Nedjelja 17 Listopad 2021

Pretraga

NLO-i na Antarktici

09 Tra 2019
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

NLO-i u crvenoj, zelenoj i žutoj boji  lebdjeli dva sata iznad vojne baze na Antartici

Roscoe H. Hillenkoetter,čitajuči New York Times iz 1960. godine doznao je  da su visoki časnici zrakoplovstva uvjeravali mnoge građane  da su NLO-i  glupost .Hillenkoetter je prvi ravnatelj Središnje obavještajne agencije, treći ravnatelj Središnje obavještajne službe i treći ravnatelj Središnje obavještajne skupine nakon Drugog svjetskog rata.Na osnovu svog velikog iskustva,misli da ljudi koji vjeruju u postojanje vanzemaljskih NLO-a  su ludi pojedinci. U današnje vrijeme, međutim, postoji mnogo drugačija priča. Tisuće deklasificiranih dokumenata otkrivaju da globalne vojske i obavještajne agencije imaju iznimno veliko zanimanje za NLO-e i inteligentni izvanzemaljski život.

Godine 1979. general Carlos Castro Cavero je izjavio da je sve u procesu istraživanja,  jer i SAD i Španjolska, kao i ostatak svijeta, rade zajedno u istraživanjima fenomena NLO-a.Lord Admiral Hill-Norton je jednom rekao da postoji ozbiljna mogućnost da su vanzemaljci iz svemira ili drugih civilizacija posjetili ili  godinama posjećuju Zemlju. Predložio je da postoje rigorozna znanstvena istraživanja kako bi se saznalo tko su oni, odakle dolaze i što žele. Rekao je, da ta mogućnost ne bi trebala biti predmetom ruganja,jer postoji mogučnost da se radi o neprijateljski raspoloženim vanzemaljcima, kao da svijetske elite imaju na umu neki drugi scenarij.

Dokument CIA-e otkriva detalje antarktičkih NLO-a. Kaže se da su Argentinske, Čileanske i Britanske vojne baze na Antarktiku vidjele grupu crvenih, zelenih i žutih NLO-a, iznad otoka Deception u trajanju od dva sata. NLO-i su također  uočeni kako lete u formaciji iznad otoka Južni Orkney . Dokument potječe iz 1965., već više od pet desetljeća se kriju ovi podaci.

  2019 04 09 113451        

Teoretičari zavjere istaknuli su kako su u dokument ubačeni drugi nerealni podaci u svrhu lažiranja i skretanja pažnje sa NLO-a.Također je važno napomenuti da dokument iz 1965. pokazuje da CIA ulaže ogromne napore i resurse u proučavanje takvih fenomena. Sada, ima smisla razmisliti o tome koliko su informacija prikupili u roku 50  godina. Možda su poznavali više pojedinosti o tome tko ili što upravlja ovim NLO-ima, kako oni rade, odakle dolaze i koje su njihove namjere,ili još mnogo više od toga.

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno