Nedjelja 12 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Viđenja NLO-a diljem svijeta ove godine

04 Tra 2019
(Reading time: 4 - 8 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Nova godina donosi nova viđenja NLO-a u Connecticutu, prema Nacionalnom centru za izvješćivanje o NLO-ima.

Prošle godine, centar je prijavio više od 100 viđenja NLO-a diljem države.

Selektirali smo za Vas, naše drage čitatelje ona viđenja koja nam se čine vjerodostojna i vrijedna spominjanja.

Ova su viđenja od siječnja do ožujka ove godine, a sudeći po početku, ovo bi mogla biti dobra godina, čak i rekordna po viđenjima NLO-a nad nebom diljem svijeta.

MUFON Centar, sa sjedištem u Davenportu, država Washington, kaže da ne iznosi nikakve tvrdnje ili dokaze o valjanosti informacija u bilo kojem od tih izvješća. "Očite prijevare su izostavljene, no većina izvješća objavljena je točno onako kakosmo ih primili od izvora, bez ikakve dorade."

"Nadamo se da će ove informacije pokazati korisnim za širu javnost i NLO zajednicu."

Centar, sa sjedištem u Davenportu, u Washingtonu, kaže da ne iznosi nikakve tvrdnje o valjanosti informacija u bilo kojem od tih izvješća. "Očite prijevare su izostavljene, no većina izvješća objavljena je točno onako kako su primili autorove riječi."

"Nadamo se da će se ova informacija pokazati korisnom za širu javnost i NLO zajednicu."

Ovo su viđenja iz Connecticuta koja su ove godine izvijestila:

Greenwich, 11. siječnja: “Vidio sam svijetli objekt koji lebdi ispred mog prozora koji se kretao na način koji nije bio sličan ničemu što sam vidio

maxresdefault

- Ležao sam u krevetu pokušavajući zaspati, kad sam pogledao u horizont i primijetio da su dva bijela svijetla lebdjela niže od ravnina. Dva svjetla dolazila su iz jednog objekta poput tanjura. Na početku se objekt nije kretao linearno; gotovo se kretao u malim krugovima. Nakon otprilike 30 sekundi brzo se pomakno na moju lijevu stranu i nestao u nebu. Moji susjedi imaju malu farmu, koja je rijetka za Greenwich, a objekt je izgledao kao da lebdi oko njihove farme. "

Southington, 11. siječnja: "NLO pada tako brzo, da se ništa ljudske izrade ne bi moglo zaustaviti na vrijeme prije kontakta sa zemljom.

»Putovao sam cestom 84 na zapad, između izlaza 31 i 30, u 6:30, kad je ispred mene, u daljini udaljenoj oko5 kilometara, jedan objekt u obliku trokuta (s tri točke usmjerene prema gore) brzo se spuštao dolje. Bilo je svijetlo bijelo / srebrno, mislio sam da se sunce odbija od njega. Kako je nestao očekivao sam veliki zvuk misleći da će se srušiti i eksplodirati. Dok sam vozio cestom 84 prema onome gdje sam mislio da se srušio. U potrazi za narančastim sjajem i / ili dimom, ali ništa. Pokušao sam racionalizirati misleći da je to satelit ili drugi svemirski otpad. Ništa nije bilo na vijestima.

Storrs, 12. siječnja: “Disk s žbicama

storrs

- Kružni disk nagnut s licem vidljivim iz moje perspektive, osvijetljen užarenim uzorkom svjetala koje se šire poput žbica iz središta. Svjetla su pulsirala crveno i zeleno s gornjim dijelom crvenih žbica i zelenim donjim dijelom.

"Probudio me je zvuk poput helikoptera i pomislio sam da je to ono što vidim, ali ostao je na istom mjestu neko vrijeme i svjetla se nisu ponašala kao bilo koji zrakoplov koji sam vidio prije. Na neki je način podsjećao na bespilotne letjelice, ali svakako mnogo veće. "

Brookfield, 21. siječnja: “Pas laje na okruglo bijelo svjetlo s narančastim plamenom oko njega u večernjem nebu oko 10 minuta.

image 1a 1

- Bila je vedra noć s mjesecom i zvijezdama. Sjedio sam na prednjim stubama dok su moji psi njuškali u prednjem dvorištu. Jedan od pasa počeo je lajati na sjeveroistočnom nebu. Podignuo sam pogled i ugledao skupinu okruglih bijelih svjetala s širokim narančastim krugom oko njega, izgledao kao plamen. Moj pas je lajao kao lud i nazvao sam muža kako bi požurio i izašao s kamerom da ga vidi. Snimio je neke slike, a neke su izašle, ali narančasti plamen. Izgledalo je kao da se polako kreće prema istoku. Nakon otprilike 10 minuta, narančasti plamen je izašao i tamo je bila samo skupina okruglih bijelih svjetala.

- Šaljem slike e-poštom. morate ih raznijeti da biste vidjeli nešto. Onaj s prstenom oko njega najbliži je onome što smo vidjeli, osim što je vanjski prsten bio narančast.

"Ako želite širinu i dužinu, potražite srednju školu Brookfield, to bi bilo blizu."

Stamford, 27. siječnja: „Divio sam se narančastom mjesecu s prozora na balkonu, kad sam opazio nešto što pluta i pada sa neba. Isprva sam pomislio da je to pobjegli zmaj ili balon, sve dok nisam primijetio da se uz njega nalazi duplikat. Činilo se da na njima ima reflektirajuću površinu na kojoj se mogu vidjeti samo vanjski rubovi. Letjele bi normalno nekoliko sekundi, a onda bi poletjele u pokretu.

“Zgrabio sam dalekozor i kad sam ih pogledao, imali su vrlo svijetla, ali mutna bijela svjetla oko njih. Međutim, kad sam ih pogledao bez dalekozora, činilo se da uopće nemaju ista svijetla, dovoljno refleksije da vide svoj oblik. Da moram pogoditi njihovu visinu, rekao bih 3500-5000ft. i nekoliko stotina metara jedna od druge. Ali mogao bih biti u krivu jer nisam znao što gledam ili kakva je njihova relativna veličina.

"Ja sam strastveni zrakoplovac, maketar i obično gledam avione kroz dalekozor. Zrakoplovi koji napuštaju JFK ili Newark obično su na 10.000-13.000 stopa. Dolazni zrakoplovi do zračne luke White Plains, obično su 1800-2500ft. Ovi NLO-i bili su na istom mjestu gdje gledam kako svi zrakoplovi prolaze, ali prema mojoj aplikaciji za zrakoplov, nije bilo aviona iznad mog mjesta kad sam vidio te objekte. Nisu napravili nikakvu buku i nestali su iz vida za 30 sekundi, zbog čega vjerujem da su bili mali. Redoviti avion, na čistoj noći, ostao bi na vidiku nekoliko minuta.

Waterbury, 28. siječnja: “Formacije su počele izlaziti u dva smjera iza planine. Još jedna formacija od 3 bila je visoka, zatim spuštena i izokrenuta.

Madison, 6. veljače: “Šetao sam psa na Middlebeach Roadu oko 6 sati ujutro, kad sam primijetio neobičan okrugli oblak s tragom iza njega. Činilo se da ostavlja trag iza njega. Isticao se jer se na istočnom nebu sunce dizalo i upravo sam uzeo nekoliko fotografija i video snimaka izlaska sunca. Bilo je na 29 stupnjeva, ispod je bilo djelomično oblačno nebo.

9933688 6715131 image m 12 1550441765124

“Čovjek je slučajno trčao uz mene dok sam to gledao i zaustavio sam ga da ga pitam što on misli. Bio je jednako zbunjen kao i ja. Nastavio sam fotografirati objekt. Činilo se da se kreće vrlo sporo i ostavljao iza sebe oblak kao stazu. Nije bilo svjetla. Nije bilo zvuka osim zvuka vode, a ponekad se činilo da se stapam s nebom, a zatim se ponovno pojavljujem. Stavio bih objekt negdje iznad zvuka Long Islanda ili preko okruga Nassau, NY. Imam najmanje 30 fotografija snimljenih s iPhone 10s Plus 256. "

NUFORC Napomena: Razgovarali smo telefonom sa svjedokom i činilo nam se da je vrlo trezven i rječit. On radi vrlo odgovoran posao, a mi mislimo da je on izuzetno kvalificiran i pouzdan svjedok.

Istočni Hartford: 22. veljače: “Objekt je viđen na glavnoj ulici u Istočnom Hartfordu, CT, iznad gradskih svjetala, velika zvjezdana svijetla svjetlost koja je samo sjala na nebu promijenila se dok se približavala velikim trokutastim zrakoplovima s crvenim i bijelim svjetlima. 3 boda, dvije svijetle bijele svjetiljke usmjerene naprijed na donjoj strani, kada se izravno iznad dna pojavila rešetkasta, lagano zujanje, sporo kretanje. Slijedio sam udaljenost s udaljenosti. Primijetio je i druge crvene i bijele zrakoplove koji su treptali na približno istoj visini, ali udaljeniji. Nastavili su vidjeti jedno ili više vozila na udaljenosti od oko pola sata. "

North Branford: 24. veljače: “Jarko zeleni sporo trepereći jedan za drugim traju 2-3 sekunde. kroz solidnu formaciju oblaka. U blizini se nije čuo nijedan zrakoplov.

"Hodam dok gledam izravno na sjever (oblaci se nalaze iznad glave bez vidljivosti zvijezda) najprije polagano 2 do 3 sekunde treperi ZELENO kao možda meteor, ali iznimno svijetli da bi mogli vidjeti oblake, nakon čega slijedi drugi lagani bljesak od 2 do 3 sekunde jednake svjetline.

- Pogodi da će se dva zelena meteora spustiti. Obje su osvjetljavale nebo od horizonta do 60 'iznad sjevernog horizonta i od sjeverozapada do sjeveroistočne ekspanzije. Nije uslijedio nikakav zvuk ili eksplozija. Ali izgledali su blisko da bi bili tako svijetli kroz čvrstu formaciju oblaka. Stajao sam samo 50 metara sjeverno od autoceste 80 i raskrižja ceste koja ide sjeverno u RV parku. Ja sam pilot i amaterski astronom i dobro upućen u fenomen neba. Vidio sam samo bljeskove koji su bili zeleni i osvijetlili formaciju oblaka iznad mene kako je gore opisano. Nema drugih vidljivih znakova. Čekao sam, ali ništa nije slijedilo. Ja mogu reći po boji, bljesku itd. .. da to nije bilo vozilo ili bilo što ljudsko što bi uzrokovalo takve bljeskove. Na sjeveru nema ničeg, osim drveća i sela.

Killingworth, 3. ožujka: “Dvije svijetle zelenkaste bljeskalice osvjetljavale su cijelo područje zelenkastom svjetlošću. Drugi je bljesak bio vrlo alarmantan i neprirodan, dajući nam sva trojica u vozilu uspaničeni oslonac za osjećaj utjecaja. Nema zvukova. Tiho.”

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno