog planeta ogromnom internetskom prijevarom. NASA-in astronom David Morrison govori doslovno.

"Ne postoji planet koji nikada nije postojao i vjerovatno nikada neće postojati."

Druga teorija je da je vidljivi objekt ogromni svemirski brod, matični brod, koji je možda stigao iz drugog sunčevog sustava.

Brodovi ove vrste nisu neobični i nerazumljivi su samo našoj svijesti, jer samo možemo zamisliti ono što možemo opaziti svojim osjetilima, sve što leži izvan ovog područja percepcije je nezamislivo za naše okolnosti i zato ne može postojati.

Ali u skoroj budućnosti morat ćemo puno naučiti, jer ćemo uskoro vidjeti potpuno nevjerojatne stvari koje će nam doslovno oduzeti dah. I ozbiljan sam.

Budite na oprezu!


izvor
https://vizitnlo.ru/nlo-neobyavlenyj-vizit/nibiru-zametili-v-okrestnostyax-yupitera/

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno