Srijeda 6 Prosinac 2023

Pretraga

Zvjezdana vrata - dvadesetih godina prošlog stoljeća otvoren je podzemni portal.

07 Srp 2019
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 


Zvjezdana vrata.................................................................................
Zvjezdana vrata - dvadesetih godina prošlog stoljeća otvoren je podzemni portal.


Prije nekog vremena primijetio sam Facebook stranicu za Kenana Birkana. U španjolskom jeziku piše o sebi: "Mogu vam samo pokazati vrata." Ti si taj koji mora ući u nju.Ova stranica privukla je moju pozornost jer sam na neki način vidjela neobične fotografije artefakata na njoj i počela pratiti.I danas sam vidio novi materijal s fotografijom koju sam koristio na čuvaru zaslona i tekst koji sam preveo i skrenuo pozornost na vas:

Ove globalne vlade svijeta će vam reći da su njihovi ratovi kako bi zaštitili svoje građane i zaštitili naš način života ... Ali istina je da se ratovi vode za resurse i tehnologije ...
Rat u Iraku nije bio protiv terorizma ili oružja za masovno uništenje ... Govorimo o drevnim tehnologijama ... 1920-ih je otvoren portal pod zemljom u Bagdadu, u Iraku. Prema popularnom uvjerenju, Irak je nekada bio "rajski vrt". Irak je također rasadnik bivših Sumerana, koji su imali snažnu vjeru povezanu s međudimenzionalnim putovanjima i koji u stvari mogu imati ključ ljudskog stvaranja. Postoji teorija da još uvijek postoje zvjezdani portali zakopani u pijesku Iraka.

Dan Burish, zaposlenik Zone 51, tvrdi da postoji zvjezdana vrata, zvjezdani portal u Iraku, i potvrđuje tvrdnje da je rat u Iraku bio pokriće za zapljenu Zvjezdanih vrata ...

Dok širimo svoj um, vidimo nove koncepte na horizontu koji nam razbijaju sve sheme koje su do sada uspostavile naše vjerovanje.

  zv2             

Kvantna fizika objašnjava nam svoju teoriju na temelju ostvarenog istraživanja da su sve temeljne sile materije ujedinjene, te se stoga pojavljuje teorija "Jedinstvenog ujedinjenog polja".

Kroz povijest naše civilizacije, sve znanje izvan onoga što je ustanovila Elita manipulirano je i iskrivljeno kako bi nas podržalo u Matrixu koji su stvorili, u stanju apsolutnog neznanja i neznanja u svemu što se odnosi na skrivene tajne našeg planeta, prostora i prostora.

Zbog pada tornjeva blizanaca 11. rujna 2001. svijet se zauvijek promijenio. Ovaj incident imao je odjeke diljem svijeta, lišavajući stanovništvo njihovih prava i sloboda, na temelju lažnog "Zakona o terorizmu", koji je odvukao američku vladu da napadne Irak i Afganistan.

Bushova administracija i njezina imperijalistička vlada pokrenuli su vojnu ofenzivu protiv tih zemalja pod izgovorom da posjeduju "oružje za masovno uništenje" (ono što je Bushova administracija na kraju odbacila), ali postoje i drugi skriveni motivi za pokretanje ove ofenzive (osim toga znamo - dodjela nafte).

Nedavne studije Exopolitice otkrivaju nam razloge, utemeljene isključivo na motivima Busheve administracije, da pokrenu vojnu ofenzivu protiv tih zemalja.

Exopolica se temelji na prisutnosti ET-a na našoj planeti, tajnoj organizaciji koju vlade skrivaju za javno znanje, a dokazi o tome otkrivaju viši bivši vojni dužnosnici i bivši državni službenici koji svjedoče o prisutnosti ET na Zemlji. Najjači dokaz da su Zemlju posjećivala vanzemaljska bića dolazi iz starih klinastih ploča, koje opisuju povijest interakcije Sumerana s "bogovima" (oni također govore o Nefilima koji su se pojavili na Zemlji).

Prema Williamu Henryju, nezavisnom arheologu, postoji izravna veza između drevnih Sumerana (Iraka) i američkog napada na Irak.Njegova je teza da je u doba drevnog Sumera postojala naprava koju on opisuje kao "Zvjezdana vrata" (portal), koja je koristila Anunnakis-Nefilime da uđu i izađu iz našeg planeta.Henry se usredotočuje na scene opisane u  tekstu, koje opisuju "božanska" stvorenja koja ulaze kroz prstenasti predmet. Predsjednik Saddam Hussein je možda bio svjestan tih tajni u Iraku i oko Zvjezdanih vrata (prema njegovim riječima, bio je kralj Nabukodonozor).

Vojnici poslani u Irak imali su visok stupanj ovisnosti o drogama i psihološke probleme, počinivši, kao što je bilo moguće pročitati u iranskom tisku, kolektivno samoubojstvo korištenjem moćnih droga.Tijela američkih vojnika toliko su se deformirala da su, prema svjedoku, izgledala kao mumije stare 5000 godina.Izvješće, koje je kružilo oko Kremlja, odnosilo se na više od 20 vojnika američke vojske koje su trebali spasiti snage sigurnosti bivšeg grada Iraka, počinili masovno samoubojstvo u pokušaju da povežu "Zvjezdana vrata" s Colisionador de Adronesom. Vrata Iraka su možda sada pod kontrolom Tame,zla i SAD-a kroz rat, nasilje i destabilizaciju zemalja.Stvarnost je kao što je rekao veliki Izak Newton:
Ono što znamo je kap vode, ono što ne znamo je ocean.

 

 

izvor

 
O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno