Subota 27 Veljača 2021

Pretraga

Vanzemaljci su spriječili nuklearni rat na Zemlji

21 Svi 2019
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

'Vanzemaljci su spriječili nuklearni rat na Zemlji': Bivši astronaut NASA-e izaziva neočekivane tvrdnje

Vanzemaljci su došli na Zemlju kako bi zaustavili nuklearni rat između SAD-a i Sovjetskog Saveza na početku Hladnog rata, kaže šesti čovjek kako hoda po površini mjeseca.Edgar Mitchell, astronaut s misije Apollo 14 iz 1971. godine, kaže da su miroljubivi vanzemaljci posjetili našu planetu tijekom testiranja oružja u američkim raketnim bazama i na poznatom terenu zatestiranje White Sands u pustinji Novi Meksiko - u kojem je eksplodirala prva nuklearna bomba na svijetu 1945."White Sands bio je poligon za atomsko oružje - i za to su se zanimali vanzemaljci", rekao je 84-godišnjak za Mirror Online. "Htjeli su znati o našim vojnim sposobnostima."

  2019 05 21 213512                                                             Tajanstveni ružičasti spot uhvaćen na kameri iznad ISS-a, zbunjuje svemirske ljubitelje i promatrače vanzemaljaca    

Dodao je da su vanzemaljci "pokušavali spriječiti nas da idemo u rat i pomogli u stvaranju mira na Zemlji."Mitchell također kaže da drugi časnici podupiru njegove tvrdnje."Razgovarao sam s mnogim časnicima zrakoplovstva koji su radili u tim silosima tijekom hladnog rata", kazao je. "Rekli su mi da su NLO-i često viđeni iznad glave i često su onesposobljavali njihove rakete.""Ostaličasnici iz baza na obali Pacifika rekli su mi da su njihove [testne] rakete često obarale vanzemaljske letjelice", dodao je.Iako se tvrdnje mogu činiti nevjerovatne , postale su nešto očekivane od Mitchella, koji je otvoreno govorio o njegovoj vjeri u vanzemaljce otkako je sletio na površinu mjeseca.Mitchell je prethodno izjavio da vanzemaljci izgledaju prilično slično stereotipnoj slici - malo tijelo s velikom glavom i očima.

  2019 05 21 214518                                                                       Ogromni NLO - veličina Idaha - uočen je u slikama NASA-e    

Također tvrdi da su vanzemaljci sletjeli u Roswell, Novi Meksiko, prije gotovo 70 godina, tvrdeći da su neki od njih zarobljeni živi.On vjeruje da je američka vlada od tada prikrila iskrcavanje, strahujući da će njihova vrhunska tehnologija naći put do sovjetske Rusije, izvijestio je Daily Express u svibnju."Najbolji način djelovanja bio je samo lagati o tome i zadržati ga za sebe. Označili su ga" iznad vrhunske tajne ", i to je stvorilo dugu željeznu zavjesu koja razdvaja tajnu skupinu unutar vlade i američku javnost, " On je rekao.Međutim, NASA je objavila izjavu u 2008. godini u kojoj se navodi da NASA ne prati NLO-e. NASA nije uključena u bilo kakvo prikrivanje života vanzemaljaca na ovom planetu ili bilo gdje u svemiru. "Svemirska agencija dodala je da "Dr. Mitchell je veliki Amerikanac, ali mi ne dijelimo njegovo mišljenje o tom pitanju. "

Nakon izjave NASA-e, Mitchell je pojasnio Foxu Newsu da njegovi komentari ne uključuju NASA-u, ali su naveli neimenovane izvore koji su mu rekli da je incident u Roswellu uključivao vanzemaljske letjelice. Također kaže da je dobio potvrdu od neimenovanog obavještajca u Pentagonu.

Godine 2004., bivši astronaut je za St. Petersburg Times izjavio da "vladajuća strana" u američkoj vladi proučava tijela vanzemaljaca, te da je ta skupina prestala informirati američke predsjednike o njihovom napretku nakon Johna F. Kennedyja.

Mitchell je također tvrdio 1996. godine da je američka vlada imala koristi od "zvučnih inženjerskih tajni" izvanzemaljaca.

No, unatoč svim njegovim tvrdnjama, rekao je AskMenu prošle godine da nikada nije vidio NLO.

Šesta osoba koja je hodala na Mjesecu, Mitchell je proveo devet sati na površini Mjeseca 1971. u regiji Fra Mauro Highlands.

izvor
https://www.rt.com/usa/312364-aliens-nuclear-war-earth/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno