Srijeda 6 Prosinac 2023

Pretraga

Alternativa 3

12 Svi 2019
(Reading time: 3 - 6 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 


U provokativno špekulativnoj knjizi pod naslovom Alternativa 3, autor Leslie Watkins predlaže da su se znanstvenici pobrinuli za stanje Zemljine atmosfere, scenarij koji je danas mnogo lakše prihvatiti. Tajni sastanci znanstvenika proizvode tri alternative za rješavanje neposredne opasnosti."Alternativa 1" je bio plan za probijanje rupa kroz stratosferu za oslobađanje topline i zagađenja."Alternativa 2" je plan za preseljenje Zemljine populacije u masivne podzemne špilje koje izvlače svježi, hladni zrak iz tla (Možda postoji stvarna Alternativa 2 u tijeku)."Alternativa 3" je pobjeći od Zemlje i otići na Mars.Alternativu 3 ćemo razmotriti kasnije.

 

Ovdje se ne raspravlja o postojanju bilo kakvih stvarnih alternativnih planova, ali koncepti su korisni u ispitivanju budućih pravaca tajnih projekata.Povjerenstvo za atomsku energiju pokrenulo je projekt Plowshare 1957. godine kako bi razvio mirnu uporabu nuklearnih eksploziva. Istraživala je uporabu nuklearnih eksplozija za izgradnju luka, brana, rezanja autocesta i kanala, te poticanje proizvodnje nafte i prirodnog plina praćenjem široko korištene prakse detoniranja običnih kemijskih eksplozija u slojevima nafte i plina. Prvi test ove tehnike, poznat kao Project Gasbuggy, održan je na 4420 metara ispod zemlje u pustom području Novog Meksika poznat kao San Juan Basin, 10. prosinca 1967., gdje je 26-kilotonska nuklearna "naprava" eksplodirala  dobro zatvorena.

  Alternativa 3 plan elite Illuminati Nueva Era de Hielo 3        

Iako je Gasbuggy bio samo jedan pokus, AEC je, u partnerstvu s Australskom naftnom tvrtkom Houston, nakon toga započeo prvu od onoga što je obećala biti dugi niz još većih nuklearnih eksplozija, po redu od dva komada od 100 kilotona svake godine, na razdoblje od 10 ili više godina. Prva eksplozija, poznata kao Project Rulison, bila je pucanj od 40 kilotona, nekih 8.400 metara ispod zemlje na mjestu u blizini Rifle, Colorado, 10. rujna 1969. godine.

Metoda za koju se predlaže da gradi baze na Mjesecu možda već radi na Zemlji. Korištenjem kontroliranih nuklearnih eksplozija moguće je iskopati šupljine ispod površine Mjeseca. Raketa bi se mogla koristiti za bušenje rupe dubine oko 50 stopa, a zatim bi se drugom eksplozijom stvorila šupljina promjera 45 stopa. Preko rupe bi se sagradio iglu, plastična vrećica spustila bi se kroz šupljinu i napunila zrakom. Radno područje i stambeni prostori tada bi se izgradili.

Moglo bi se pokazati učinkovitijim i praktičnijim da "buduće kolonije Mjeseca" budu smještene u umjetne ili prirodne špilje ispod površine Mjeseca, nego da se pokuša izgraditi izložene meteoritne kupole. U podzemlju se mogu graditi stambeni prostori, prostrani parkovi, jezera i šumska područja. Transportna cijev povezivala bi razne koloniste s drugim lukama i udaljenim dijelovima Mjeseca.

Na Zemlji imamo izvještaje o jednako sumnjivim parkovima. Bivši službenik sigurnosti, koji je nekada radio pod zemljom u području Groom Lakea u Nevadi, rekao je da je jednom vidio bejzbolski dijamant i olimpijski bazen u jednoj od špilja kilometar ispod pustinje Nevada.

Što se događa u dubokim podzemnim tunelima ispod baze Merkur na ispitnom mjestu u Nevadi? Nakon što je čuo priču o Bobu Lazaru na KVEG radiju, građevinski radnik zvani Billy Goodman nazvao je Boba Lazara kako bi rekao: "Mi smo građevinski radnici ... spajamo stvari i rastavljamo ih ... na sastanku sedam osoba, Dvojica će doći da vas podrže. " Taj je tajanstveni pozivatelj dalje rekao: "Tamo dolje ima više nego samo tunela. Tamo dolje sve možete zamisliti. Znam jer smo ga postavili. Instalirali smo. Sve smo učinili."

Informatori su spomenuli podzemne tunele i objekte u Novom Meksiku na Dulceu, Sunspotu, Datilu, Coroni, Taos Pueblu i Albuquerqueu; u Arizoni u planinama Santa Catalina; u Coloradu u Delti, Grand Mesa i Colorado Springsu; u Kaliforniji u Needlesu, Edwards AFB, Planine Tehachapi, Ft. Irwin, Norton AFB i dolina Morongo; u Nevadi na Blue Diamondu, Nellis AFB, Groom Lake i Papoose jezera, Quartzite Mountain i Tonopah.

Postao sam zainteresiran za moguću podzemnu instalaciju u planinama Techachapi u ljeto 1988. Mladi par, Ray i Nancy, izvijestili su da su otišli na visoravan u planinama nakon što je Rayova smjena završila u Northrop Plantu. Ray je bio inspektor na projektu B-2. Plato se nalazi uz perimetar unajmljenog ranča Tejon gdje je Northrop izgradio tajni podzemni objekt. Bilo je to oko jedan sat ujutro kad su Ray i Nancy ugledali sjajnu kuglu kako izlazi iz zemlje i bljesnulo u njihovom smjeru. Nisu mogli računati na dva i pol sata nedostatka vremena. Ray je mislio da imaju kuglu pod promatranjem oko sat vremena, ali sljedeća uspomena je izlask sunca! Pod hipnozom se Ray prisjeća da je otet i odveden u podzemnu bazu naseljenu malim sivim EBE-jem i zrakoplovstvom i sigurnosnim osobljem. EBE-ovi su ispitivali Nancy koja je bila suzdržana na metalnom stolu. Rayove emocije su rasle pod hipnotičkim podsjetnikom na incident.

Lokalni čovjek tvrdi da je vidio leteći tanjur koji je izašao i poletio iz silosa na imanju.Nezadovoljni izvođač radova izvijestio je da je radio na izgradnji tunela u podzemnom području i da su ga smetale sonde iz zrakoplovstva koje su često viđene u tunelima. On je te sonde opisao kao male orbite i rekao da je ovaj objekt dobio nadimak "ANTHILL" zbog sličnosti s podzemnim kolonijama mrava. Tuneli imaju okrugla vrata bez vrata. Uz vrata su sigurnosne ploče s crvenim i zelenim svjetlima. Postoje neke vrste cilindara ugrađenih u džepove na vratima koji projiciraju neku vrstu energetskog polja.Crni helikopteri viđeni su oko Boyntona i Secret Canyona u blizini Sedone, Arizona. Čovjek koji živi u Long Canyonu vidio je mnoge čudne stvari u kanjonskim područjima, a stanovnici sumnjaju da je u svim mjestima u Tajnoj planini uspostavljena tajna vladina instalacija! Jedan od mojih istražitelja otišao je u  Secret Canyon kasno jedne noći, a zaustavio ga je glas na zvučniku i lasersko svjetlo na prsima. Rečeno mu je da je ušao u zabranjeno područje i da se okrene i ode.Sada smo uočili i fotografirali male orbite oko "Anthill". Ove orbs definitivno pokazuju osebujna svojstva prijavljena u drugim NLO viđenjima.

   alternativa 3 anglia tv 1977                  

Od tada smo pronašli još dva tajna objekta. Jedan je na mjestu u pustinji Mojave-Llano. To je iznimno sigurna zgrada, ali svjedoci su vidjeli izuzetno jaku svjetlost koja gori na vrhu pilona unutar pokretne strukture ogromne veličine. Ovo svjetlo ne osvjetljava unutrašnjost konstrukcije! Orbs je također viđen u blizini ovog objekta.Možemo samo nagađati o tome koji se tajni programi odvijaju od radoznalih očiju. Podzemlje može i ima sve vrste tajni. Neka od najnevjerojatnijih otkrića o tome što se događa u podzemnim projektima potječe od tajanstvenog doušnika po imenu Thomas, koji tvrdi da doista postoji duboka mračna tajna skrivena ispod impozantnih planinskih uzvisina Sjevernog Novog Meksika.

izvor
http://www.ufos-aliens.co.uk/cosmicunder.html

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno