Subota 11 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Šta se događa 75

12 Stu 2018
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

miro

 

        

Današnja znanost smatra da je naš sunčev sistem nastao prije nekih 4,5 milijardi godina,kad se počeo stvrdavati oblak kosmičke prašine koji je okruživao sunce,formirajuči planete,Koje oko njega kruže u istom smjeru suprotno od kazaljke na satu,i u istoj orbitalnoj ravni.

  
Drevno znanje Mezopotamski ep,podudra se sa znanstvenim otkrićima,ali je točniji,pogotovo nastanak planeta.
Te kaže da je Saturn najistaknutiji na nebu zbog svojih prstenova,a ne Jupiter.
Nastali solarni sustav je bio dosta nestabilan,kaotičan.Planetarne orbite nestabilne.Gravitacijske i magnetne sile sunca su bile nedovoljne da uspostave red.
Tako drevni zapisi kažu:
Nestabilni nebeski bogovi svojim expadamana nebu sad su protresli Tiamatin trbuh,Rezultat je taj da je pokrenula vlastiti strašni izbor,skup njenih satelitai mjeseca koji ugrožava druge nebeske bogove,te nastaje još veči metež.
Tada bog Nudimmud tj planet Neptun uzima stvar u svoje ruke,te uravnotežuje cjeli sunčev sistem,pozivajuči još jednoga boga.
Novi bog (planet) je nastao u dubinama svemira ispunjen silom.
Izložen gravitacijskom privlačenju Neptuna dolazi pod utjecaj drugih planeta te skreče ka središtu sunčevog sistema,prolazi pored Anua(Uran) trgajući s njega materijal,a ovaj novi planet kreče se u smjeru kazaljke na satu,neizbježan je sudar sa Tiamatom,koji je opisan u bibliji u psalmima i knjiga o Jobu.
Legenda dalje navodi,Tiamat ima svoju obranu 11 satelita i mjesaca ili kako je u Mezopotamskom tekstu napisano:Ričući zmajevi,a Kingu je najveći.
Tiamat pogađa jedan od Mardukovih satelita,Tiamat i Marduk se nisu sudarili,Nego su Mardukovi sateliti udarili u Tiamat.
Marduk se ponovno okreče ka Tiamatu te se s njim sudara.
Nastaje Zemlja,Mjesec,asteroidni pojas.

    tiamat 1        
Preoblikovavši nebo,stvorivši zemlju, oblikovavši iskovanu narukvicu,tj asteroidni pojas,koji doista liči na narukvicu.
Marduk je prešao nebo pogledao svoj veliki dom,zadovoljan viđenim.
Nebeski gledano načinivši naš solarni sistemsvojim domom,Marduk je postao <Nibiru<,tako je nastao dvanaesti planet,sunce mjesec i 10 planeta.

 tiamat 2       
Tiamat počinje poprimati planetarni oblik,vode se skupljaju u ponornom djelu(tihi ocean,najveći i najdublji) otkrivajući kopno.Pojavljuju se kontinenti,izdižu se planine,vulkani izbacuju lavu i plinove,dovodeći do stvaranja atmosvere,Dolaze oblaci i kiše,počinju teći rijeke.
Zemlja je stvorena za život.

Neke bilješke i tekst i slike preuzet je iz knjige
Zecharija Sitchin
zemljom su hodali divovi
bogovi polubogovii ljudski preci
dokazi o izvanzemaljskoj DNK

miro

ima,ili,kako,je,i,kiše

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno